Velika noč in prvi maj v kampu Porto Sole v Vrsarju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Po končani zimski sezoni so v kampu Porto Sole v Vrsarju pripravili tudi velikonočni paket kampiranja in najema mobilnih hišic. Slovenske goste pa vabijo, da jih obiščejo tudi v času prvomajskih šolskih počitnic.

Pomlad je v kampu Porto Sole zelo zanimiva, saj kamp leži tik ob mestu, do katerega vodi obmorska sprehajalna pot, primerna tudi za rolanje in kolesarjenje. Obiskovalci se radi odločijo za nabiranje špargljev, ogled Limskega kanala in obisk katere od konob z domačo hrano v notranjosti Istre.

Kamp je skozi celo leto in ima urejene kamping parcele ob dveh prodnatih plažah. V bližini recepcije je postavljenih 20 mobilnih hišic, ki omogočajo udobno bivanje za 4+2 osebi.

Tik ob kampu je športni center s teniškimi igrišči, v bližini pa še tudi hotel Pineta z notranjim bazenom in wellnessom.

V času praznikov in počitnic v kampu pripravijo tudi tematsko animacijo. Tako so dobre znane animacije za noč čarovnic, božično kopanje in tudi za veliko noč pripravljajo barvanje pirhov in iskanje zaklada.

Velikonočno kampiranje in najem mobilne hišice v Vrsarju

Od 19. do 23. aprila v kamp Porto Sole nudijo velikonočni kamping paket po ceni 41 € za 2 nočitvi - vključuje parcelo Standard z elektriko, 2 odrasli osebi, otroke do starosti 12 let, psa, kopanje v notranjem bazenu, animacijo, prijavo in pozno odjavo. Doplača se samo turistična taksa. Akcijske cena velja le ob prehodni rezervaciji parcele - rezervacija je v tem primeru brezplačna.

Za veliko noč lahko tudi najamete mobilno hišico, je pa cena za praznične dni 79 € na noč in že vključuje zaključno čiščenje.

Možnost doplačila za velikonočni zajtrk v lokalu ob morju je 5 € na osebo.

Prvomajske počitnice na kampiranju

Prvomajske počitnice lahko izkoristite za krajši ali celotedenski obisk Vrsarja in kampa Porto Sole, ko si boste lahko odpočili na toplem soncu, najbolj pogumni pa bodo tudi zaplavali v morju.

Cenejše kampiranje z Avtokampi kamping kartico - izkoristite akcijsko ceno kampiranja 2 oseb na parceli Standard – 18 € na noč, ki velja do 31. maja. Kampiranje na parcelah ob morju je nekoliko dražje in sicer za 2 osebi od 22,20, do 23,20 €, nudijo pa 10% popust na kamping kartico.

Preverili smo tudi cene najema mobilnih hišic, vendar kot kaže so vse mobilne hišic v kampu Porto Sole za prvomajske počitnice že polne. Tako priporočamo, da izberete bližnji kamp Valkanela , kjer pa so cene najem mobilnih hišic od 62 € naprej.

Več o kampu Porto Sole in kampiranju v Vrsarju izveste na - www.maistracamping.com