Spisek kampov v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji odprtih v prvi polovici aprila 2023

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bližajo se velikonočni prazniki, ki bodo od 7. do 10. aprila in ko imajo v številnih evropskih državah tudi šolske počitnice. V kampih na Hrvaškem pričakujejo porast gostov predvsem iz Avstrije in Nemčije, za praznični vikend pa tudi iz Slovenije, zato smo preverili, kateri kampi bodo že odprti.

Pred odhodom na kampiranje brezplačno naročite oz. obnovite Avtokampi kamping kartico za sezono 2023 in izkoristite dodatne popuste.​

Odprti kampi v Istri v začetku aprila

Kamp Lighthouse, Savudrija – odprt od 3. marca

Manjši kamp pri svetilniku v Savudriji z lepo urejenimi parcelami in modernim sanitarnim objektom. Dokaj sončna lokacija z veliko možnosti sprehodov in izletov ob morju. 5% popust na kamping kartico ob min. 2 nočitvah

Kamp San Servolo, Buje - odprt čez celo leto

Manjši kamp z vrhunsko urejenostjo in odlično wellness ponudbo z ogrevanim zunanjim bazenom, savnami, notranjim bazenom (samo za odrasle), masažami, jacuzzijem. Omogoča kmapiranje na urejenih parcelah ali najem mobilnih hišic - nekaj parcel in hišic ima tudi privaten jacuzzi

Kamp Aminess Sirena, Novigrad – odprt od 31. marca

Lep kamp z veliko sence in tudi sončnim delom ter urejeno sprehajalno potjo do Novigrada. Posebna akcija na kamping kartico – 2 osebi za 23 €, možnost najema mobilnih hišic, ob rezervaciji na spletu nudijo dodatne popuste.

Kamp Lanterna Premium, Tar - Poreč - odprt od 6. aprila

Velik kamp med Novigradom in Porečem, ki gostom nudi tudi ogrevane bazene (gornji del bazenom), lepo urejene kamping parcele in številne mobilne hišice. Veliko dogajanja za otroke, urejena kolesarska pot po kampu, restavracije, športni center ...

V aprilu in maju velja posebna cena na kampin kartico - 21 € za 2 osebi.

Kamp Zelena Laguna, Poreč - odprt od 6. aprila

Kamp Zelena Laguna se letos odpira za velikonočne praznike. Velik kamp s parcelami na travniku in na terasah in z bazenom v bližini morja, ki pa ni ogrevan. Veliko kolesarskih poti v bližini kampa in odlično urejena teniška igrišča. Na kamping kartico nudijo 10% popusta na ceno osebe.

Kamp Polidor, Funtana – odprt celo leto

Najboljši majhen kamp na Hrvaškem, ki se lahko pohvali z urejenostjo, ponudbo in prijaznostjo osebja. Ob kampiranju so na voljo tudi mobilne hišice. Nekaj mobilnih hišic ima tudi lasten bazen z ogrevano vodo in jacuzzi. Za otroke imajo urejeno notranjo igralnico, bazen v kampu pa ni ogrevan.

Na Avtokampi kartico v aprilu in maju nudijo posebno ceno 19 € za 2 osebi.

Kamp Istra Premium Resort, Funtana – odprt od 1. aprila

Gre za enega najboljših kampov na Hrvaškem, ki nudi veliko zabave za otroke (igrala, notranja igralnica, športni objekti, možnost kolesarjenja in teka po urejeni poti ob morju v samem kampu). Zelo dobra lokacija, tako da se lahko s kolesom odpravite do Vrsarja in Limskega kanala ali pa do Poreča brez da bi bili vozili po glavni cesti. Na voljo tudi bazeni z ogrevano vodo in tobogani (ob začetku sezon eje odprt vsaj eden ogrevan bazen).

Na ceno kampiranja z Avtokampi kamping kartico dobite ob začetku sezone 7,5% popusta.

