Kamp Valalta iz Rovinja nudi najboljšo izkušnjo nudističnega kampiranja

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ste ljubitelj nudističnega kampiranja oz. bi radi enkrat preverili, kako izgleda kampiranje brez kopalk? Pridite v najboljši kamp Valalta pri Rovinju, ki je najboljši FKK kamp na Hrvaškem in uživajte v urejenosti in bogati dodati ponudbi.

Kamp Valalta leži 7 km severno do Rovinja, kjer gostom na lepo urejenih parcelah vzdolž 4 km dolge raznolike plaže in samega Limskega kanala, nudijo odlično izkušnjo nudističnega kampiranja.

Plaža v kampu je kombinacija peščenih in prodnatih zalivov ter skalnatih in betoniranih delov. Gostom nudijo tudi več bazenov – eden od bazenov je ogrevan, tobogane in wellness s savnami ter manjšim notranjim bazenom. Tako omogočajo kopanje od začetka sezone, ki se prične 29. aprila.

Vse v kampu je urejeno v »nulo« zato kamp Valalta že vrsto let sodi med najbolje FKK kampe in je tudi prejemnik naziva ADAC Superplatz 2023, s katerim se lahko pohvali le 170 kampov v Evropi.

Gre za večji kamp, ki ob parcelah omogoča tudi najem mobilnih hišic za 2 , 4 ali 6 oseb, apartmajev in bungalovov, imajo pa tudi edino nudistično marino na Jadranu, ki lahko sprejme tudi večje čolne.

Zanimiva posebnost kampa Valalta je v temu, da ne omogoča rezervacij parcel. Tako si vsak gost ob prihodu izbere prosto parcelo in ostane na kampiranju kolikor časa želi.

Vse dodatne storitve, ki jih nudijo v kampu, so njihove, tako da je poskrbljeno za kvaliteto tako v trgovini kot tudi v lokalih in restavracijah, kjer boste dobili edinstveno pivo Valalta, ki ga varijo kar v kampu. Odločite se lahko tudi za polpenzion v eni od restavracij.

Novosti kampu Valalta

Ker v kampu Valalta želijo gostom ponuditi samo najboljše so v zadnjih letih poskrbeli za prenovo sanitarnih objektov, ob morju so zgradili veliko otroško igrišče s plezali in gusarko ladjo, prenovili picerijo, postavili polnilnico električnih vozil in plinskih jeklenk do 5 kg.

Ker je v kampu veliko kolesarjev, je dobrodošla novos ttudi urejena kolesarska povezava med kampom in mestom Rovinj.

Bogat spisek dodatne ponudbe

Ob vrhunski urejenosti pa v kampu Valalta nudijo tudi veliko dodatnih aktivnosti. Ljubitelji športa bodo uživali v številnih igriščih npr. nogomet, košarka, odbojka na mivki, fitnes na prostem, tenis, namizni tenis in mini golf. Vsak dan organizirajo tudi športno vadbo npr. jutranjo telovadbo, vodno aerobiko in jogo, uživate pa lahko v lepo urejenem wellness centru. Za družine je pomembna informacija, da imajo v samem kampu tudi zdravniško ambulanto.

Otroška animacija je prilagojena starosti otrok, fantje pa se najraje udeležijo nogometne šole.

Lokacija kampa nudi številne izlete po Istri. V samem kampu organizirajo izlet z ladjico, priporočamo ogled bližnjega Limskega kanala, starega dela mesta Rovinj in kraja Bale ter kolesarski izlet do velikega parka Zlatni rt, ki je urejen na južni strani Rovinja.

Cene kampiranja in akcijske ponudbe

Cene kampiranja v kampu Valalta so nekoliko višje, in sicer bosta 2 osebi v glavni sezoni na parceli z elektriko plačali 71 €, vendar je potrebno omeniti, da ta cena velja za vse parcele, tudi tiste v prvi vrsti ob morju.

V terminih 29.4. - 27.5. in 26.8. - 30.9. nudijo 5% popust na ceno kamping parcele za bivanje daljše kot 14 dni in 5% popust mobilne hišice, apartmaje ali bungalove za več kot 10 dnevno bivanje.

Več informacij o ponudbi FKK kampa Valalta dobite tudi na spletni strani www.valalta.hr