Akcija kampiranja v kampu Thermal Lendava za imetnike Avtokampi kartice

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Thermal Resorta Lendava bo v marcu in aprilu veljala posebna akcija spomladanskega kampiranja med tednom z Avtokampi kartico. Pridite na kopanje v termalnih bazenih in uživanje ob odlični prekmurski hrani.

Kamp Thermal Lendava je urejen na južnem delu Lendave, samo nekaj sto metrov od avtoceste. V zadnjih letih so terme deloma prenovili, v kampu pa imajo urejenih okoli 90 mest za kampiranje.

Gostom kampa je že v ceni kamping nočitve omogočeno neomejeno kopanje v zunanjih in notranjih bazenih. Poleti so odprli prenovljen notranji bazen, vsako leto od sredine septembra do sredine maja pa v zunanjem bazenu grozd omogočajo tudi nudistično kopanje.

Poleg tega lahko gostje kampa koristijo tudi wellness in gostinske storitve v sklopu hotela ter animacijsko ponudbo.

Lokacija kampa Thermal Lendava je zanimiva za sprehode, v lepem vremenu lahko tudi kolesarite, se odpravite do vinskih kleti ali pa do razglednega stolpa Vinarium.

Akcijska ponudba pomlad 2024

Izkoristite akcijsko ponudbo, ki velja za imetnike Avtokampi kartice v terminu od 10. marca do 26. aprila 2024 za nočitve od nedelje do petka

> 15 € za nočitve na osebo z vključenim kopanjem in parcelo z elektriko (redna cena 18 € + elektrika)

Akcijska cena velja v primeru min 2 nočitev in vključuje osebo, parcelo, elektriko, neomejeno uporabo vseh bazenov in vodeno animacijo.

Doplačila: otroci do 6 let brezplačno, otroci 6 - 12 let 9 € na dan, pes 3 €, turistična taksa 0,97 €, enkratna prijava 1 €.

Na dan odhoda je omogočeno kopanje do 11. ure

V ostalih terminih in med vikendi (petek - nedelja) velja 10 % popust na kamping kartico v primeru min 2 nočitev.

Več o kampu > wellnessresortlendava.com