Omogočajo tudi najem zelo modernih in prostornih mobilnih hišic, odločite se lahko tudi za hišico z lastnim bazenom z ogrevano vodo lai jacuzzije. V aprilu nudijo tudi cneovno ugoden 14 ali 30 dnevni najem mobilne hišice.

Kamp Porto Sole, Vrsar – odprt celo leto

Lepo urejen kamp v bližni Vrsarja je znan po zimskem kampiranju. Veliko možnosti izletov po okolici, sprehod do Vrsarja ali Limskega kanala. Na voljo parcele ob morju in moderne mobilne hišice za 4 -6 oseb. Cena kampiranja za 2 osebi s kamping kartico že od 19 €,. V sklopu prenovljenga sanitarnega objekta imajo tudi privatne wellness kopalnice npr. ena ima jacuzzi.

Kamp Porton Nature Hideouts, Rovinj – odprto od 1. aprila

Prenovljen kamp je urejen v neposredni bližini starega dela Rovinja (10 min. peš) z urejenimi terasastimi parcelami. Levi del kampa je urejen v parcelh, osrednji in desni pa je namenjen gostom v mobilnih hišicah. Nekatere hišice imajo tudi ogrevan bazen.

Akcija na Avtokampi kartico > 15 % popust na ceno osebe in parcele v terminih 1.4. - 31.5. & 24.9. 28.10. Na direktne rezervacije mobilnih hišic v terminih 1.4. - 31.5. & 24.9. 28.10. nudijo 10% popust.

Kamp Polari, Rovinj - odprt od 7. aprila

Velik kamp na južni strani mesta Rovinj je bil v zadnjih letiih dobil veliko prenovljenih sanitarnih objektov, novo otroško igrišče, v kampu imajo bazen, ki pa ni ogrevan. Od letos naprej v kampu ni več možno FKK kampiranje na skrajno levem delu kampa, bodo pa do sezone prenovili restavracijo Lovor.

Avtokampi kartica > od odprtja kampa do 23. junija omogočajo kampiranje 2 oseb za 21 €.

Kamp Mon Perin, Bale - odprt od 7. aprila

Vrhunsko urejen kamp, ki se lahko pohvali z izredno dolgo plažo z več prodnatimi zalivi in veliko sence na parcelah. Omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic, imajo tudi vile s privatnim bazenom z ogrevano vodo

V kampu je bazenski kompleks Paleo park, kjer pa je ogrevan samo večji jacuzzi, na voljo so otroška igrala, nekaj športnih igrišč, letos pa poteka še izradnja novega wellnessa in športnega centra.

Kamp Arena Stoja, Pula - odprt od 6. aprila

Skorajda mestni kamp, saj je tik ob Puli, do kampa pa vozi tudi mestni avtobus. V zadnjih letih je bil kam deležen prenove, lani so postavili moderne mobilne hišice, letos prenavljajo recepcijo in restavracijo. Odlična lokacija za ogled Pule.

Na avtokampi kartico v aprilu in maju nudijo 15% popusta na ceno parcele.

Kamp Centinera, Banjole - odprt od 1. aprila

Manjši kamp urejen ob prodnati plaži v Banjolah. Urejene parcele, ogrevane sanitarije, omogočajo tudi najem mobilnih hišic tik ob morju.

Kamp Arena Stupice, Premantura - odprt od 6. aprila

Klasičen kamp urejen na samem vhodu na rt Kamenjak nudi veliko sence borovcev na parcelah, na voljo pa so tudi starejše mobilne hišice. Priljubljena lokacija tudi za surfarje. Priporočamo gostom, ki bodo obiskali Kamenjak.

Na Avtokampi kartico v aprilu in maju nudijo 15% popusta na ceno parcele.

Kamp Arena Medulin – odprt od 6.4.

