Nova luksuzna počitniška prikolica Adria Astella

Datum objave
Kategorija
Statistika

Novomeška Adria Mobil je na Caravan Salonu v Düsseldorfu predstavila novo luksuzno linijo počitniških prikolic Adria Astella.

Nova počitniška prikolica Adria Astella je nekoliko drugačna od konkurence, saj so pri Adrii želeli naredi počitniški dom, ki bo nudi kombinacijo mobilnosti prikolice in udobja mobilne hišice.

Kot so zapisali, so si pri ustvarjanju nove prikolice drznili sanjati drugače kot drugi. Izhajali so iz želja ljubiteljev počitniških ​​prikolic, ki radi uživajo na počitnicah ob jezeru, med gorami ali ob morju, vendar imajo ob raziskovanju novih krajev še vedno radi zavetje domačega okolja.

Novo prikolico Adria Astella lahko uporabljate kot klasično prikolico in potujete med zanimivimi kraji, lahko pa se odločite tudi za fiksno postavitev kot mobilno hišico in uživate na vam najljubši lokaciji.

Celotna filozofija nove prikolice Adria Astella je ustvariti navdihujoče oblike luksuznega počitniškega doma na kolesih. Gladke linije, čiste in elegantne oblike, v notranjosti pa velik in funkcionalen prostor so bila glavna vodila oblikovalcev prikolice.

Namesto klasičnih ozkih vrat ima prikolica Astella sedaj široka panoramska vrata, za še več svetlobe v notranjosti pa poskrbijo široka panoramska okna.

Dizajnersko opremljena kuhinja je sedaj povezana s prostornim dnevnim prostorom, kjer sedežno garnituro lahko spremenite v dodatna ležišča, prikolica pa ima še spalnico z zakonsko posteljo in spa kopalnico. Pripravili so tri tipe prikolice Astella, v primeru največjega tipa prikolice je kuhinjski del dodatno opremljen še s kuhinjsko mizo in stoli.

Obiščite spletno stran www.newastella.com in si oglejte si nove modele počitniških prikolice Astella 704 HP, 754 DP in 904 HP.