Mobilne hišice v Trogirju

Trogir je zgodovinsko mesto v osrčju Dalmacije. Zaradi svojega zgodovinskega središča, polnega spomenikov in znamenitosti, je Trogir dobil naziv "muzej na prostem" in bil uvrščen na Unescov seznam kulturne dediščine. V bližini mesta se nahaja otok Čiovo, ki je z njim povezan z mostom, v okolici pa so številne lepo urejene plaže. Če boste kdaj obiskali Trogir, je ena stvar gotova - ne bo vam dolgčas.

Na območju Trogirja boste našli več naših kampov, kjer vas bodo pričakale mobilne hišice in glamping šotori. Za mobilne hišice v Trogirju je značilna privlačna lokacija na obali, ki zagotavlja razgled na morje in okoliške otoke. Popolnoma opremljene hišice imajo 2-3 spalnice, 2 kopalnici, dnevno sobo in kuhinjo. Nekatere mobilne hišice imajo tudi popolnoma ograjeno leseno teraso, ki je idealna za družine z majhnimi otroki in hišnimi ljubljenčki. Poleg popolnoma opremljenih hišic bodo vaše poletne počitnice nepozabne tudi zaradi številnih vsebin v kampu: bazeni, animacija, restavracije in bari ter možnost naročila zajtrka.

Če želite počitnice preživeti v mobilni hišici s pogledom na morje, so mobilne hišice v Trogirju idealne za vas!

Prikazano: 1 - 2 od 2 kampa

Pogled: Mreža

Razvrstitev: Ime ()

Kampi:

 • Dodaj med priljubljene

  Naj kamp Adria 2019
  3. mesto
  Ocena obiskovalcev
  7,8 Oceni kamp

  Uradna kategorizacija: 3 od 5 zvezdic

  Kamp Rožac

  Lokacija:

  • Država: HR
  • Regija: Srednja Dalmacija
  • Kraj: Trogir

  Sezona: -

  Ugodnosti:

  • Popust Avtokampi.si kamping kartica
  • Za družine
  • Psi dobrodošli
  • Ob morju
  • Odlična senca

  Primerjalna cena: 2 osebi na parceli z elektriko - nad 50 €

 • Dodaj med priljubljene

  Ocena obiskovalcev
  7,7 Oceni kamp

  Uradna kategorizacija: 4 od 5 zvezdic

  Kamp Amadria Park Trogir

  Lokacija:

  • Država: HR
  • Regija: Srednja Dalmacija
  • Kraj: Trogir

  Sezona: -

  Ugodnosti:

  • Za družine
  • Psi dobrodošli
  • Ob morju
  • Zunanji bazen
  • Brezplačen wifi

  Primerjalna cena: 2 osebi na parceli z elektriko - nad 50 €

Napredno iskanje

Družinske mobilne hišice za nepozabne poletne počitnice v Trogirju

Kaj pravite na družinske počitnice v družinskem kampu z dostopom do prodnate plaže? S številnimi dejavnostmi, ki bodo vaše otroke zaposlile ob vsakem času dneva? Če imate otroke, verjamemo, da vam bo ta ideja zelo všeč. Medtem ko se bodo igrali pod budnim očesom animatorske ekipe, se lahko vi sprostite na terasi svoje družinske mobilne hišice. V kampih v Trogirju vas pričakujejo mobilne hišice z 2-3 spalnicami, 2 kopalnicama ter prostorno kuhinjo in dnevno sobo. Na voljo so tako ugodne kot tudi razkošnejše možnosti, ki se nahajajo v bližini morja.

Mobilne hišice ob morju

Ni lepšega kot prebujanje s pogledom na morje in preživljanje večera ob šumenju valov. Če je najpomembnejša stvar na vaših počitnicah bivanje v namestitvi ob morju, boste to lahko dosegli v kampih v Trogirju. Pozdravile vas bodo razkošne mobilne hišice ob morju, od katerih ima večina razgled nanj, nekatere pa so od plaže oddaljene le 30 metrov. Opremljene so z 2 spalnicama, 2 kopalnicama, popolnoma opremljeno kuhinjo in pokrito zunanjo teraso. Nekatere so prijazne tudi do hišnih ljubljenčkov, kar bo lastnike psov zelo razveselilo.

