Adria Holidays omogoča do 25% nižje cene najemov mobilni hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Počitnice v mobilni hišici v zadnjem trenutku? Hitro pokličite v Adria Holidays in si rezervirajte eno od še prostih mobilnih hišic v kampih na Hrvaškem in Sloveniji.

Poletje je tukaj! Vroči dnevi, toplo morje, odklop od službe in šole. Še vedno si lahko rezervirate svoje družinske počitnice v mobilni hišici in sedaj jo lahko dobite tudi s popustom!Adria Holidays - najem mobilnih hišic

Last Minute in Last Second najem mobilnih hišic (20% oziroma 25% popust)

V turistični agenciji Adria Holidays v Novem mestu vam omogočajo od 20 do 25% nižje cene najema mobilnih hišic v kampih Kozarica Pakoštane, Zaton pri Zadru, Solaris Šibenik, Rapoča Nerezine na Lošinju, Brioni (ex Puntižela) pri Fažani in v kampu Vranjica Trogir.

Oglejte si cenik najemov mobilnih hišic v kampih, za več informacij ter za rezervacije pa hitro pokličite tel. št. turistične agencije Adria Holidays 07 39 35 302.
najema avtodoma Adria - Adria Holidays

Najem novih avtodomov Adria
Kaj pa počitnice nekoliko drugače npr. mobilne počitnice z najetim avtodomom Adria? To je lahko priložnost, da vidite nove kraje, dežele in ljudi...

V Adria Holidaysu imajo na voljo pet različnih tipov avtodomov za 2, 4 ali pa 6 oseb. Avtodomi so novi in bogato opremljeni ter tako primerni za super družinske počitnice.


Za dodatne informacije v zvezi z najemom avtodomov obiščite njihovo spletno stran www.adria-holidays.net ali pa jih pokličite na tel.št.: 07 39 35 302!