Kamp Slamni - odličen majhen kamp na otoku Krk

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampiranje v majhnih kampih je vse bolj priljubljeno, saj se lahko gostitelji bolj posvetijo gostu. Kamp Slamni sodi med manjše kampe na otoku Krk in letos bodo ponudbo dopolnili z novim bazenom in paketnimi ponudbami najema mobilnih hišic in glamping šotorov.

Kamp Slamni - Klimno leži na vzhodni strani Krka. Urejen je ob manjšem peščenem zalivu, kjer je na voljo 35 kamping parcel opremljenih z elektriko in vodo. Tako je zadnja kamping parcela je le 100 metrov oddaljena od morja. Ker gre za majhen kamp, ga rade obiskujejo družine z majhnimi otroki, saj nudi veliko varnosti, otroci pa se lahko prosto gibljejo po kampu. Še posebej ga priporočamo izven glavne sezone, ko je tudi ozračje bolj mirno.

Pred letošnjo kamping sezono so v bližini morja pričeli gradili nov bazen, žal pa so marca gradnjo zaustavili, tako da bo bazen odprt šele v sezoni 2021. Do takrat bo gostom še vedno na voljo otroški bazen in jacuzzi.

Ob robu kampa lahko najamete mobilno hišico za 4 -6 oseb, ki nudi veliko udobja, v centralnem delu pa lahko uživate v lepo urejenih glamping šotorih. Gre za velike in moderno urejene glamping šotore opremljene z dvema spalnicama, kuhinjo, kopalnico in veliko teraso.

Plaža v kampu Slamni je peščena (navožen pesek), tudi morje je zaradi zaliva nekoliko bolj toplo kot drugje na otoku. Na sami plaži je dopoldan tudi nekaj sence, so pa postavljeni tudi senčniki.

Z Avtokampi kamping kartico kampirate ceneje - 20 € za 2 osebi in psa na parceli z elektriko velja v terminih 11.4. - 29.5., 8.6. - 15.6. in 1.9. - 11.10. V glavni sezoni 15.6. - 31.8. pa nudijo 5% popusta na ceno osebe za min. kampiranje 5 noči.

Družinski paketi najema mobilnih hišic in glamping šotorov

V kampu Slamni so pripravili poseben paket tedenskega najema mobilnih hišic in šotorov opremljenih z dvema spalnicama.

Paketi dodatno vključujejo brezplačno uporabo pedalinov - vsak dan 1 uro, namiznega tenisa in fitnesa, otroško animacijo, brezplačno pico v njihovi restavraciji, paket dobrodošlice in brezplačno bivanje psa.

Relax romantičen paket za pare v glamping šotoru

Ob najemu glamping šotora za teden dni dodatno nudijo 1x večerjo za 2 osebi v restavraciji kampa, 1 x koktajl za dve osebi v lokalu ob plaži, paket dobrodošlice, steklenica vina, uporabo fitnesa in pedalinov ter brezplačno bivanje psa.

Za imetnike Avtokampi kamping kartice nudijo 15% popust na direktne rezervacije najema glamping šotora v terminih 11.4. – 23.5. & 5.9. – 11.10. Akcija velja v primeru min. 3 nočitev oz. za paketne ponudbe min. 7 nočitev. Popusti se ne seštevajo z drugimi akcijami.

Več informacij o ponudbi kampa slamni na otoku Krk dobite na - www.kampslamni.com.hr