Akcija v kampu Olivia Green Tisno na kampiranje in najem mobilnih hišic za prvomajske počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bližajo se prvomajske počitnice, ko se številni za vsaj nekaj dni odpravijo na počitnice. V kampu Olivia Green v kraju Tisno v bližini otoka Murter so pripravili akcijsko ponudbo, ki velja tako za kampiranje kot tudi za najem mobilnih hišic.

Kamp Olivia Green je novejši kamp urejen na severozahodni strani kraja Tisno, ki je odlično izhodišče za izlete po okolici.

S kolesom se lahko odpravite na izlet po bližnjem otoku Murter, si ogledate kraje Jezera, Betina, Murter in prekrasne plaže Podvrške, Slanica in Kosirina.

V bližini je tudi Vransko jezero, kjer je urejen naravni park, do starega dela Šibenika s katedralo in trdnjavo pa je samo pol ure vožnje.

Lokacija kampa je zanimiva tudi za obisk in ogled Kornatov s čolnom (za izposojo čolna bodo pomagali na recepciji kampa).

Kampiranje že za 27 €

Kamp Olivia Green je urejen ob prodnato – peščeni plaži, na desnem delu kampa pa so v nasadu oljk urejene kamping parcele. Ob parcelah je urejeno otroško igrišče, na voljo je sanitarni objekt, nad parcelami tudi športno igrišče za košarko in nogomet.

Psi so v kampu dobrodošli, imajo tudi pasjo plažo, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hišicah in glamping šotorih.

​Če imate Avtokampi kartico, vam v terminih od odprtja kampa, ki bo 25. aprila, do 10. junija ter od 10. septembra do 14. oktobra nudijo posebno ceno kampiranja:

- 27 € za 2 osebi in psa na parceli B z elektriko, otroci do 6 let so gratis, od 6 – 12 let pa so gratis do 24.5. oz. od 23.9. naprej, v ostalih terminih pa je spomladi doplačilo 5 €, jeseni pa 7 €.

Najem mobilne hišice

Levi del kampa Olivia Green je namenjen gostom v mobilnih hišica (površine 24 - 44 m2), ki so postavljene v terasah.

Najbolj luksuzne hišice so opremljene z bazeni, v sklopu naselja pa je ob lokalu urejen še skupen bazen in tudi nekaj vodnih igral za najmlajše.

Odločite se lahko za najem različnih tipov mobilnih hišic, manjše hišice za 2 - 3 osebe imajo eno spalnico, večje za 4 - 5 oseb pa dve.

Vse hišice so klimatizirane in imajo lastno kuhinjo z vso potrebno opremo, eno ali dve kopalnici ter prostorno teraso.

Glamping šotori za pare ali družine

Najnovejše v ponudbi kampa Olivia Green so glamping šotori, ki so jih postavili ob rob nasada oljk. Ti šotori nudijo malce drugačne počitnice pod platnom

Vsi glamping šotori so klimatizirani in opremljeni tako, da lahko uživajo 4 osebe. V spodnjem delu je urejena terasa z manjšo kuhinjo (štedilnik, hladilnik, prostor za pomivanje posode), dnevni prostor, kopalnica in spalnica z zakonsko posteljo, v gornjem delu pa je še ena soba z dvema ločenima posteljama.

Akcijska ponudba za prvomajske počitnice

Cene najema mobilnih hišic in glamping šotorov so spomladi ugodnejše, v terminu prvomajskih počitnic od 25. aprila do 5. maja pa so pripravili še dodatno akcijo:

-10% popust na vse tipe mobilnih hišic in glamping šotorov

Akcijske cene najema šotorov so od 89 € na dan, mobilnih hišic pa od 115 € na dan.

Cene preverite najema hišic in šotorov & rezervacije > mobilnahisica.si