Adria More - najem mobilni hišic in prikolic na Hrvaškem

Datum objave
Kategorija
Statistika

Podjetje Adria More omogoča najem njihovih mobilnih hišic in prikolic v številnih hrvaških kampih v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji. Vsak teden pripravijo tudi akcijsko ponudbo!

Počitnice v družinskih kampih so nekaj posebnega. Gre za kampe v katerih je ponudba kampa prilagojena celi družini. Tako imajo kampi organizirano animacijo za otroke in odrasle, urejena otroška igrišča ter številne možnosti športih aktivnosti.
Adria More - najem mobilnih hišic
Podjetje Adria More, ki je pri slovenskih kampistih znano po upravljanju
kampa Kozarica v Pakoštanih, omogoča najem svojih mobilnih hišic tako v kampu Kozarica kot tudi v številnih drugih kampih ob hrvaški obali.

Gre za kampe, ki sodijo v sam vrh kampov na Hrvaškem. Tako lahko mobilno hišico najamete tudi v kampu Zaton pri Zadru, ki se lahko pohvali z ogrevanimi zunanjimi bazeni in odlično organizirano animacijo, za kar so prejeli številne evropske kamping nagrade. V kampu Solaris v Šibeniku imajo številne atrakcije od gusarske ladje, do atraktivnega mini golf igrišča, letos pa so odprli tudi nov aquapark. Lahko pa izbere tudi mobilne hišice na jugu Istre v kampu Brioni pri Puli, v kampu Rapoča v Nerezinah na Lošinju ter v kampu Vranjica – Belvedere pri Trogiru.


Kamp Kozarica - družinski kamp z wellnessom in bazenom na plaži
V kampu Kozarica poleg kampiranja na urejenih parcelah omogočajo tudi najem počitniških prikolic, mobilnih hišic in tudi apartmajev. Lani so v kampu postavili prvi mobilni wellness na sami plaži. V posebni mobilni hišici so urejene savne, na terasi pa še masažni bazen jacuzzi. Letos so na sami plaži postavili manjši bazen za otroke, ki bodo lahko sedaj brezskrbno uživali v morskih dogodivščinah.

Adria More - akcijske ponudbe najema mobilnih hišic in prikolic

Adria More vsak teden poskrbi za različne last minute akcije najema mobilnih hišic,počitniških prikolic in apartmajev. Tako lahko tudi v času glavne sezone dobite cenejše namestitve v njihovih kampih - in to kar za 20 do 25%! Tako imajo trenutno v akciji mobilne hišice v kampih Kozarica, Zaton, Brioni in Vranjica, ki jih lahko najamete od 10.8. ali od 17.8. naprej.

Celotno ponudbo agencije Adria More in vse akcijske cene si lahko ogledate na spletni strani www.adria-more.hr ali pa jih pokličite tel. št. +385 (0) 23 381 070 in si rezervirajte svoj letošnji kamping dopust.