Nakup kamping opreme – akcijske ponudbe

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamping sezona se pričenja in počasi bo potrebno poskrbeti za nakup opreme ali dopolnitev obstoječe z novimi izdelki. Izbrali smo nekaj akcijskih izdelkov naših partnerjev.

Plinski kuhalnik Foker

Butan Plin ima v svoji ponudbi kakovosten plinski kuhalnik Foker z dvema gorilcema in zaščito za veter. Odlično za uporabo v kampu, lahko pa tudi doma ali na kakšnem pikniku.

Redna cena 71,37 €

Akcijska cena s kodo AVTOKAMPI 64,23 €

Kemični wc – kampa Dometic, Portaflush 10

Trgovina Nazraku.si ima v akciji kemično stranišče Portaflush 10 je primerno za uporabo na kampiranju in tudi v čolnih ali pa doma, ko ga potrebujete npr. na delovišču ob prenovi kopalnice ali za nujne primere v primeru oskrbe bolnih oseb. Rezervoar vode: 12 l, rezervoar fekalij: 10 l.

Redna cena 118,69 €
Akcijska cena 94,95 €

Napihljiv šotor Quechua Air Seconds 4.1

Decathlon običajno spomladi nima akcijskih ponudb šotorov, v zadnjih dveh letih je celo bolj pomembno, da so šotori na zalogi, saj je povpraševanje po njih izjemo veliko. Sredi aprila imajo na zalogi ta cenovno dostopen napihljiv šotor Quechua Air Seconds za 4 osebe. Ker ima eno večjo spalnico, je primeren tudi za 2 ali 3 osebe, ki potrebujejo še nekaj dodatnega prostora za prtljago.

Hitra postavitev s pomočjo zračnih komor, ki nudijo dovolj trdnosti tudi v vetrovnih razmerah. Odlična izbira med ceno in kakovostjo.

Cena šotora 249,99 €

Peruzzo nosilec za 4 kolesa za na kljuko avtomobila

V trgovini Matsport imajo nosilec za kolesa Peruzzo Parma Sport 706/4, ki omogoča enostavno montažo na in odstranitev na kljuko vozila. Namenjen je prevozu 4 koles. Nagibni sistem flip-down  dostop do prtljažnega prostora tudi ko so kolesa na nosilcu.

Vključene so roke za pritrditev koles, trak za okvir za dodatno varovanje, okvir za registrsko tablico, varnostne luči in 13 pinski priključek.

Redna cena 459,90 €

Akcijska cena na gotovino 321,93 €

Kamp omara za kuhanje

Trgovina Camp-ing Orehek ima v akciji kamping omarico za kuhanje. Gre za hitro postavljivo omaro za kuhanje znamke Glamp.

Enostavna za montažo in zelo praktičnih dimenzij 80 x 52 cm x višina 80 cm

Redna cena 139,90 €

Akcijska cena 97,93 €

Šotor Outwell Oakwood 5

Trgovina Mixi caravaning ima v ponudbi šotore Outwell – v akciji in na zalogi je šotor Oakwood za 5 oseb, ki nudi veliko odboja na družinskem kampiranju. Zaradi kompaktnih mer ga lahko postavite tudi na manjši parceli.

Klasična postavitev s palicami, stoječa višina, poliester s 4.000 mm vodnega stolpca, zatemnjeni dve spalnici, komarniki na vhodu, poskrbljeno je za dobro zračnost.

Redna cena 577.95 €

Akcijska cena 520,16€

Tenda Rapido Beach Blue

Trgovina NaZraku.si ima v akciji tendo oz. paviljon Bertoni Rapido Beach Blue, s katero si boste hitro uredili dodatno senco na parceli, uporabna pa je tudi doma na vrtu.

Kakovostno aluminizirano platno iz poliestra, aluminjaste noge in sistem hitrega postavljanja, za dodatno pritrditev pa so priloženi tudi klini in vrvice.

Redna cena 155,00 €

Akcijska cena 139,50 €

Strešni šotori

Trgovina Matsport je znižala cene vseh strešnih šotorov, ki jih imajo na zalogi za 10%. Na voljo so strešni šotori za 2 - 4 osebe znamk  Thule, Alu-Cab, Front Runner, Sheepie, Wild Land, Campwerk, iKamper in James Baroud.

Akcijske cene strešnih šotorov so od 1.799 € do 4.133 €

Kamp miza orly 77 x 77 cm

Trgovina Camp-ing Orehek ima akcijsko ponudbo kvadratne kamping mize z videzom ratana.

Material je 100% vodoodporen in UV odporen. Trden in stabilen jekleni okvir je prašno lakiran in s tem odporen na vremenske vplive. Videz ratana daje kompletu privlačen videz, tako da ga lahko uporabljate na kampiranju in doma.

Redna cena 79.90 €

Akcijska cena 59.93 €

Outwell napihljiva dvojna postelja Flock

Vrhunska zasnova postelje za veliko udobja med spanjem. Dimenzije 205 x135x30, dvojno tesnilo ventila, enostavno polnjenje in praznjenje ter trd rob za večjo stabilnost, so samo nekatere odlike te napihljive postelje Outwell. Uporabno na kampiranju in tudi doma.

Na zalogi v trgovini Mixi caravaning

Redna cena 93.84€

Akcijska cena 84,46 €