Najljubši kampi z mobilnimi hišicami v Trogirju

Kamp Amadria Park Trogir

Kamp Amadria Park Trogir se nahaja v neposredni bližini mesta Trogir, v senci gostega borovega gozda. Kamp ponuja čudovit razgled na otok Čiovo, na katerem lahko uživate med sprehodom ob morski obali. V kampu so na voljo številne vsebine in dejavnosti za vso družino. Zunanji bazeni, otroško igrišče, športna igrišča, animacija ... V kampu ne bo prostora edino za dolgčas. Na območju kampa boste našli več restavracij, barov in slaščičarno. Za namestitev lahko izbirate med parcelo, mobilno hišico, apartmajem ali glamping šotorom.

Trogir - brezčasno zgodovinsko mesto

Stolp svetega Marka, trdnjava Kamerlengo, samostan svetega Nikolaja, dominikanski samostan, ... Sprehod po trogirskem nabrežju, ogled otoka Čiovo in nato sprostitev ob osvežilni pijači s pogledom na morje. In vse to v kratkem času, saj so v Trogirju vse najpomembnejše točke na dosegu roke. Ob koncu dneva sledi večerja v eni od gostiln ali restavracij, kjer lahko poskusite trogirsko pašticado ali tradicionalno trogirsko sladico - rafiole.

In nastanitev? Mobilna hišica v trogirskih kampih! Torej, kaj še čakate? Odpravite se v Dalmacijo še danes in preživite nepozabne počitnice v zgodovinskem vzdušju Trogirja.

Pogosta vprašanja glede mobilnih hišic v Trogirju

 • Kako najlažje priti do mobilnih hišic v Trogirju?

  Odvisno od tega, iz katerega dela Slovenije začnete svojo pot, lahko mejo prečkate na različnih mejnih prehodih, najbolj pogosto uporabljeni pa so Starod, Jelšane (če pot nadaljujete po Jadranski magistrali), oz. Petrina, Vinica, Metlika ali Obrežje (če pot nadaljujete po hrvaških avtocestah, kar se plača na vsakem posameznem izvozu: za plačilo vam priporočamo plačilno kartico).

 • Kakšna je najboljša oblika prevoza po kampu in okolici?

  V kampih se gostje večinoma vozijo s kolesom, e-skirojem ali gredo peš. Če nimate svojega kolesa, si ga lahko izposodite v večini kampov. Skozi Trogir vozi primestni avtobus, ki mesto povezuje z obalnimi kraji na tem območju. Po Trogirju in okolici se najlažje prevažate z avtomobilom.

 • Želim rezervirati mobilno hišico - kateri so najboljši družinski kampi v Trogirju?

  Najboljši družinski kamp v Trogirju je Amadria Park Trogir.

 • Katere dejavnosti so na voljo gostom mobilnih hišic v kampih v Trogirju?

  Gostje kampa lahko v poletnih mesecih uživajo v različnih zabavnih programih. Kamp Amadria Park Trogir organizira animacijo za otroke in odrasle. Na voljo je tudi nekaj zabavnih dejavnosti na morju, na primer izposoja pedalinov ali SUP-ov, pa tudi možnost deskanja, potapljanja, jadranja itd. Upoštevajte, da so dejavnosti, organizirane v okviru animacijskega programa, brezplačne, za vse druge dejavnosti pa je treba doplačati. Za več informacij o dejavnostih, ki so na voljo v posameznih kampih, si oglejte spletne strani posameznih kampov. Zunaj kampov lahko uživate v različnih vodnih in športnih dejavnostih (kolesarjenje ali pohodništvo), raziskujete mesta, obiskujete bližnje otoke in otočke, okušate tradicionalno hrano in vino itd. Da bi vam čim bolj olajšali izbor, vam ponujamo nekaj predlogov za vaše bivanje v Trogirju: - Izlet na okoliške otoke in otočke - Čiovo, Drvenik Mali, Drvenik Veli - Ogled znamenitosti v mestu Trogir - Izlet v Split in Šibenik

 • Katere vsebine so na voljo gostom mobilnih hišic v kampih v Trogirju?