Velik kamp v samem Medulinu, ki ima tudi peščene plaže, znan pa je po polotoku na koncu kampa. Ob urejenih parcelah imajo tudi starejše mobilne hišice. Kamp je priljubljen pri družinah, saj nudi nekaj igral in za otroke primernih plaž.

Na Avtokampi kartico v aprilu in maju nudijo 15% popusta na ceno parcele.

Kamp Arena Grand Kažela – Medulin – odprt celo leto

Prenovljen kamp na koncu Istre, kjer je na voljo tudi veliko sončnih parcel. Prvi del kampa je urejen v parcelah, drugi del pa je namenjen mobilnim hišicam. V kampu imajo otroška igrala, otroško igralnico, bazen s toboganom, vendar voda ni ogrevana, športni center, v okolici kampa pa je veliko lepih kolesarskih poti.

Na Avtokampi kartico od 6. aprila do 3. junija nudijo 15% popusta na ceno parcele.

Kamp Dvor, Barban - odprt od 1. aprila

Manjši kamp, ki je od morja oddaljen 8 km, je namenjen ljubiteljem lepe narave, domačih živali in jahanja konj. Ob kampu je urejen ranč Barba Tone, kjer omogočajo jahanje konj ter izlete s konji tudi za družine. V kampu ob parcelah omogočajo tudi najem mobilnih hišic in glamping šotorov. Imajo tudi manjši bazen, vendar ni ogrevan. Na kamping kartico spomladi nudijo 10% popusta.

Kamp Marina, Labin - odprt od 6. aprila

Zelo miren kamp, ki je urejen na rtu na lokaciji pod Labinom. Kamp je znan po odličnem potapljaškem centru, lepo urejeni plaži za pse, prodnati osrednji plaži in zelo čistem morju. V kampu imajo tudi dva bazena z ogrevano vodo - eden je plavalni, drugi je otroški z manjšim toboganom. Na voljo parcele in najem mobilnih hišic.

Akcija na kamping kartico v aprilu in maju za 2 osebi cena že od 23 €.

Kamp Romantik, Labin - odprt od 2. aprila

Manjši kamp, ki ni ob morju, ima pa bazen, vendar ta ni ogrevan. Prijetni gositelji, ki nudijo kampiranje, najem dveh mobilnih hišic in enega glamping šotora za dve osebi.

Kamp Oliva - Rabac - odprt od 1. aprila

Kamp Oliva / Maslina v Rabcu je urejen v samem zalivu ob prodnati plaži in se odpira v začetku aprila. Ob urejenih parcealh nudi tudi najem mobilnih hišic, ob doplačilu pa gostom omogoča tudi kopanje v bližnjih hotelih.

Odprti kampi na Kvarnerju

Kamp Omišalj, otok Krk – odprt čez celo leto

Kamp Omišalj ima vsako leto več sence, so pa sončne parcele super za pomladansko kampiranje. Parcele in mobilne hišice so urejene ob zalivu, za otroke imajo urejena igrala, zanimiv mini golf in tudi mini ZOO (poniji, ovce, koze, kokoši…).

Cena kampiranja za 2 osebi na Avtokampi kartico v aprilu in maju samo 23 €

Kamp Aminess Atea Resort, Njivice – odprt od 31. marca

Bivši kamp Njivice ima že nekaj let novo ime Aminess Atea Resort. Lepo urejene parcele za kampiranje v senci ali na sončnem delu in prenovljeni sanitarni objekti. V bližini morja ali velikega otroškega igrišča omogočajo najem mobilnih hišic za 4 – 6 oseb, večina z dvema, nekatere pa imajo tudi tri spalnice. Mobilne hišice ob morju imatu tudi privatne bazene, kjer se voda ogreva na cca 24 stopinj.

Zanimiva lokacija za sprehode ob morju, izlete po otoku Krku in celotnem Kvarnerju. Cena kampiranje v predsezoni 23 € za 2 osebi s kamping kartico.

