Akcija jesenskega kampiranja v kampu Thermal Lendava

Datum objave
Kategorija
Statistika
1603 ogledov

Izkoristite jesenske dneva za kampiranje in uživanje v termalnih bazenih v sklopu Thermal Resorta Lendava. V oktobru in novembru akcijska cena 30 € za 2 osebi.

Kamp Thermal Lendava je urejen na južnem delu Lendave, samo nekaj sto metrov od avtoceste. V zadnjih letih so terme deloma prenovili, v kampu pa imajo urejenih okoli 90 mest za kampiranje.

Gostom kampa je že v ceni kamping nočitve omogočeno neomejeno kopanje v zunanjih in notranjih bazenih. Poleti so odprli prenovljen notranji bazen, od 15.9. do 15.5. pa je v zunanjem bazenu grozd odprt za nudistično kopanje.

Poleg tega lahko gostje kampa koristijo tudi wellness in gostinske storitve v sklopu hotela ter animacijsko ponudbo.

Lokacija kampa Thermal Lendava je zanimiva za sprehode, v lepem vremenu lahko tudi kolesarite, se odpravite do vinskih kleti ali pa do razglednega stolpa Vinarium.

Akcijska ponudba jesen 2023

Izkoristite akcijsko ponudbo, ki velja v določenih terminih v oktobru in novembru (izven šolskih počitnic) v primeru min bivanja 2 noči:

> 30€ za 2 osebi parcelo, kopanje v bazenih vse dni bivanja in na zadnji dan do 12h v terminih 19.10. – 27.10. & 5.11. – 10.11. & 13.11. – 26.11. 2023

Doplačilo elektrika 6 €, pes 3 €, prijava in taksa. Akcijska ponudba se ne sešteva z ostalimi ponudbami

Izven teh terminov velja akcija na redne cene kampiranja z 10% popusta na Avtokampi kartico v primeru min 2 nočitev.

Več o kampu > wellnessresortlendava.com

Kamp Thermal Lendava jesenska akcija - Avtokampi

Datum objave
Kategorija
Statistika
1603 ogledov