AKCIJA - kamp Zaton Holiday Resort omogoča počitnice ob peščeni plaži in kopanje v ogrevanih bazenih

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Zaton Holiday Resort se letos odpira že sredi aprila, tako da ga lahko obiščete že za velikonočne praznike ali prvomajske počitnice, ko bodo ob kampiranju omogočil tudi najem mobilnih hišic, glamping šotorov in apartmajev. odprti bodo tudi bazeni z ogrevano vodo, tako da se boste lahko tudi kopali ali pa uživali na peščeni plaži. Prava lokacija za družinske počitnice - izkoristite akcijske ponudbe in pridite uživat.

Kampiranje v najboljšem kampu v Dalmaciji

Kamp Zaton Holiday Resort sodi med najboljše kampe v Dalmaciji in ob hrvaški obali, že dolga leta pa je tudi prejemnik številnih evropskih kamping nagrad, od Best Camping do ADAC Superplatz. Prednosti kampa so urejenost, odlična animacija in bogata dodatna ponudba, peščena plaža, veliki bazeni z ogrevano vodo in vodna igrala. Od Zadra je kamp oddaljen 16 km severno proti otoku Vir in kraju Nin, to področje pa je poznano po lepih peščenih plažah.

Gostom z Avtokampi kartico omogočajo nižje cene kampiranja, ob pričetku sezone pa sp pripravili tudi akcijske ponudbe najema hišic, šotorov in apartmajev.

Kamp je urejen v sklopu turističnega naselja center in desni del, ki ima tudi najboljšo senco borovcev, je urejen v parcelah. Sanitarni objekti so bili prenovljeni in so prilagojeni otrokom ter invalidnim osebam. Urejene so družinske kopalnice, pralnica perila in prostor za oskrbo avtodomov. Ob sanitarijah so urejena tudi otroška igrala in prostori z žari.

V osrednjem delu kampa omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic za 4 - 7 oseb in velikih glamping šotorov za 4 - 5 oseb.

Ker so v kampu Zaton Holiday Resort dobrodošli tudi kužki, so dovoljeni tudi v mobilnih hišicah in glamping šotorih, imajo pa tudi urejeno pasjo plažo.

Že od odprtja kampa sredi maja bodo na voljo ogrevani bazeni, otroška animacija, športna igrišča, odprti bosta tudi restavracija in trgovina v kampu.

Novosti v zadnjih letih kampu Zaton:

> vadišče za golf - igralci lahko med dopustom trenirajo udarce, vsi ostali (tudi otroci) pa se lahko ob pomoči strokovnjaka preizkusijo v tem zanimivem športu

> prenova teatra za še boljše in bolj doživete večerne predstave

> linearni park pri vhodu v kamp nudi urejene poti z otroškimi igrali, klopmi in kolesarskih centrom za najem koles in skirojev

> prenovljena restavracija in bar Mareta na sami plaži

> otroški klub Zatonino – celodnevni prostor za otroško animacijo z didaktičnimi igrali in prostor za večerni mini disko

kamp Zaton - Zadar

Kampiranje ob peščeni plaži​

V kampu Zaton se stalno nekaj dogaja. Goste čaka bogat spisek otroške animacije, ki je prilagojena starosti otrok, in večernih zabav. Nekajkrat v sezoni omogočijo tudi nočno kopanje, organizirano je jahanje konj, celo plavalne tečaje imajo.

Kamp Zaton je eden redkih kampov na Hrvaškem, ki omogoča kampiranje ob peščeni plaži, za lažji vstop v morje pa je del plaže tudi betoniran. V morju je poleti urejen aquapark z napihljivimi igrali, omogočajo najem pedalinov, SUP desk in kajakov, za malce adrenalina pa poskrbi velik tobogan sredi zaliva. Odlično je urejen center za vodne športe, imajo pa tudi potapljaški center.

Otroci bodo navdušeni nad bazeni, ki so po prenovi resnično veliki in zaradi ogrevane vode omogočajo kopanje vse od aprila do oktobra. Ob bazenih imajo tudi otroška vodna igrala in manjši tobogan. Ob bazenih je urejen tudi adventure mini golf igrišče in velika otroška plezala. V naselju je tudi več restavracij z raznoliko poudbo hrane.

Priporočamo tudi izlet do bližnjega kraja Nin, ogled starega dela mesta in Ninske lagune, kjer je ena najlepših peščenih plaž na Hrvaškem. V večernih urah pa se je vredno sprehoditi po ulicah starega dela Zadra, kjer boste uživali ob zvokih morskih orgel in prekrasnem sončnem zahodu.

Kako do cenejšega dopusta

Cenejše kampiranje v Zatonu

Imetnikom Avtokampi kamping kartice v kampu Zaton omogočajo posebno ceno kampiranja:

22 € za 2 osebi in psa na parceli Standard (št. parcel 894 - 983) z vključeno elektriko in vodo ali na neparceliranem delu z elektriko v terminih 13.4. - 24.6. in 3.9. - 1.10.

Za parcele bliže morja (št. 1 - 631) se doplača 5 € v terminih 13.4. - 20.5. & 17.9. - 1.10. oz. 10 € v terminih 21.5. - 24.6. & 3.9. - 16.9.

V času glavne turistične sezone 24.6. - 3.9. velja 5% popusta na ceno osebe.

Cenejši najem mobilnih hišic, šotorov in apartmajev

Velikonočni prazniki > v času velike noči bodo v kampu Zaton Holiday Resort pripravili praznično animacijo npr. izdelava pirhov in velikonočnega kruha, iskanje pirhov… Posebna ponudba najema mobilnih hišic in apartmajev v primeru min. 3 nočitev – možni prihodi, 14., 15., 16. in 17. aprila

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe od 105 €, za hišico s tremi spalnicami za 6 oseb od 155 €. Cena apartmaja za 2 osebi od 68 €, za 3 osebe od 75 €, za 4 osebe od 84 € in za 5 oseb od 104 €.

Cena najema dodatno vključuje:

- Zajtrk in velikonočno kosilo, ob doplačilu omogočajo tudi večerjo - cena 9€ za odraslo osebo, za otroke mlajše od 12 let je večerja brezplačna, če se na njo prijavita tudi starša.
- Adventure golf in golf Range z inštruktorjem ( 1 družinska karta)
- Tenis ( 2 uri gratis za celo družino)
- Najem koles ( 1 dan po osebi)

10% popust na najem > v določenih terminih lahko po ugodnejših cenah najamete namestitve znotraj kampa Zaton:

- termin 13.4. do 8.7. velja 10% popust na mobilne hišice in glamping šotore

- termin 13.4. do 31.5. velja 10% popust na apartmaje

Več o kampu Zaton Holiday Resort izveste na spletni strani > www.zaton.hr