Kamp Ježevac Premium, Krk – odprt čez celo leto

Eden najboljših kampov na otoku Krk je odprt čez celo leto. Odlična lokacija 5 minut od centra mesta Krk – na voljo sončne parcele ob morju in mobilne hišice postavljene v terasah nad plažo. V kampu imajo tudi bazenski del in eden bazen je ogrevan na 26 - 27 stopinj. Običajno se bazeni odprejo v začetku aprila (odvisno od vremena).

Cena akcijskega kampiranj s kamping kartico v aprilu in maju je 23 € za 2 osebi.

Kamp Bor, mesto Krk – odprt čez celo leto

Zanimivi kamp nad mestom Krk (10 minut peš to centra oz. do morja), ki omogoča kampiranje na urejenih parcelah in uporabo ogrevanih sanitarij. V okolici je veliko urejenih poti za gorsko kolesarjenje. Cena kampiranja 2 oseb s kamping kartico že od 21 € in velja do 7. julija.

Kamp Mali, Baška - odprt od 20. marca

Majhen, a zato še bolj simpatičen kamp je edini, ki se tako zgodaj odpira v Baški. Lokacija je 150 m od morja iz nane 2 km dolge prodnate plaže. Cena kampiranje v apriluza 2 osebi že od 20 €, v maju pa od 23 €.

Kamp Kovačine, Cres – odprt od 31.3.

Kamp Kovačine leži ob robu mesta Cres s katerim je povezan z obmorsko sprehajalno potjo. Desni del kampa je namenjen tudi FKK kampiranju. Na voljo kamping parcele pod borovci ali med oljkami ter mobilne hišice Na kampiranje nudijo 10% popust na ceno osebe z Avtokampi kartico.

Kamp Lopari in kamp Rapoča, Nerezine – odprta od 7.4.

Aprila se na Lošinju odpirata oba kampa v Nerezinah. Kamp Lopari ima več sončnih parcel, nove sanitarije in več igral in športnih igrišč. Kamp Rapoča je tik ob kraju Nerezine, tako da je več storitev npr. restavracija, trgovina ipd. Iz obeh kampov je odlično izhodišče za pohodniške izlete na Osorščico. V obeh kampih omogočajo tudi najem raznolih mobilnih hišis.

Popust na kamping kartico je v aprilu in maju 15 % na kampiranje.

Kamp Poljana, Mali Lošinj - odprt od 1.4.

Malce pred Malim Lošinjem leži kamp Poljana, ki ima posebno lego, saj ima parcele obrnjene na vzhodno in tudi na zahodno stran otoka. Senčne parcele, mobilne hišice in nekaj glamping šotorov imajo v kampu. Urejena pasja plaža in odlična marina, saj lokacija nudi številne lep ednevne izlete s čolnom.

Na avtokampi kartico v aprilu in maju nudijo 15% popust na kampiranje na deločenih parcelah.

Kamp Čikat, Mali Lošinj – odprt čez celo leto

Kamp Čikat leži na zahodni strani Malega Lošinja. Kampistom je so na voljo ogrevane sanitarije in lepo urejene parcele z elektriko in vodo. Ob robu kampa so tudi mobilne hišice s prostornimi terasami. Bazenski del v kampu Čikat se odpira šele konec maja.

Lokacija kampa je zanima za sprehode ob morju, kolesarjenje in ogled Malega Lošinja, kjer je tudi muzej Apoksiomen.

Kamp Padova, Rab - odprtje 6. aprila

Lepo urejen kamp, ki je bil pred leti večinoma prenovljen, gostom nudi urejene kamp parcele ob peščeni plaži in najem mobilnih hišic. Lokacija je v bližini mesta Rab, do katerega vodi ob morska pot.

V kampu Padova imajo dva ogrevana bazena. manjše tobogane, otroško igralnico, lokacija je za nimiva tudi za kolesarjenje.

Na avtokampi kartico nudijo 7,5% popusta na kampiranje v terminih v od aprila do junija.

