Prenova kampa Aminess Atea Resort Njivice je predvidena za zimo 2024 / 2025

Datum objave
Kategorija
Statistika

Iz kampa Aminess Atea Resort Njivice so sporočili, da bodo ob koncu letošnje sezone pričeli s prenovo kampa, saj želijo povišati kvaliteto ponudbe, kamp pa bo imel tudi manjšo kapaciteto oseb.

Kamp Aminess Atea Resort Njivice je že sedaj bil kategoriziran kot kamp s 4 zvezdicami, od leta 2025 pa želijo pridobiti tudi 5 zvezdico in tako postati 11 kamp na Hrvaškem, ki  bi bil uvrščen v najvišjo kategorijo.

V letošnjem letu bodo v ponudbo dodali nov wellness, ki ga dokončujejo v objektu tik ob morju. V prejšnjih letih so prenovili vse sanitarne objekte, recepcijo, restavracijo in lokal ob morju, uredili plažo …

S prenovo kampa, ki se bo pričela takoj po koncu letošnje sezone (15.10. 2024), bodo na novo uredili kamping parcele, tako da večinoma večje od 100 m2 , katerih število morajo zmanjšati skorajda za 100, zamenjali pa bodo tudi večino mobilnih hišic.

Po prenovi bo kamp imel nekaj več kot 300 kamping parcel in okoli 200 mobilnih hišic, dodatno bodo v ponudbo dodali tudi glamping hišice. Skupna kapaciteta pa bo z 2.000 oseb znižana na okoli 1.500.

Ob tem je prišla tudi informacija, da po novem ne bodo več omogočali pavšala za privatne mobilne hišice, ki jih je bilo sedaj nekaj več kot 100. Vse mobilne hišice, tako od kampa kot tudi privatne, bo potrebno odstraniti po končani letošnji sezoni.