Terme Paradiso uvajajo plačilo za uporabo camper stop

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Dobovi so lepo urejene manjše Terme Paradiso. Ob hotelu in glamping hišicah so lansko leto uredili še parkirišče za avtodome z možnostjo oskrbe. Do sedaj je bil ta brezplačen, po novem pa bo potrebno plačilo za prvo nočitev.

V Termah Paradiso čez celo leto omogočajo kopanje v zunanjih in notranjih termalnih bazenih, dodatno imajo tudi otroški bazen, jacuzzije in prenovljen wellness Oaza Paradiso, ki vključuje kar 8 raznolikih savn. V sklopu wellnessa nudijo tudi masaže in lepotne tretmaje.

V poletnih mesecih so odprti tudi večji zunanji tobogani in počasna reka.

Lokacija Term Paradiso je na samem začetku Dobove, samo 5 km oddaljena od centra Brežic, do katerih je sedaj lepo urejena kolesarska pot, ki je ločena od lokalne ceste, tako da je varno kolesarjenje tudi za otroke.

Priporočamo, da v bližini term obiščete živalski park Na Jasi, v Brežicah si ogledate Posavski muzej Brežice, se povzpnete na prenovljen vodovodni stolp, sprehodite do katere od lokalnih gostiln, kjer nudijo odlična vina, lahko pa greste tudi na jahanje ali pa ogled vinske ceste ali repnic na Bizeljskem, kjer nudijo tudi pokušine vin.

V sklopu term so na voljo lepo urejene hotelske sobe, prespite pa lahko tudi v lesenih glamping hišicah za 4 osebe, ki so urejene v stilu čebelnjaka in vključujejo dve spalnici, kopalnico, kuhinjo in teraso.

Prva nočitev na camper stop se po novem plača

Na parkirišču pred termami so moderno uredili camper stop Terme Paradiso, kjer je na voljo 16 parkirnih mest za avtodome. Omogočen je priklop na elektriko, sveža voda, izpust odpadne vode in fekalij.

Do sedaj je bila uporaba camper stop brezplačna, od konca avgusta pa se storitev plača in sicer tako, da stane prva nočitev 15 € na avtodom, vse preostale nočitve pa so še vedno brezplačne.

Doplačajo se kopalne karte in wellness (cenik), elektrika stane po porabi 1 € na 1 kWh, 100 litrov sveže vode pa prav tako stane 1 €.

Več o ponudbi Term Paradiso > paradiso.si

Več o turistični ponudbi destinacije Brežice > visitbrezice.si