Kamp Opatija, Ičiči - odprtje 1. aprila

Manjši kamp na plažo v kraju Ičiči, od katere je oddalje cca 300m. Kamp nudi v terasah urejene parcele, ob kampu pa so tudi urejena teniška igrišča.

Avtokampi kartica nudi popust 10% na ceno osebe v primeru min. 3 nočitev.

Kamp Oštro, Kraljevica - odprtje 1. aprila

Kamp z lokacijo pred samim mostom na Krk, ker je super za vikend kampiranje. Parcele so urejene obmorju, v gornjem delu je tudi veliko pavšalnih prikolic. Lani so pričeli s prenovo starih bungalovov, tako da upamo, da bodo letos do sezone odprti.

Na Avtokampi kartico nudijo 10% popusta na ceno osebe.

Kamp Selce, Crikvenica - odprtje 31. marca

Zanimiv kamp 3km od Crikvenice je bil v zadnjih letih deležen delne prenove, v kampu so uredili parcele, zgradili bazneksi del (voda ni ogrevana) in postavili mobilne hišice, od katerih imajo nekatere tudi lasten jacuzzi.

Na avtokampi kartico nudijo 10% popust na ceno osebe.

Odprti kampi v Dalmaciji

Kamp Šimuni, otok Pag – odprt od 15. marca

Če iščete kamp z najlepšo peščeno plažo, potem kamp Šimuni zagotovo sodi na vaš spisek. Lepo urejen terasaste parcele in raznolike mobilne hišice. Cena kampiranja z avtokampi akrtico v aprilu in maju za 2 osebi samo 20 €.

Kamp Odmoree, Rtina - odprt čez celo leto

Majhen kamp z moderno urejenostjo, ki nudi kamping parcele 50m od morja. Najamete lahko tudi tri mobilne hišice ali pa prespite v sobah. V kampu imajo manjši bazen z ogrevano vodo, ki ga običajno odprejo v začetku maja.

Kamp Falkensteiner Premium Zadar – odprt čez celo leto

Prenovljen in moderno urejen kamp ob robu Zadra nudi prostorne peščene kamping parcele ter moderne mobilne hišice in glamping šotore Adria. Zanimiva lokacija za obisk starega dela mesta, Paklenice in reke Zrmanje. V sklopu kampa je tudi wellness, pozimi omogočajo košanje v hotelskem bazenu, od maja do oktobra pa je tudi v kampu odprt večji zunanji bazen, ki pa ni ogrevan.

Cene kampiranja z Avtokampi kartico je v aprilu in maju za 2 osebi od 23 €

Kamp Ugljan – odprt od 5.4.

Odklop od celine boste doživeli na Ugljanu. Moderno urejen kamp samo nekaj metrov od peščenega zaliva. Ker kamp še nima veliko sence, je super za
pomladansko kampiranje. V kampu je tudi manjši bazen za otroke z ogrevano vodo. Na avtokampi kartico nudijo 10% popusta na kampiranje v aprilu in maju.

Kamp Park Soline, Biograd – odprt od 1. aprila

Zanimiv kamp na južni strani Biograda s katerim je povezan z obmorsko sprehajalno potjo. Urejene kamping parcele in lani prenovljene sanitarije – imetniki kamping kartice imajo 20% popust na ceno parcele comfort.

Kamp Kozarica, Pakoštane – odprt od 8. aprila

Senčen kamp v Pakoštanih je pri Slovencih zelo priljubljen. V okolici je veliko kolesarskih poti, možnost izleta na zanimivo Vransko jezero ali v Biograd. Cena kampiranja s kartico za 21 €, ki velja za 2 osebi in osnovno parcelo z elektriko (velja do 15.6.)

