Dalmaland – novi vodni park v sklopu Fun Parka Biograd

Datum objave
Kategorija
Statistika
3642 ogledov

Zabaviščni park Fun Park Biograd številni obiskovalci tega dela hrvaške obale že poznate, saj gre za zanimiv tematski park s številnimi atrakcijami. Letos sredi junija bodo odprli še vodni del s tobogani, bazeni in vodnimi igrali, celoten park pa se bo po novem imenoval Dalmaland.

Fun Park Biograd oz. po novem Dalmaland leži na pol poti med krajema Biograd in Pakoštane, kjer imamo nekaj zanimivih kampov npr. Park Soline, Biograd, Kozarica, Ljutić, Đardin …

Gre za družinski zabaviščni park, ki bo letos odprl vrata 28. aprila, kar je super za obisk v času prvomajskih počitnic, jeseni pa bo odprt vse do konca septembra.

V parku najbolj uživajo otroci, ko se vozijo po vlakcu smrti, prvič obiščejo hišo strahov, se igrajo vojno na gusarski ladji, zapeljejo na adrenalinskem Tornadu ali na vlakcu Big Blue, lahko pa uživajo v prekrasnem razgledu na velikem kolesu Adria Eye.

Med zadnjimi novostmi v parku Atlantis, kjer se v velikem čolnu spustite po reki in slapu, lahko zajahate divjega bika ali pa se zapeljete s twistter avtomobilčkom.
Skorajda 30 zanimivih atrakcij imajo, ki so jih razdelili na tri tematske sklope: vesolje, gusarsko mesto in divji zahod, tako da nekateri parku rečejo kar hrvaški Gardaland.

Poleg adrenalinskih voženj vas bodo v Dalmalandu Biograd zabavali tudi čarodeji, žonglerji, cirkusanti, stand-up komiki, na voljo je restavracija, lokal, v trgovini s spominki pa najdete različne predmete za spomin na obisk parka.

Slovenski vikend v Biogradu >>

Dalmaland – otvoritev sredi junija

Dalmaland v Biogradubo po novem vključeval dosedanji zabaviščni park in od junija naprej še aquapark z bazeni in tobogani ter drugimi vodnimi igrali, zato ne pozabite s seboj vzeti kopalk in brisač.

Za vodne atrakcije bo poskrbelo svetovno znano podjetje Polin Wateparks, ki je do sedaj že izdelalo tobogane za več kot 50 vodnih parkov po celem svetu.

Vse atrakcije v novem vodnem parku bodo povezane z Dalmacijo, od maskote smešne sredozemskega medvjednice, ki ima kot tjulen črne pege kot pes dalmatinec, imena toboganov  npr. Bura blast, Viper's Fury do gastronomskih kotičkov, kot je Blue cave bar s potopljeno ladjo in modrimi ambientalnimi lučmi po navdihu Modre jame.

V sklopu Aquapark Dalmaland bo tako na voljo več bazenov in toboganov, bo pa voda v bazenih ogrevana:

- Velik bazen z umetnimi valovi, ki bo posebno doživetje za mlade in stare

- Bazen z raznolikimi tobogani z različnimi svetlobnimi in zvočnimi efekti - skupno več kot 2 km toboganov

- Otroški bazen s tobogani in vodnimi igrali, ki so posebej zasnovana za brezskrbno igro najmlajših otrok

- Bazen s skakalnicami, ki bo zagotovil zabavo za vso družino

- Dva hitra adrenalinska tobogana, kjer boste med spustom dosegli hitrost do 45 km/h.

Cene vstopnic za obisk Fun Park Biograd

Višje cene veljajo v terminu glavne sezone med 19.6. in 27.8. So pa to cene za obisk Fun Parka Biograd, cene za ponudbo skupaj z vodnim parkom Dalmaland bodo objavljene kasneje:​

- otroci do višine 100 cm, gratis

- otroci višine od 100 do 140 cm, 20 / 25 €

- osebe visoke 140 cm ali več, 24 / 29 €

- seniroji 65+ in invalidne osebe, 20 / 25 €

- družinska karta 2 +1 otrok višine do 140 cm, 60 / 75 €

- družinska karta 2 + 2 otroka višine do 140 cm, 77 / 95 €

Več o ponudbi Fun Park Biograd in novega vodnega parka Dalmaland > www.funparkbiograd.com

Več o turistični ponudbi Biograda  > www.discover-biograd.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
3642 ogledov