51. Caravan salon Düsseldorf 2012 - oglejte si fotogalerijo

Datum objave
Kategorija
Statistika

Od 25. 8. do 2.9. v nemškem Düsseldorfu poteka največji svetovni sejem karavaninga - 51. Caravan salon Düsseldorf, na katerem vsi izdelovalci počitniških prikolic, avtodomov, šotorskih prikolic in ostale kamping opreme pokažejo vse novosti, ki so jih pripravili za sezono 2013.

Od 25. 8. do 2.9. v nemškem Düsseldorfu poteka največji svetovni sejem karavaninga - 51. Caravan salon Düsseldorf,  na katerem vsi izdelovalci počitniških prikolic, avtodomov, šotorskih prikolic in ostale kamping opreme pokažejo vse novosti, ki so jih pripravili za sezono 2013.Caravan salon Düsseldorf

Sejem je odprt vsak dan od 10. do 18. ure, cena vstopnic za odrasle osebe je 13 eur, za otroke stare od 6 do 12 let 5 eur in za starejše 9 eur. Za obiskovalce, ki na sejem pridejo z avtodomi ali počitniški prikolicami, so ob sejmišču pripravili tudi pravi camper stop z 2.000 parkirišči, od kateri jih ima 800 možnost priključka na elektriko. Nočitev stane 15 eur oz. 22 eur na parkirišču z elektriko.

Letos na karavaning sejmu razstavlja kar 570 podjetij - slovenska Adria ima svoj razstavni salon v hali št. 10, kjer je seveda na ogled tudi zvezda sejma počitniška prikolica Adria Astella Glam Edition. Počitniške prikolice in avtodome znamke Hobby boste našli v hali št. 9, šotorske prikolice Camp Let v hali št. 15, avtodome Hymer pa v hali št. 17.

Predstavljamo vam nekaj fotografij z letošnjega caravan salona, ki nam jih je prijazno odstopila ekipa Freedom centra iz Celja, ki je na sejmu prisotna vsak dan vse do konca avgusta. Tako so na voljo tudi vsem slovenskim ljubiteljem karavaninga, ki bodo obiskali letošnji sejem. Srečate jih lahko na razstavnih prostorih znamk, ki jih zastopajo v Sloveniji - avtodomi Rapido, Hobby in Knaus, počitniške prikolice Hobby in Knaus ter šotorske prikolice Camp-let in Comanche.