AKCIJA ELPEC - ob nakupu mestnega električnega kolesa podarijo DDV!

Datum objave
Kategorija
Statistika

E-kolesarstvo je eden izmed pomembnih segmentov trajnostnega načina mobilnosti in hkrati način mobilnosti, ki znatno pripomore k bolj zdravemu načinu življenja, zato vam v trgovini ELPEC bikes v mesecu decembru ob nakupu mestnega električnega kolesa z motorjem BOSCH podarijo DDV! Omogočajo tudi nakup darilnih bonov.

Z vrhunsko ponudbo E-koles želijo pri ELPEC eBikes na različne načine spodbuditi vse generacije uporabnikov, da na poti v šolo, službo ali v mesto namesto avtomobila izberejo vožnjo z E-kolesi.

ELPEC eBikes je prvi specializiran center električnih koles v Sloveniji, ki nudi širok izbor različnih modelov mestnih, treking in gorskih E-koles uveljavljenih evropskih proizvajalcev.

Kaj nudijo pri ELPEC eBikes?

> Najem E-koles (dnevni, vikend in tedenski; za daljše obdobje po dogovoru),

> Prodajo novih E-koles s tovarniško 24-mesečno garancijo,

> Prodajo rabljenih E-koles, generalno servisiranih, z ELPEC eBikes 12-mesečnim jamstvom,

> Servis E-koles pooblaščen za servisiranje pogonskih sklopov BOSCH, Shimano in Brose

V trgovini ELPEC bikes nudijo zanimiva mestna električna kolesa znamk Malaguti in Electra, katerih prednost je kakovostna izdelava, električni motorji in baterije Bosch ter veliko dodatne opreme.

AKCIJA - v decembru 2021 nudijo podarijo 22% DDV na vsa električna mestna kolesa. *

E-kolo MALAGUTI BOLONINA

Gre za električno mestno kolo leta 2021, ki je opremljeno z Boschevim motorjem Active Line 40Nm in baterijo PowerPack 400Wh.

Omogoča udobno raziskovanje mest, lahko ga uporabljate tudi za prevoz do službe ali pa vožnjo po urejenih poteh ob morju. E.kolo Malaguti Bolonina ima 12 prestav, gibljiv nosilec krmila ter delno vzmetenje sedeža, kar pripomore k večjemu udobju med samo vožnjo.

Doseg baterije je v povprečju 70 km ali več, odvisno od terena, načina vožnje, telesne teže uporabnika ter stopnje pomoči motorja kot so Eco, Tour, Sport in Turbo.

Kolo je že opremljeno s prtljažnikom, zaščitnimi strehicami in lučmi, tako da ste takoj pripravljeni na vožnjo po mestnih ulicah.

Garancija 24 mesecev.

Akcijska cena 2.048 €

E-kolo MALAGUTI PESCAROLA

Električno mestno kolo za vse tiste, ki bi radi imeli nekaj več in tudi v mestu prisegate na bolj športni stil.

E-koleso Malaguti Pescarola je opremljeno z močnejšim motorjem Bosch Active Line Plus 50Nm in močno Bosch baterijo PowerTube 500Wh, zato vas bo spremljal na vseh vaših mestnih in tudi izven-mestnih dogodivščinah.

E-kolo je že opremljeno z vsem, kar si želi vaše urbano srce.

Garancija 24 mesecev.

Akcijska cena 2.295 €

E-kolo ELECTRA TOWNIE GO - cenovno ugodna rabljena kolesa

Za ljubitelje udobja in mestnega retro šika je na voljo kolekcija električnih koles znamke Electra - Townie Go!

Tudi ta model mestnega e-kolesa se ponaša z Bosch motorjem Active Line 40Nm in BOSCH baterijo PowerPack 400Wh.

Pri Electri stavijo na udobje in zagotavljajo vam, da se po prvi vožnji ne boste več mogli ločiti od svojega novega e-jeklenega konjička, ob tem pa boste zaradi stilsko opremljenega modela poželi tudi mnogo zavidljivih pogledov. 

Kolo omogoča enostavno upravljanje, saj je opremljen z integriranim menjalnikom Shimano Nexus.

12 mesečna garancija na rabljena kolesa.

Akcijska cena za rabljeno kolo 1.590 €

Darilni boni za nakup kolesa ali kolesarske opreme

Ker so električna kolesa postala priljubljena za vse generacije, omogočajo pa udobno kolesarjenje in s tem tudi zdrav način življenja, je darilni bon
ELPEC eBikes lahko lepo darilo ob praznikih ali obletnicah.

Darilni boni se lahko unovčijo tako za nakup ali najem električnega kolesa in tudi za kolesarsko opremo.

Bodite izvirni in obdarujte z ELPEC eBikes DARILNIMI BONI. Na voljo so vam v poslovalnicah v Ljubljani (BTC, Letališka 1) in Šempetru v Savinjski dolini.

Več informacij o nakupu električnih koles - Elpec.si >>

*Akcija »PODARIMO 22% DDV« za nakup mestnih električnih koles, se obračuna kot popust v višini 18,04%. Popust se obračuna glede na veljavni maloprodajni cenik in velja za nove nakupe. Popusta ni mogoče upoštevati za že opravljene predhodne nakupe. Popust ne velja na znižane izdelke in storitve ter druge akcijske ponudbe. Popusti se ne seštevajo. Akcija traja do 31.12.2021 oziroma do odprodaje zalog.