Kamp Polidor - jesenska akcija in informacija o zimskem pavšalu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Polidor sodi med najboljše majhne kampe v Istri in na Hrvaškem.Tudi letos bo kamp odprt čez celo leto. Ob urejenih parcelah za kampiranje nudijo tudi najem mobilnih hišic, glamping šotorov in hišic. Oktobra odpirajo tudi wellness Polidor. Pripravili so akcijsko ponudbo na Avtokampi kartico in objavili cene zimskega pavšala za kampiranje in najem mobilnih hišic.

Kamp Polidor najdemo dober kilometer pred Funtano iz smeri Poreča, kjer so lepo uredili manjši kamp, ki so ga v zadnjih dveh letih še nekoliko povečali in v ponudbo dodali tudi mobilne hišice z bazenom.

Gre za družinsko voden kamp, ki je od morja oddaljen nekaj minut hoje, saj je prva plaža v sklopu sosednjega kampa Bijela Uvala. V kampu so dobrodošli tudi kužki, imajo urejen tuš, na voljo je plaža za pse, dovoljeni so tudi v določenih tipih mobilnih hišic.

V začetku oktobra 2023 v kampu Polidor odpirajo tudi nov wellness s savnami, jacuzzijem in prostorom za sproščanje.

Lokacija kampa Polidor je zanimiva za sprehode ob morju in kolesarjenje, saj poteka urejena pot do Poreča in Vrsarja, v decembru pa v Poreču pripravijo adventni program s silvestrovanjem. Znano je, da bo letos za novo leto v Poreču koncert imel Petar Grašo.

Zimsko kampiranje - elektrika se plača po porabi

Osrednji del kampa je namenjen urejenim parcelam in polovica je bolj sončnih, kar je v jesenskem in zimskem času zelo dobrodošlo. Gostom je na voljo ogrevan sanitarni objekt, skupen prostor z žarom, otroška igralnica, fitnes, nudijo tudi masaže.

Novost letošnje zime je, da se bo v terminu od 1.10. 2023 do 29.3. 2024 elektrika na parcelah plačala glede na porabo. Vse parcele so opremili s števci, cena za 1 kWh pa bo 0,20 €.

AKCIJA za imetnike Avtokampi kartice > cena 19 € za dve osebi, psa in parcelo ter doplačilo 0,20 € za 1 kWh velja v terminih od 1.10. do 29.3.

Zimski pavšal 2023 / 2024

Tudi letos bo omogočen zimski pavšal za obdobje od 1.10. do 29.3. Cena za 4 osebe in parcelo je 1.100 €, se pa doplača elektrika po porabi 0,20 €/ kWh.

Nudijo tudi mesečni zimski pavšal za 30 dni za 4 osebe, ki stane 230 € ter dodatno še elektrika po porabi.

Najem mobilne hišice z bazenom ali jacuzzijem

Ob robu kampa Polidor so na voljo tudi moderne mobilne hišice za 4 - 6 oseb, ki so jeseni in pozimi priljubljene, ker so opremljene z ogrevanjem, dodatno pa ima vsaka hišica še nadkrito teraso. Vse hišice imajo tudi popolnoma opremljeno kuhinjo, eno ali dve kopalnici ter dve ali tri spalnice.

Najbolje hišice Vila in Villa Superior imajo tudi privaten manjši bazen z ogrevano vodo in jacuzzi. V zimskem času nad bazene namestijo posebne kupole, tako da je možno kopanje tudi za novo leto.

Na voljo so tudi hišice Family s tremi spalnicami in hišice Delux z dvema spalnicama in jacuzzijem ter klasične hišice Comfort ter Premium.

V mobilnih hišicah tipa Premium, Family in Villa Superior so ob doplačilu dovoljeni psi.

Zimski mesečni pavšal v mobilnih hišicah

V kampu Polidor omogočajo tudi daljši zimski najem mobilne hišice po ugodnejši ceni. V terminu od 1.10. do 29.3. je cena za 30 dnevni najem mobilne hišice tipa Comfort ali Premium za 4 osebe 980 € + doplačilo 35 € za zaključno čiščenje.

Več o kampu Polidor > www.campingpolidor.com