Kampa Terra Park na Pagu – aktualne akcijske ponudbe

Datum objave
Kategorija
Statistika
2549 ogledov

Otok Pag je priljubljena počitniška destinacija ker je hitro dostopen, saj trajekt na otok vozi zelo pogosto, z južne strani pa je na voljo tudi most. Na otoku sta dva novo urejena Terra Park kampa, ki sta pripravila dve odlični ponudbi kampiranja in najema mobilnih hišic.

Kamp Terra Park Phalaris

Novalja je živahen kraj na severnem delu Paga in samo 3 km stran je na zahodni strani otoka lepo urejen kamp Terra Park Phalaris. Gre za kamp, ki ima na levi strani tik ob morju in prodnati plaži lepo urejene kamping parcele, ki so vsako leto bolj zelene, drevesa pa nudijo več sence.

Na desni strani so postavljene luksuzne mobilne hišice Adria in tiste v bližini morja imajo tudi privaten bazen. Večina mobilnih hišic ima dve spalnici, na voljo pa je tudi nekaj hišic s tremi spalnicami za 6 oseb.

V zadnjih letih so v kampu dodatno prenovili sanitarni objekt, uredili restavracijo, športno igrišče, fitnes, ob robu plaže je urejen lokal, omogočajo najem SUP desk in kajakov.

Do Novalje je ob morju urejena pot, da se priti tudi s kolesom, manjša trgovina z osnovnimi potrebščinami pa je kar pri recepciji kampa.

Plaža je prodnata, ob robu je tudi pasja plaža, na bojah dovolijo privez za manjše čolne.

Akcijska ponudba kampiranja & najema mobilnih hišic

Izkoristite posebno ponudbo kampiranja, ki velja ob direktni rezervaciji parcele v kampu:

> 30 € za 4 osebe, pes, osnovna parcela Pinus z elektriko in vodo v terminih do 23.6.

> 42 € za 4 osebe, pes, osnovna parcela Pinus z elektriko in vodo v terminih 24.6. – 14.7.

Akcija na Avtokampi kartico  >  paketna cena 21 € za 2 osebi in psa na parceli Tamaris ali Pinus z elektriko v terminu 26.4. - 30.6. in 5.9. - 14.10.

Cenejši najem mobilne hišice

> 20% popust na namestitev v izbranih mobilnih hišicah v terminih 10.6. – 23.6. Min. najem hišice za 2 noči.

> Bon v vrednosti 70 € za uživanje hrane in pijače v beach baru in pri vodnih športih (kajak, aqua park, SUP, pedaline)

Več o akcijski ponudbi  - www.terrapark.hr

Naročite Avtokampi kamping kartico >

Kamp Terra Park SpiritoS

Na vzhodni strani otoka oz. tik ob bolj znani plaži Sveti Duh, so v letu 2021 prenovili kamp, ki je dobil tudi novo ime Terra Park SpiritoS.

Gre za zelo mirno lokacijo, do katere so tudi izboljšali lokalno cesto, plaža pa je prodnata in gladina morja se počasi spušča, kar je še posebno pomembno družinam z majhnimi otroki.

Prvi del kampa je urejen v parcelah, drugi del pa je namenjen gostom v mobilnih hišicah. Sicer je manj sence, je pa tudi res, da na tem delu otoka stalno malce pihlja. Na plaži je postavljenih nekaj senčnikov, priporočamo, da imate dodatno še svojega.

Kamping parcele imajo elektriko in vodo, urejen je večji sanitarni objekt, na novo posajena drevesa pa bodo potrebovala še nekaj let, da bodo dala nekaj sence.

Mobilne hišice so za 4 + 1 osebo in so opremljene z dvema spalnicama, nekaj hišic ob morju in v gornjem delu kampa pa ima tudi privaten bazen.

V glavni sezoni na samo plažo Sveti Duh pride nekaj več dnevnih gostov, od kampa naprej proti mestu Pag pa vodi lokalna cesta, ki je primerna tudi za kolesarjenje, lahko pa si poiščete tudi kakšno bolj samotno plažo. Ob robu kampa je na voljo tudi plaža za pse.

Akcijska ponudba kampiranja & najema mobilnih hišic

Izkoristite posebno ponudbo kampiranja, ki velja ob direktni rezervaciji parcele v kampu:

> 25 € za 4 osebe, pes, osnovna parcela Sylva z elektriko in vodo v terminih do 23.6.

> 35 € za 4 osebe, pes, osnovna parcela Sylva z elektriko in vodo v terminih 24.6. – 14.7.

Akcija na Avtokampi kartico > paketna cena 19 € za 2 osebi in psa na parceli z elektriko (Aura & Sylva) v terminu 15.5. - 30.6. in 5.9. - 30.9.

Cenejši najem mobilne hišice

> 20% popust na namestitev v izbranih mobilnih hišicah v terminih 13.5. – 23.6. Min. najem je 2 noči.

> Bon v vrednosti 70 € za uživanje hrane in pijače v beach baru SpiritoS in pri vodnih športih v kampu Phalaris (kajak, aqua park, SUP, pedaline).

Več o akcijski ponudbi  - www.terrapark.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
2549 ogledov