Adria Supersonic – nov integriran avtodom na osnovi Mercedes-Benz

Datum objave
Kategorija
Statistika
19090 ogledov

V Adria Mobil so odkrili tančico nad glavno letošnjo novostjo - avtodom Supersonic narejen na osnovnem vozilu Mercedes-Benz. Gre za nov integriran avtodom Adria, ki pomeni vrhunec ponudbe, prefinjen dizajn, inovativnost, zmogljivost in izkušnje.

Adria Supersonic avtodom 2023 - Avtokampi.si

Adria Supersonic je nova avtodomarska zvezda. Gre za popolnoma integriran avtodom na osnovi vozila Mercedes Sprinter, ki je sinonim vrhunske kvalitete, odličnih tehničnih rešitev in varnostih dodatkov.

Pri izbiri motorja je na voljo dizelski 2.0 EURO 6 motor s 150 ali 170 konjskimi močmi, izbirate pa lahko med ročnim menjalnikom 6G ali avtomatskim menjalnikom 9G-Tronic.

Glede na dolžino sta na voljo dve različici avtodoma in sicer Supersonic 780 in 890 (številke pomenijo tudi dolžino avtodoma 780 cm in 890 cm) .

Znotraj vsakega modela sta potem še dva različna tlorisa glede na postavitev zadnje postelje, kopalnic in dnevnega prostora, kupci pa lahko izbirajo še med dvema izgledoma kuhinje in številnimi možnostmi oblazinjenja.

Avtodom Adria Supersonic je namenjen vsem avtodomarjem, ki si želijo še več udobja. Na zunaj boste avtodom prepoznali po srebrni kovinski barvi in seveda po značilni Mercedesovi zvezdi na hladilnih režah.

Supersonic je opremljen z novimi sprednjimi in zadnjimi lučmi, vzvratno kamero, za eleganco poskrbi nova notranjost avtodoma, ki vključuje kuhinjo s tremi plinskimi gorilniki (možnost tudi pečice in kavnega aparata) in 177 litrskim hladilnikom.

Kopalniški del ima ločen wc in tuš, je pa kopalnica v modelu 890 bolj prostorna.

Za pregled vseh delujočih naprav v avtodomu skrbi aplikacija Mach, tako da so vam podatki vedno dostopni tudi na vašem mobitelu.

Avtodom je v osnovi namenjen štirim osebam, v različici z ločenima posteljama v zadku pa je možno z dodatnimi blazinami urediti ležišče še za enega otroka.

Druga postelja dimenzije 190 x 150 cm se s pomočjo elektrike spusti s stropa nad sicer dnevni prostor.

Supersonic ima dvojno dno, tako da je poskrbljeno za boljšo izolacijo vozila, nekaj dodatnega prostor za stvari in vso potrebno instalacijo.

Širša so vstopna vrata (65 cm), ki so dodatno opremljena tudi z oknom, v dnevnem prostoru pa je tudi veliko panoramsko okno.

Izpust odpadne in čiste vode (150 l) so opremili z elektriko, posodi pa postavili tako, da je razporeditev teže optimalna.

Glede cene avtodoma Adria Superconic je še kar nekaj neznank, so pa francoski mediji za osnovi model Supersonic 780 objavili ceno 139.900 €.

Več tehničnih informacij o novem Supersonicu > www.adria-mobil.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
19090 ogledov