Kamp Zaton pri Zadru omogoča kampiranje ob peščeni plaži in uživanje na bazenih

Datum objave
Kategorija
Statistika
7819 ogledov

Kamp Zaton se odpira v soboto, 15. maja, ko bo gostom ob kampiranju omogočil tudi najem mobilnih hišic in apartmajev, odprti pa bodo tudi bazeni z ogrevano vodo. S peščeno plažo in odličnimi bazeni prava lokacija za družinske počitnice. Odločite se lahko za kampiranje pod borovci, najem mobilnih hišic, glamping šotorov ali apartmajev.

Kampiranje v najboljšem kampu v Dalmaciji

Kamp Zaton sodi med najboljše kampe v Dalmaciji in ob hrvaški obali, že dolga leta pa je tudi prejemnik številnih evropskih kamping nagrad, od Best Camping do Superplatz. Prednosti kampa so urejenost, odlična animacija in bogata dodatna ponudba, peščena plaža in bazeni z ogrevano vodo.

Kamp je urejen v sklopu turističnega naselja center in desni del, ki ima tudi najboljšo senco borovcev, je urejen v parcelah. Sanitarni objekti so bili prenovljeni in so prilagojeni otrokom ter invalidnim osebam. Urejene so družinske kopalnice, pralnica perila in prostor za oskrbo avtodomov. Ob sanitarijah so urejena tudi otroška igrala in prostori z žari.

V osrednjem delu kampa omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic za 4 - 7 oseb in velikih glamping šotorov za 4 - 5 oseb.

Preverite na dnu novice akcijske ponudbe kampiranja in najema namestitev.

Ker so v kampu Zaton dobrodošli tudi kužki, so dovoljeni tudi v mobilnih hišicah in glamping šotorih, imajo pa tudi urejeno pasjo plažo.

Že od odprtja kampa sredi maja bodo na voljo ogrevani bazeni, otroška animacija, športna igrišča, odprti bosta tudi restavracija in trgovina v kampu.

Novosti v zadnjih letih kampu Zaton:

> linearni park pri vhodu v kamp nudi urejene poti z otroškimi igrali, klopmi in kolesarskih centrom za najem koles in skirojev

> prenovljena restavracija in bar Mareta na sami plaži

> otroški klub Zatonino – celodnevni prostor za otroško animacijo z didaktičnimi igrali in prostor za večerni mini disko

kamp Zaton - Zadar

Kampiranje ob peščeni plaži

V kampu Zaton se stalno nekaj dogaja. Goste čaka bogat spisek otroške animacije, ki je prilagojena starosti otrok, in večernih zabav. Nekajkrat v sezoni omogočijo tudi nočno kopanje, organizirano je jahanje konj, celo plavalne tečaje imajo.

Kamp Zaton je eden redkih, ki omogoča kampiranje ob peščeni plaži, za lažji vstop v morje pa je del plaže tudi betoniran. V morju je urejen aquapark z napihljivimi igrali, omogočajo najem pedalinov, SUP desk in kajakov, za malce adrenalina pa poskrbi velik tobogan sredi zaliva. Odlično je urejen center za vodne športe, imajo pa tudi potapljaški center.

Otroci bodo navdušeni nad bazeni, ki so po prenovi resnično veliki in zaradi ogrevane vode omogočajo kopanje vse od aprila do oktobra. Ob bazenih imajo tudi otroška vodna igrala in manjši tobogan. Ob bazenih je urejen tudi adventure mini golf igrišče in velika otroška plezala. V naselju je tudi več restavracij, v lani prenovljeni restavraciji pa omogočajo tudi naročilo na polpenzion.

Cenejše kampiranje z Avtokampi kamping kartico

Imetnikom Avtokampi kamping kartice v kampu Zaton omogočajo posebno ceno kampiranja in najema hišic, šotorov in apartmajev.

Cenejše kampiranje v Zatonu

Cena za 2 osebi in parcelo Standard z elektriko je le 20 €, akcija pa velja v terminih 15.5. - 18.6. in 4.9. - 1.10. Za parcele bliže morja se doplača od 4 do 10 €. V terminih glavne sezone 18.6. - 4.9. kamp zaton nudi 5% popust na ceno osebe.

Cenejši najem mobilnih hišic, šotorov in apartmajev

Na našo kamping kartico je najem mobilne hišice in glamping šotora cenejši za 20% v terminu 15.5. - 18.6. & 4.9. - 1.10. (ob rezervaciji napišite, da imate kartico).

Čez celo sezono, tudi julija in avgusta, pa nudijo poseben 10% popust za bivanje daljše od 3 noči (v predsezoni) oz. 5 noči v srednji in visoki sezoni.

Več o kampu Zaton izveste na spletni strani - www.zaton.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
7819 ogledov