AKCIJA - 14 ali 30 dnevni najem mobilne hišice v kampih Istra Premium in Ježevac Premium

Datum objave
Kategorija
Statistika

Valamar je tudi za letošnjo jesen in zimo pripravil posebno ponudbo daljšega najema mobilnih hišic v kampu Istra Premium v Funtani in kampu Ježevac na otoku Krk. Izkoristite odlične popuste in se »preselite« na morje - cena najema hišice že od 15 € na dan.

Valamar je tudi za letošnjo jesen in zimo pripravil posebno ponudbo daljšega najema mobilnih hišic v kampu Istra Premium - Funtana in kampu Ježevac - otok Krk.

Odločite se lahko za zimski najem mobilne hišice za 2 osebi ali večje hišice z dvema spalnicama za 4 - 6 oseb. Vse hišice so opremljene s kopalnico, kuhinjo, nadkrito zunanjo teraso, ogrevane pa je urejeno s klimatsko napravo. V določenih hišicah so ob doplačilu dovoljeni tudi psi.

V obeh kampih zagotavljajo tudi odlično internetno povezavo (200/200 Mbit/s), tako da si lahko v mobilni hišici uredite svojo pisarno, v prostem času pa uživate v sprehodih, teku ali kolesarjenju ob morju in obiščete odlične lokalne gostilne.

Dodatno v obeh kampih nudijo tudi dostavo svežih lokalnih izdelkov in okusnih jedi v mobilno hišico iz spletne trgovine Valfresco.

Najem mobilne hišice za 14 ali 30 dni

Kamp Istra Premium – Funtana

Gre za enega najboljših kampov v Evropi, ki ga v prvi vrsti priporočamo družinam z majhnimi otroki, saj ima kamp odlična otroška igrala, veliko notranjo igralnico, športna igrišča, zanimiv mini golf, okoli celotnega kampa pa je urejena tudi sprehajalna pot, ki je ponoči osvetljena, tako da lahko tudi v večernih urah tečete.

Od sredine aprila do sredine novembra je v kampu omogočeno kopanje v ogrevanih bazenih (temperatura vode 26 – 27 °C), v zimskem času pa omogočajo kopanje v notranjem bazenu hotela Diamant pri poreču (urejen transfer).

Zelo dobra lokacija tudi za družinsko kolesarjenje, saj je vse do Limskega kanala in do Poreča urejena kolesarska pot ob morju, ki je zelo primerna tudi za otroke. Tudi v zimskem času je v kampu odprta manjša trgovina in pa restavracija.

Cena najema mobilnih hišic Istra Premium v terminu 1.10. do 30.4.

Cene so odvisne od termine, višje so v oktobru in aprilu, najnižje pa od novembra do februarja.

> min. 14 dnevni najem mobilne hišice

Mobilne hišice za 2 osebi od 25 € na dan
Mobilne hišice za 4 – 6 oseb od 28 € na dan

> min 30 dnevni najem mobilne hišice

Mobilne hišice za 2 osebi od 18 € na dan.
Mobilne hišice za 4 – 6 oseb od 22 € na dan

Doplačilo za psa 2,50 € na dan, dodatno se doplača tudi turistična taksa in zaključno čiščenje.

Rezervacija mesečnega najema mobilne hišice >>

Kamp Ježevac Premium – Krk

Odlična lega kampa na južni strani tik ob mestnem središču, kjer so tudi čez zimo na voljo odprte restavracije in trgovine.

Za otroke je v kampu urejeno otroško igrišče, manjša igralnica, športna igrišča in v oktobru tudi še bazen z ogrevano vodo. Lokacija je zanimiva tudi za kolesarjenje, saj je v tem delu otoka Krk kar nekaj kolesarskih poti za gorsko kolesarjenje, s cestnim kolesom pa lahko obkrožite cel otok, saj je v zimskih mesecih malo prometa. Iz mesta Krk pelje tudi prva etapa večdnevne pohodniške poti Camino Krk.

Mobilne hišice so v kampu Ježevac postavljene v terasah tik ob morju. Za daljši najem so na voljo hišice za 2 osebi in večje hišice za 4 – 6 oseb.

Cena najema mobilnih hišic Ježevac Premium v terminu 1.10. do 30.4.

min. 14 dnevni najem mobilne hišice

Mobilna hišica za 2 osebi od 21 € na dan
Mobilna hišica za 4 -6 oseb od 26 € na dan

min. 30 dnevni najem mobilne hišice

Mobilna hišica za 2 osebi od 15 € na dan
Mobilna hišica za 4 -6 oseb od 19 € na dan

Doplačilo za psa 2,50 € na dan, dodatno se doplača tudi turistična taksa in zaključno čiščenje.

Rezervacija mesečnega najema mobilne hišice >>