Obišči Bovec z avtodomom in se povzpni na Kanin

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ob spodnji postaji gondole za na Kanin je urejeno postajališče za avtodome, kjer je gostom na voljo popolna oskrba avtodoma, lokacija pa odlična za številne aktivnosti.

Lokacija PZA Dvor – Bovec je odlična za obisk Kanina. Bolje pripravljeni planinci gredo kar peš iz doline do vrha, večina obiskovalcev pa se na Kanin odpelje kar z gondolo.

Postajališče za avtodome v Bovcu ima 16 parkirnih mest, omogoča priklop na elektriko, oskrbo z vodo, praznjenje kemičnega wc-ja in izpust odpadne vode. Ob postajališču je tudi okrepčevalnica Kaninske legende, kjer imajo gostje postajališča dodaten popust.

Poleti okolica Bovca omogočajo številne aktivnosti od pohodništva do kolesarjenja in adrenalinskih športov kot so pustolovski park, rafting, kanjoning, zip-line, ferata, MTB spusti z gorskimi kolesi in jadralno padalstvo.

Poletne vikende gondola na Kanin prične voziti ob 8. uri, med tednom pa ob 9. uri.

Za družine so pripravili spoznavno pot kozoroga Benjamina, kjer boste skupaj z otroki iskali zdravilo za bolne živali.

Zanimiv je tudi pohod od zgornje postaje gondole do Prestreljeniškega okna, ki traja približno 40 minut, urejena pa je tudi naravoslovno učna pot o kraških pojavih.

Družinski piknik na Kaninu - s Petrolom so pripravili posebno ponudbo piknika z najlepšim razgledom. V dolini prevamete košaro najboljših lokalnih dobrot, se zapeljete z gondolo na Kanin, kjer si poiščete pravi kotiček za popoln družinski piknik.

Več informacij o ponudbi Kanina dobite na - www.kanin.si