Akcija na najem novih premium mobilnih hišicah v kampu Amarin v Rovinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Amarin leži na severnem delu mesta Rovinj in v zadnjih dveh letih so kamp popolnoma prenovili. Lokacija je v neposredni bližini znanega hotela, ki navdušuje s ponudbo za otroke. Izkoristite akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic Premium, ki velja v začetku avgusta.

Rovinj sodi med najbolj znane hrvaške obmorske kraje, ki navduši s starim mestnim jedrom in cerkvico na vrhu hriba od koder je prekrasen pogled na odprto morje. Kamp Amarin je od mesta oddaljen samo 3 km, tako da se lahko odpeljete kar s kolesom ali pa uporabite taxi ladjico, ki pelje direktno od kampa.

V kampu Amarin so ob prenovili povsem na novo uredili kamping parcele, prenovili sanitarije, dodali otroška igrala in uredili novo prodnato plažo na levi strani kampa. V sklopu kampa je tudi bazenski del, ki vključuje dva plavalna bazena in dodatno še otroški bazen, v bližini pa tudi restavracija z veliko teraso in pogledom na morje.

Gostom kampa so na voljo tudi lepo urejeni prostori z žarom, kjer si sami lahko pripravite okusne jedi.

Parcele v kamp Amarin so urejene v nizkih terasah, so pa vse opremljene z elektriko in vodo, del parcel pa ima tudi odtok. Ker večina gostov prihaja z avtodomi in počitniškimi prikolicami, so parcele velike do 100 do 150 m2.

Sanitarije v kampu so moderno urejene, prilagojene otrokom in tudi invalidnim osebam.

Za cenejše kampiranje izven glavne sezone poskrbi Avtokampi kartica. Od 10.9. do 7.10. bo veljala cena 23 €, ki vključuje 2 osebi, parcelo Superior z elektriko in psa.

Akcijska ponudba najema mobilnih hišic v avgustu

Ob robu kampa so postavili raznolike mobilne hišice z dvema ali tremi spalnicami. Gre za moderno obliko hišic, ki imajo prostorne terase, dve kopalnici in popolnoma opremljeno kuhinjo. Vse hišice so klimatizirane, v določenih so ob doplačilu dovoljeni tudi psi.

Mobilne hišice Premium so povsem nove, navdušijo pa s prostornostjo in zunanjo ureditvijo. Na 37 m2 notranje površine sta urejeni dve spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima posteljama), kuhinja z dnevnim prostorom in dve kopalnici.

Ob hišici je tudi prostorna nadkrita terasa, dodatno pa tudi sedežno garnituro, kjer boste uživali ob jutranji kavici ali sončnem zahodu.

AKCIJA > s kodo AMARIN boste v terminu od 3. 8. do 7.8. 2023 za najem mobilne hišice Premium prejeli posebno ceno 239 € na noč (redna cena je od 291 €). Akcijska cena najema mobilne hišice velja v primeru min. 2 nočitev in vključuje tudi posteljnino, brisače ter zaključno čiščenje.

Rezervacije parcel in mobilnih hišic v kampu Amarin opravite kar na spletu na > www.maistra.com