Akcija kampiranja v odličnem kampu Straško v Novalji

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Straško v Novalji na otoku Pag sodi med najboljše kampe na Hrvaškem, ki je zelo priljubljen pri družinah. Letos bodo ob pričetku in koncu sezone pripravili posebno akcijo kampiranja, ko gostje, ki bodo bivali na neparceliranem delu, plačajo samo osebe, ne pa tudi prostora za kampiranje.

Nekateri se še spomnite lanskoletne jesenske akcije v kampu Jezera Lovišća na otoku Murter, ko so gostom skorajda cel mesec oktober omogočili brezplačno kampiranje.

Letos bodo podobno akcijo pripravili v kampu Straško, ki skupaj s kampoma Jezera Lovišća in Porat sodi v skupino kampov podjetja Hadria.

Lokacija kampa Straško je zanimiva za izlete po otoku Pag, odpravite se lahko na kolesarske izlete, na sprehod po mestu Pag ala pa na ogled starih oljk v kraj Lun na severu otoka.

Informacija - v kampu prenavljajo restavracijo & picerijo v osrednjem delu kampa. Dela bodo potekala verjetno vsaj do junija, zato je pričakovati nekaj več hrupa v dnevnem času. Bo pa v kampu odprta trgovina in tudi restavracija Giardin.

Neparceliran del gratis, plačajo se samo osebe

Kamp Straško letos odpira sezono v petek, 12. aprila. Za goste, ki bodo kamp obiskali do 18. maja ali pa potem v jesenskem terminu od 7. septembra do 13. oktobra bodo omogočali kampiranje na neparceliranem delu na način, da boste plačali samo osebe, neparceliran del (Silver) z elektriko pa bo brezplačen!

Ta akcija velja samo za gornji neparceliran del, za parcele v coni Gold v osrednjem delu kampa pa lahko do 30.6. in po 1.9. izkoristite akcijo na Avtokampi kartico in ceno 27 € za 2 osebi, psa in parcelo ter dodatno še bivate 7, plačate 6 noči oz. 14=12.

Obe akciji sta odlični tudi zato, ker veljata v času prvomajskih počitnic. Tako lahko vi pridete na kampiranje, prijatelje, ki mogoče še ne kampirajo, pa povabite v mobilne hišice. Cene najema mobilnih hišic za 4 osebe v aprilu so od 68 €, za prvomajske počitnice pa od 85 € na noč.

Najem mobilnih hišic na Hrvaškem, v Sloveniji in Italiji

Cene kampiranja v kampu Straško terminu 12.4. do 18.5. in od 7.9. do 13.10. 2024:

- neparceliran del z elektriko gratis

- parcela z elektriko od 18 do 22 € (odvisno od lokacije)

- oseba 7,80 € na noč

- seniorji nad 60 let 6,50 €

- otroci mlajši od 12 let gratis

- pes 7 €

- cena na Avtokampi kartico 27 € za 2 osebi, parcelo Gold z elektriko in psa

Doplačilo turistična taksa v znesku 1,30 € na osebo na noč.

Več informacij o kampu Straško > www.campingstrasko.com