Kamp Vransko jezero, Pakoštane - odprt od 1. aprila

Kamp je urejen na nabrežju velikega Vranskega jezera v zaledju Pakoštanov. Gre za zelo mirno lokacijo z možnostjo kolesarjenja, ribolova, surfanja, ogleda naravnega parka Vransko jezero ... V senci borovcev imajo urejene parcele, desni del kampa pa je namenjen mobilnim hišicam.

Na kmaping kartico do sredine junija nudijo 15% popust na kampiranje.

Kamp Amadria (bivši Solaris, Šibenik) - odprto od 8. aprila

Bivši kamp Solaris je lani dobil novo ime kamp Amadria. Lokacija kampa je na južni strani Šibenika, kjer je ob dolgi peščeno / prodnati plaži urejen turistični kompleks, ki ob kampu vključuje tudi hotele, marino in aquapark. Kamping parcele so urejene v borovem gozdu, omogočajo tudi najem mobilnih hišic. V sklopu kampa je urejena dalmatinska vas s kamitimi hišica in restavracijo.

Na avtokampi kartico nudijo 5% popusta na kampiranje.

Kamp Adriatic, Primošten – odprto od 20.3.

Lepo urejen kamp v Dalmaciji, ki ob borovcih nudi tudi prekrasno morje in lepo plažo. Mirna lokacija, 3 km stran od Primoštena, do katerega vodi novo urejena pot ob morju. Cena kampiranja za 2 osebi s kartico je 22 €.

Po novem v kampu omogočajo tudi najem mobilnih hišic, ki so postavljene v bližini morja na desni strani kampa.

Kamp Amadria, Trogir - odprt od 1.4.

Bivši kamp Belvedere ima od lanskega leta nove ime kamp Amadria Trogir. Lokacija je 3 km pred samim Trogirom, kjer so v terasah urejene kamping parcele, na več lokacijah ob morju in v gornjem delu kampa pa omogočajo tudi najem mobilnih hišic. V kmapu imajo bazen, ki pa ni ogrevan, odprta je restavracija, lokal, trgovina. Do Trogira pelje kolesarsko - sprehajalna pot ob morju.

Kamp Rožac, Čiovo - Trogir - odprt od 29.3.

Manjši kamp Rožac je urejen na polotoku v bližini Trogira (1,5 km). Omogoča kampiranje ob peščeni plaži, na platoju s pogledom na morje omogočajo tudi najem mobilnih hišic. V letu 2022 so nekaj starejših hišic zamenjali z novimi, ki so bolj prostorne. V kampu je restavracija, nekaj otroških igral in lepo urejene sanitarije.

Na avtokampi kartico do 4.6. nudijo posebno ceno 23 € za 2 osebi na parceli z elektriko - za parcele ob morju je doplačilo od 8 do 10 €.

Kamp Stobreč, Split – odprt čez celo leto

Bi si radi ogledali dalmatinsko prestolnico Split, ob tem pa še malo uživali ob morju? Kamp Stobreč bo prava lokacija, ki je zelena oaza Splita. Lepo
urejene parcele, mobilne hišice, prenovljena restavracija in peščena plaža. V kampu imajo tudi wellness s savanami in jacuzziji, ki bo odprt predvidoma od 3. aprila, zunanje bazene pa običajno odrejo konec maja.

 Do Splita se lahko odpeljete s kolesom ali mestnim avtobusom. Cena kampiranja z avtokampi kartico je za 2 osebi do konca junija že od 23 €.

Kamp Galeb, Omiš – odprt čez celo leto

Kamp Galeb leži ob robu kraja Omiš, ki nudi prekrasno kuliso morja in gora v ozadju. Peščena plaža v kampu, imajo tudi manjši bazen (ni ogrevan), do mesta je 10 minut hoje, lokacija nudi tudi številne možnosti izletov od Splita do Makarske in pohodniških izletov ob reki cetini in v hribih v zaledju Omiša.

Informacijo o akcijski  ponudbi na Avtokampi kartico za sezono 2023 še čakamo.

