Preživite krompirjeve počitnice z avtodomom v čudovitem Prekmurju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Prekrasna jesen kar vabi v Prekmurje, kjer vsako leto beležijo večje število avtodomarjev, ki si pridejo ogledati turistične znamenitosti, uživat v terme in se odpravijo na kolesarske izlete. Postajališče za avtodome Bukovniško jezero vabi na obisk v času krompirjevih počitnic.

PZA Bukovniško jezero je moderno urejeno postajališče za avtodome, kjer nudijo 14 parkirnih mest, wifi, možnost oskrbe avtodoma in sanitarni objekt. Dovoljeno je tudi prenočevanje gostov, ki pridejo s počitniškimi prikolicami.​
Lokacija je znana predvsem po 26ih energetskih točkah, ki blagodejno vplivajo na telo in obnovo vitalnih energij. V bližini jezera je tudi cerkvica Sv. Vida in izvir vode, ki naj bi prav tako imela zdravilne učinke.

Za otroke je urejeno manjše igrišče, dodane so mize in klopi, v bližini je tudi adrenalinski park in številne kolesarske poti primerne tudi za družinsko kolesarjenje. Priporočamo tudi obisk doživljajskega parka Vulkanija in Ocean Orhids, kjer imajo poleg orhidej tudi tropski vrt.

Krompirjeve počitnice na PZA Bukovniško jezero

V terminu krompirjevih počitnic (25.10. - 3.11.) so na postajališču za avtodome Bukovniško jezero pripravili posebno ponudbo, za noč čarovnic pa za otroke izrezovanje buč, poslušanje pravljic...

Cena prenočevanja je 20 € in vključuje parkiranje avtodoma, elektriko, vodo in vse osebe. Dodatno se v primeru uporabe plača samo uporaba tuša (1 €) in avtomat za čiščenje wc kasete (2 €).

Dodatne ugodnosti za uporabnike PZA:

- brezplačna kavica ali kepica sladoleda v slaščičarni Cuffi (vrednost 1,20 do 1,50 eur)

- brezplačen vstop v Ocean Orhids (vstopnina je 2,50 eur) za eno osebo

- 20% popust v adrenalinskem parku za vse karte (odprt odvisno od vremena)

- bograč in pijača v gostilni Lipot (vrednost cca 8,00 eur)

- 20% popust na kopalne karte v Termah Banovci za vso družino
 
Ugodnosti veljajo za vsak dan posebej - če ste na PZA npr. 3 dni vam vse pripada 3x.

Rezervacije parcel na tel.: 040 629 004 ali 040 623 988