Novi Citroën Berlingo podaril dopust v kampu v Istri

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na cesto je zapeljal novi Citroën Berlingo, ki ima vse potrebne adute, da bo s prostornostjo in uporabnostjo tudi kampiste. Podarili smo vikend najem mobilne hišice v kampu Polidor.

Na cesto je zapeljal novi Citroën Berlingo, ki ima vse potrebne adute, da bo prepričal družine ali posameznike naklonjene športnim aktivnostim in drugim prostočasnim dejavnosti na prostem.
Novi Citroën Berlingo – legenda med vozili za prosti čas

Kot navdušenega kampista vas bo navdušil s svojo vsestransko uporabnostjo in prostornostjo. Novi Citroën Berlingo je tako vsestranski kot »švicarski nož«, vanj lahko spraviš skoraj vse.

V nagradni igri, ki je potekala na naši spletni strani in v kateri ste lahko testirali novega Berlinga, smo podelili vikend najem mobilne hišice v kampu Polidor v Funtani. Pod novico smo objavili ime nagrajenca. Čestitamo!

Legendarno vozilo za prosti čas
Novi Citroën Berlingo je na voljo v dveh dolžinah – standardna M in za 35 cm podaljšana verzija XL. Obe sta na voljo s 5 in 7 sedeži, pri čemer so sedeži v tretji vrsti odstranljivi in pri podaljšani verziji tudi drsno pomični. V drugi vrsti ima novi Berlingo tri enako široke posamične sedeže, kar bodo cenile velike družine.
Novi Citroën Berlingo – legenda med vozili za prosti čas
Vse sedeže je možno zložiti oz. preklopiti v pod, tako da pridobimo veliko ravno površino s prostornino prtljažnika od 775 do 1.050 litrov pri izvedenki XL. Pri preklopu še sovoznikovega sedeža, pa novi Berlingo ponuja kar 4.000 litrov prostornine in omogoča prevoz več kot 3 metre dolgih stvari. Tako lahko glede na vaše potrebe izbirate med udobjem za potnike ali večjo prostornino prtljažnika.

Po zaslugi dvoje širokih bočnih drsnih vrat je omogočen lahek vstop potnikov na zadnje sedeže. Steklo na prtljažnih vratih, ki ga je možno odpreti, pa omogoča bolj enostaven dostop do prtljažnega prostora, saj vam za dostop do svojih stvari ni treba odpreti prtljažnih vrat.

V novem Citroën Berlingu so poskrbeli za še večjo varnost, saj je na voljo kar 19 sistemov varnosti in pomoči pri vožnji npr. aktivni opozorilnik na nenamerno menjavo voznega pasu, opozorilnik na voznikovo nepozornost, sistem za nadzor mrtvega kota, razširjeni sistem za prepoznavanje prometnih znakov, samodejno zaviranje v sili, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji s funkcijo Top Rear Vision …
Novi Citroën Berlingo – legenda med vozili za prosti čas

Za lastnike počitniških prikolic bo zelo uporabna novost sistem za nadzor stabilnosti vleke prikolice, s katerim so opremljena vozila z vlečno kljuko. Ta dodatna funkcija sistema ESP zaznava nihanja prikolice in deluje na zavorni sistem vozila, da stabilizira nihanja.

Vozila so opremljena z 8-palčnim zaslonom na dotik, z možnostjo povezave z vašim pametnim telefonom in brezžičnega polnjenja telefona. Dobrodošla so številna odlagalna mesta in dodaten velik prostor pod stropom večfunkcijske strehe Modutop®, ki pa je lahko tudi steklena.


Kako na testno vožnjo novega Citroën Berlinga?
Na brezplačno testno vožnjo se prijavite na spletni strani www.citroen.si, tako da boste lahko tudi sami v praksi preverili prostornost in udobje novega vozila.

NAGRADNA IGRA - IME SREČNEGA NAGRAJENCA

1. nagrada: vikend najem mobilne hišice v kampu Polidor, Funtana v terminu 15.11. do 15.4.

MATIC MOHORČ, TRŽIČ
*nagrada se lahko koristi v dogovoru in prostimi kapacitetami v kampu

V imenu organizatorja nagradne igre, Citroën Berlingo, se vsem udeležencem nagradne igre zahvaljujemo. Srečni nagrajenec bo o koriščenju nagrade obveščen po elektronski pošti.