Boutique Camping Bunja, Supetar, Brač – odprt od 1.4.

Leta 2020 odprt odličen manjši kamp na Braču, ki navduši z urejenostjo in lepo prodnato plažo. Lokacija je v bližini kraja Supetar, od koder je potem kar nekaj lepih kolesarskih poti po otoku. Urejene peščene parcele, omogočajo najem mobilnih hišic, v kampu pa imajo tudi manjši bazen z ogrevano vodo na 24 stopinj in lokal. Na Avtokampi kartico nudijo 5% popust na kampiranje in najem mobilnih hišic.

Kamp Viter, Zaostrog - odprt od 1. aprila

Manjši kamp urejen v neposredni bližini lepe prodnate plaže v samem Zaostrogu. Kamping parcele so urejene na travniku, polovico jih je bolj sončnih. Na kamping kartico v aprilu in maju nudijo 15% popusta.

Kamp Lavanda, Orebić - Pelješac- odprt čez celo leto

Malo pred Orebićem je v terasah moderno urejen kamp Lavanda. Odlična izbira zaradi sončne lege, mirne lokacije in privatne plaže. Zelo dobrodošli so tudi kužki, ki imajo svojo plažo. Cena kampiranja 2 oseb od 21 € (velja do 30.6.). Omogočajo tudi najem mobilnih hišic in vile z bazenom.

Kamp Nevio, Orebić - Pelješac - odprt od 1.4.

Eden največjih kampov na Pelješcu gostom nudi nekaj parcel v prvi vrsti ob lepi prodnati plaži, preostale parcele pa so v osrednjem in gornjem delu kampa, ki je od morja oddalje 150 - 300 metrov. Ob levem in desnem robu kampa so postavljene tudi mobilne hišice. V kampu imajo zunanji bazen (ni ogrevan), otroško igrišče, športni center (košarka, tenis, nogomet,mini golf, odbojka...) in restavracijo.

Cena kampiranja z avtokampi kartico za 2 osebi že od 21 € (velja do 30.6.).

Kamp Adriatic Mikulić, Orebić - Pelješac - odprt od 1. aprila

Lepo urejen kam v naselju Mokalo pred Orebićem. Manjši del je namenjen postavitvi šotorov, v osredenjem delu pa imajo svoje glamping šotore za 2+2 ali 4+2 osebi. V sklopu kampa je tudi restavracija, manjši bazen, ob robu kampa je tudi večja prodnata plaža.

Kamp Ponta, Orebić - Pelješac - odprt od 1. aprila

Manjši kamp v naselju Mokalo, kjer je večina parcel namenjenih šotoristom, nekaj parcel pa je tudi za manjše avtodome

Kamp Antony Boy, Viganj - Pelješac - odprt čez celo leto

Velik kamp namenjen predvsem ljubiteljem surfanja in kajtanja, saj je urejen tik ob plaži, kjer pogosto piga ugoden veter za šorte na morju,

Kamp Lupis, Lovište, Pelješac - odprt čez celo leto

Odličen majhen kamp na koncu polotoka Pelješac, kjer uživate v sončni pomladi in kampiranju med oljkami. Cena na kamping kartico za 2 osebi že od 23 € in velja do 25.6.

Kamp Pod Maslinom, Orašac - odprt od 1. aprila

Manjši kamp v neposredni bližini jadranske magistrale. Kamping parcele ima urejene v terasah na morje, do plaže pa je cca 300 metrov. V bližini kampa je avtobusna postaja direktno za center Dubrovnika, tako da je odlično izhodišče za ogled mesta.

Na avtokampi kartico nudijo posebno ceno 17 €, ki vključuje 2 osebi, parcelo in elektriko. Akcija velja do 30. junija.

Kamp Matkovica, Srebreno - odprt čez celo leto

Manšji kamp urejen 7 km naprej od Dubrovnika, tako da je zanimiv za ogled mesta. do prodnate plaže je približno 300 m.