Kamping počitnice v Nerezinah na otoku Lošinj

Datum objave
Kategorija
Statistika

Nerezine so priljubljena počitniška destinacija kampistov, saj imajo dva raznolika kampa. Večji je kamp Lopari resort, manjši in bližji kraju pa je kamp Rapoča. V obeh gostom nudijo popust na Avtokampi kartico, tako da bo kampiranje cenejše, dodatno pa tudi popuste na najem mobilnih hišic.

Nerezine so prvi kraj, ko s Cresa pridete na Lošinj, ki leži pod najvišjim hribom na tem delu Kvarnerja. Gre za Osoršćico oz. bolj natančno je s 588 metri nad morjem najvišja točka Televrin. Poleti so zelo priljubljeni jutranji pohodi, ko boste imeli prekrasen pogled na celoten Lošinj in Cres, na otoka Rab in Pag ter na vzhodno obalo Istre.

V Nerezinah že dolgo let delujeta dva kampa - večji je kamp Lopari Resort, ki so ga v zadnjih letih prenovili, manjši pa je kamp Rapoća, ki je urejen v gozdičku ob samem robu kraja in je tako prijeten za družinske počitnice.

V obeh kampih ob urejenih kamping parcelah nudijo tudi najem mobilnih hišic in apartmajev.

Kamp Lopari Resort - Nerezine

Kamp Lopari so v zadnjih letih prenovili, največja pridobitev za kampiste pa je nov moderno urejen sanitarni objekt pri parcelah v bližini morja. Predhodno so bile v kampu samo ene sanitarije, tako da je sedaj situacija precej boljša, razdalja to wc-jev in tušev pa precej krajša.

Kamp ima dolgo plažo, ki je kombinacija peska in proda, urejenih je tudi nekaj pomolov, na manjšem delu je ob plaži tudi nekaj sence. Ob robu je urejena pasja plaža. Lokacija kampa je primerna tudi za surfanje, saj ob morju in kanalu proti Osorju  tudi poleti pogosto piha ugoden veter.

Ob morju so uredili nekaj več kot 150 Premium in Superior parcel, ki so opremljene z elektriko in vodo, na voljo pa so tudi parcele z elektriko in neparceliran del, kjer pa je tudi največ sence.

Za otroke je urejeno igrišče in pri recepciji še mini golf ter multifunkcijsko igrišče za nogomet, košarko in tenis. Na plaži omogočajo najem SUP desk in kajakov, urejene so fitnes naprave, v poletnih mesecih pa nudijo tudi nekaj animacije in vodenih športnih aktivnosti.

Odločite se lahko tudi za najem modernih mobilnih hišic, ki so postavljene ob desnem robu kampa. Vse mobilne hišice so za 4 - 6 oseb in opremljene z dvema splanicama, kuhinjo, kopalnico in dnevnim prostorom. Najbolj priljubljene so mobilne hišice Surf Beach, ki so postavljene tik ob morju in navdušijo s prostornostjo 38m2 in veliko nadkrito teraso.

Ker so v kampu psi dobrodošli, so ob doplačilu dovoljeni v določenih tipih mobilnih hišic.

Kamp Rapoća - Nerezine

Če imate radi manjše kampe in borovce, potem je kamp Rapoća zagotovo za vas. Super lokacija ob kraju, tako da greste lahko kar peš do trgovine ali pa zvečer na sladoled, v kampu pa dva peščena zaliva , večji skalnat del z betoniranimi mesti za lažji vstop v morje in še en prodnat zaliv na koncu kampa.

Kamp v zadnjih letih sodi med boljše med manjšimi kampi na Kvarnerju in je tudi super lokacija tudi za šotoriste, ki si najdejo prosto parcelo pod borovci, sicer pa je skupno nekaj več kot 250 parcel.

Za najem so na voljo večje mobilne hišice (32 - 35 m2) opremljene z dvema kopalnicama in tudi manjše hiške površine 24 m2 z eno kopalnico. Vse hišice so klimatizirane im imajo dve spalnici, kuhinjo, dnevni prostor in teraso.

Lokacija kampa je dokaj mirna, ob morju je urejen lokal, nekaj igral je za otroke, sicer pa si otroci kar sami uredijo zabavo na plaži, kjer je tudi igrišče za odbojko na mivki. Restavracija je v neposredni bližini kampa.

Akcija kampiranja in najema mobilnih hišic

Kampa Lopari in Rapoća imetnikom Avtokampi kamping kartice nudita:

> 15% popust na ceno osebe in parcele v terminu 15.4. - 10.6. & 27.8. - 9.10. Akcija ne velja za kampiranje na Premium parcelah tik ob morju.

Nižje cene za veliko noč 2022 - 15. do 22. april (min. 2 noči)

Kamp Lopari - 25 % popust na mobilne hišice Village Superior in Superior Plus, 20% popust na mobilne hišice Surf Beach in Sunny Village; cene najema že od 37,50 €

Kamp Rapoća - 20 % popust na vse mobilne hišice; cene najema že od 40 €

Popusti na zgodnje rezervacije

Kamp Lopari - 15% popust na vse tipe parcel in od 5 - 15% popust na najem mobilnih hišic

Kamp Rapoća - 15% popust na vse parcele in najem mobilnih hišic

Več informacij o kampiranju v Nerezinah > www.losinia.hr