V Kranju so v bližini vodovodnega stolpa odprli novo postajališče za avtodome

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Kranju so konec januarja odprli novo postajališče za avtodome, ki je urejeno v bližini bazena in vodovodnega stolpa, zato tudi nosi ime PZA Kranj - Vodovodni stolp

V Kranju je turistična infrastruktura bogatejša za novo postajališče za avtodome, kjer je na voljo pet sodobno opremljenih parkirnih mest za avtodome  z vsemi potrebnimi priključki za oskrbo počitniškega vozila.

Do sedaj so imeli v Kranju že eno urejeno postajališče za avtodome v sklopu parkirišča Stara Sava v bližini centra mesta. Ker se število obiskovalcev z avtodomi vsako leto veča, so se odločili, da uredijo še eno lokacijo.

PZA Kranj - Vodovodni stolp obratuje 24 ur na dan vse dni v letu. Opremljeno je s priključkom za elektriko in vodo ter platojem za izpust odpadne vode in praznjenje straniščne kasete.

Parkirnina za avtodome znaša 20 € za vsakih začetih 24 ur, plačilo pa je mogoče izključno z uporabo aplikacije EasyPark. Uporaba elektrike se plača glede na porabo in sicer je cena 0,50 €/kWh, voda pa je popotnikom na voljo brezplačno.

Za vso potrebo infrastrukturo za oskrbo avtodomov so poskrbeli pri podjetju PZA stebrički, kar zagotavlja kakovost, predvsem pa uporabo tekom celega leta, tudi v zimskem času, ko se temperature spustijo pod nič.

V neposredni bližini novega postajališča za avtodome so urejena teniška igrišča, pokrit olimpijski bazen, letno kopališče, otroško igrišče ter postaja mestnih koles KRsKOLESOM, tako da bodo obiskovalci lahko z uporabo najema kolesa še lažje prišli do centra Kranja, ki je od camper stop lokacije oddaljeno 1,5 km.

Več o turistični ponudbi Kranja > www.visitkranj.com