Novosti in akcijska ponudba kampa Adria v Ankaranu

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Adria v Ankaranu so letos pred pričetkom glavne kamping sezone pripravili nekaj novosti. Deloma so prenovili plažo, uredili otroško igrišče in popolnoma prenovili restavracijo Ribičeva kantina.

Kampiranje v Ankaranu

Kamp Adria je najbolje opremljen kamp na slovenski obali, ki je odprt čez celo leto, saj je v zimskem času urejen kot postajališče za avtodome. Gostom ob urejenih kamping parcelah nudi tudi najem mobilnih hišic za 4 – 6 oseb, veliko pa je tudi pavšalnih gotov, ki zasedajo parcele v osrednjem delu kampa. Da je povpraševanje po prostih parcelah res veliko je dokaz podatek, da so letos polno zasedene vse pavšalne parcele.

V poletnih mesecih gostom kampa omogočajo kopanje na zunanjem bazenu, čez celo leto pa je v ponudbi tudi wellness z notranjim bazenom, savnami in masažami.

V zadnjih letih so v kampu deloma prenovili sanitarije, ki jih bodo v bodoče še razširili. Lani so popolnoma prenovili taverno ob morju, leto pa še restavracijo Ribiška kantina. Ob njej so postavili veliko otroško igrišče s toboganom, plezali in peskovnikom.

Pred kopalno sezono bodo na plaži bodo namestili tudi kabine za preoblačenje, tuše, ležalnike in senčnike ter dodali še nekaj klopi.

Za ljubitelje tenisa imajo urejena peščena igrišča, na voljo je igrišče za odbojko na mivki, košarko in nogomet, mini golf ter otroško igrišče z napihljivimi igrali.

Cenejše kampiranje in najem mobilne hišice

V kampu Adria omogočajo 3% popusta imetnikom naše Avtokampi.si kamping kartice, ki velja za kampiranje ali najem mobilnih hišic.

Ob začetku sezone pa v maju in juniju omogočajo posebno akcijo z do 40% popustom na najem mobilnih hišic. Za ponudbo je potrebno poklicati ali poslati mail v kamp.

Več na - www.adria-ankaran.si