50. sejem MOS v Celju z veliko ponudbe za kampiste

Datum objave
Kategorija
Statistika

Od 12. do 17. septembra bo v Celju potekal 50. sejem MOS, na katerem bo velik del posvečen tudi kampingu in karavaningu, obiskovalcem pa bodo na voljo tudi testne vožnje avtodomov.

Celjski sejem MOS je največji poslovno-sejemski dogodek v Sloveniji in širši regiji na katerem se predstavsejem MOS Celje - avtokampi.si več kot 1.500 razstavljavcev, obišče pa ga več kot 120.000 ljudi. Letos bo sejem MOS potekal od 12. do 17. septembra. MOS letos praznuje častitljivi 50. jubilej in obletnico bodo izkoristili za še večjo vsebinsko ponudbo sejma. Država partnerica sejma bo Hrvaška, sejemska predstavitev pa bo osredotočena na pet področij:
  • gradnja in obnova doma
  • kamping in karavaning, turizem in prehrana
  • oprema in materiali za obrt in industrijo
  • poslovne storitve in poslovne priložnosti v tujini
  • izdelki široke potrošnje.

sejem MOS Celje

sejem MOS Celje - avtokampi.siZelo nas veseli, da sejem MOS na zelo visoko mesto postavlja področje kamping in karavaning, turizem in prehrano, kjer bo obiskovalcem na ogled ponudba za aktivno preživljanje prostega časa v naravi.

Letos se obeta bogatejša ponudba avtodomov, počitniških prikolic in kamping opreme. Prostorsko bodo predstavitvam namenili še južni delu sejmišča, kjer bodo uredili prostor za testne vožnje z avtodomi in praktične prikaze učenja vožnje ter parkiranja počitniških prikolic.  Predstavilo se bo tudi združenje slovenskih kampov in slovenskih postajališč za avtodome, urejen pa bo tudi adrenalinski park.

Sejem bo odlična priložnost tudi za krepitev obstoječega sodelovanja s Hrvaško, ki se bo letos predstavila kot prva država partnerica v zgodovini sejma. Predstavili se bodo uspešni hrvaški obrtniki in tudi turistične organizacije, potrudili pa se bodo, da na sejem pride tudi kateri od hrvaških kampov in predstavi svojo ponudbo za leto 2018.

Obrtna zbornica Slovenije se bo na sejmu MOS predstavila z znanjem in inovativnimi izdelki svojih obrtnikov in podjetnikov, ki sodijo v sam vrh evropskega gospodarstva.  Na sejmu bo tudi veliko ponudnikov iz segmenta gradnje in pohištva, ki bodo v času sejma nudili tudi različne prodajne akcije.

Več informacij o sejmu MOS bo znanih še v naslednjih mesecih, mi pa bodo v tednu pred prireditvijo pripravili tudi nagradno igro in podelili nekaj vstopnic za ogled sejma. Vsi zainteresirani razstavljavci pa lahko več informacij dobite tudi na spletni strani Celjskega sejma - www.ce-sejem.si