Maistra vabi na kampiranje v Vrsar in Rovinj

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampi v Vrsarju in Rovinju vabijo na prvo letošnje kampiranje ob morju. Pripravili so posebne cene za imetnike naše kamping kartice.

Pomlad v Istri je odlična za uživanje na toplem soncu in ogled znamenitosti npr. Motovun, stara železnica Parenzana, Brioni, puljska Arena, Kamenjak, Limski kanal... Izkoristite počitnice tudi za športne aktivnosti. Kolesarji se bodo odpeljali po številnih označenih kolesarskih poteh po notranjosti Istre, pohodniki pa na sprehod ob morju. Ob večerih pa je lepo obiskati Vrsar in Rovinj in si ogledati sončni zahod s hriba nad mestom.​

Kampiranje in najem mobilnih hišic v Vrsarju in Rovinju

Maistra ima skupno šest kampov – tri v Vrsarju  - kamp Valkanela, kamp Porto Sole in FKK kamp Koversada ter tri kampe v Rovinju -  kamp Amarin, kamp Polari in kamp Veštar.​

Gre za kampe, ki v prvi vrsti vabijo družine z otroki, saj nudijo otroška igrala in animacijo. Vsi kampi, razen Koversade, imajo tudi bazene, vsaj del plaže pa je peščen, tako da je primeren tudi za manjše otroke. Predvideno odprtje osrdnjih bazenov je v kampu Polari od 27. aprila, v kampu Valkanela in Veštar pa od 1. maja. Bazeni v bližini mobilnih hišic bodo odprti že od otvoritve kampa 19. aprila.

V kampih Valkanela, Porto Sole, Polari in Veštar lahko počitnice preživite tudi v najeti mobilni hišici. Gre za moderne hišice za 4 – 6 oseb s popolnoma opremljeno kuhinjo, lastno kopalnico in prostorno teraso. Vse hišice so klimatizirane, v določenih pa so dobrodošli tudi kužki.

Akcijska pomladna ponudba kampiranja - 2 osebi kampirata že od 16 €

Izkoristite ugodne cene kampiranja z Avtokampi kamping kartico. Odločite se lahko za paketno ceno kampiranja na parcelah, ki so od morja nekoliko oddaljene, ali pa za dodatni popust, ki velja tudi na parcelah ob morju - 2 osebi na parceli z elektriko – 16 € v kampu Amarin, 18 € v kampih Valkanela, Porto Sole in Polari ter 20 € v kampu Veštar – velja v terminih 19.4. – 7.6.

10% popust na ceno oseb in vseh tipov parcel, tudi ob morju, pa velja v vseh kampih, tudi v FKK Koversada, v terminih 19.4. – 27.6. & 25.8. – 28.9. V času glavne sezone je popust 5%

Akcije - najem mobilne hišice

V terminu od 4. do 29. maja v kampih Valkanela, Polari in Veštar nudijo na cene najema mobilnih hišic dodaten 20% popust.

Če pa bi mobilno hišico najeli v juliju ali avgustu, potem preverite akcijsko ponudbo 5% popusta v kampih Porto Sole in Polari, ki velja ob rezervaciji direktno na spletni strani kampov.

Več informacij o kampih Maistra dobite na spletni strani - www.maistracamping.com