  Gostje mobilnih hišic v Trogirju lahko brezplačno uporabljajo bazene v kampih. Gostom mobilnih hišic so na voljo la carte restavracije, različni bari, trgovine, pekarne itd. V kampu Amadria Park Trogir lahko rezervirate storitev zajtrka (rezervacije po prihodu v kamp). Poleg tega je mogoče uporabljati sanitarije in pralni stroj/sušilec (doplačilo), tuše za hišne ljubljenčke itd. Kampi imajo tudi otroška igrišča in različna športna igrišča (odbojka na mivki, nogomet, tenis, košarka). Na terasah mobilnih hišic je običajno na voljo žar, če pa katera od mobilnih hišic nima žara, ga lahko gostje pečejo na za to določenih mestih - na zemljevidu so označena kot "območja za žar". Poleg tega lahko gostje s sabo prinesejo svoj električni žar (druge vrste žarov niso dovoljene). Podrobne informacije o opremi v želenem kampu najdete na straneh posameznih kampov.

 • Potujem s hišnim ljubljenčkom in želim rezervirati mobilno hišico. Kateri so najboljši kampi v Trogirju, ki sprejemajo hišne ljubljenčke?

  Vsi kampi v Trogirju so prijazni hišnim ljubljenčkom in v nekaterih mobilnih hišicah so dovoljeni, vendar je treba za njihovo bivanje doplačati. Doplačilo za hišne ljubljenčke se plača na recepciji po veljavnem ceniku za tekoče leto na dan. V kampih so na voljo plaže, prijazne hišnim ljubljenčkom, in sanitarije s tuši zanje. Ker je zanje namenjen poseben prostor, se lahko hišni ljubljenčki kopajo le na plažah zanje, medtem ko je kopanje na drugih delih plaže med drugimi kopalci strogo prepovedano. V kampu Amadria Park Trogir je na voljo park za pse.

 • Kako so opremljene mobilne hišice v kampih v Trogirju?

  Večina mobilnih hišic v kampih v Trogirju ima dobro opremljeno kuhinjo, kopalnico s tušem, dnevno sobo in prostorno pokrito teraso. V kuhinji boste našli osnovno posodo in pripomočke za pripravo obrokov. Mobilne hišice imajo 2 ali 3 spalnice in 1 ali 2 kopalnici, odvisno od kapacitete in velikosti. Običajno sprejmejo od 5 do 6 oseb. Na pokriti terasi so ležalniki za sončenje in miza s stoli. Enako velja tudi za šotore za glamping na tej destinaciji. Podrobne informacije o opremi mobilnih hišic najdete na straneh posameznih kampov v razdelku "Prikaži vse lastnosti".

 • Ali so posteljnina, brisače in končno čiščenje vključeni v ceno mobilne hišice (na noč)?

  V nekaterih mobilnih hišicah je končno čiščenje vključeno v ceno, v drugih pa se plača posebej na recepciji kampa oz. lastniku mobilne hišice. Zgoraj navedeno velja tudi za posteljnino in brisače. Če posteljnina in brisače niso vključene v ceno mobilne hišice, jih lahko rezervirate do 7 dni pred prihodom in plačate na kraju samem. Če posteljnine in brisač ne želite rezervirati, prinesite svoje. Vzglavniki in odeje so na voljo brezplačno. Točne informacije o tem, kaj je vključeno v ceno mobilne hišice, lahko preverite v prvem koraku postopka rezervacije.

 • Ali je prihod/odhod v mobilnih hiškah v Trogirju mogoč samo ob sobotah?

  Pri nekaterih mobilnih hišicah in glamping šotorih sta prihod in odhod mogoča le ob ponedeljkih, sredah in sobotah. Po drugi strani pa za nekatere mobilne hišice in glamping šotore to pravilo ne velja in lahko prispete in odidete kateri koli dan v tednu. Točne informacije o zgoraj navedenem lahko preverite tako, da izberete želeni datum potovanja, nakar se na strani prikažejo vse mobilne hišice in glamping šotori, ki so na voljo za želeni datum.

 • Kakšne plaže lahko gostje mobilnih hišic pričakujejo v kampih v Trogirju in okolici?

  V kampih v Trogirju boste našli prodnate in betonske plaže. Na večini plaž se lahko ukvarjate z različnimi vodnimi športi (za doplačilo). Številne plaže na tem območju so prejele modro zastavo. Ležalniki in senčniki v kampih se zaračunajo po ceniku kampa za tekoče leto (predhodne rezervacije niso na voljo).