Zimski camper stop v kampu Lucija - zaprt do 1. aprila

Datum objave
Kategorija
Statistika
14503 ogledov

Kamp Lucija je pozimi odprt kot camper stop za goste z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Letos zaradi razmer žal ne bo odprt čez celo zimo, ampak samo med novoletnimi prazniki. Objavljamo tudi cene kampiranja in pavšala za sezono 2022.

Zimsko kampiranje ob morju je vse bolj priljubljena in tudi kamp Lucija je v določenih terminih od novembra do aprila odprt za goste z avtodomi in počitniškimi prikolicami, ki jim nudijo parcele ob morju. Je pa tako kot za klasičen kamp tudi za zimski camper stop obvezen pogoj PCT.

V letošnji zimi je bil camper stop odprt v novembru in med prazniki ob koncu leta, v času od 3. januarja do 31. marca pa bo zaprt.

Gostom bo v sklopu camper stop ponudbe na voljo ogrevan manjši sanitarni objekt pri recepciji (wc-ji in tuši), omogočena je oskrba avtodomov, v kampu pa je čez dan odprt lokal. Trgovina v kampu je žal zaprta.

Lokacija kampa je zanimiva predvsem za sprehode ob morju in številni se odpravijo do Pirana in še naprej proti Fiesi. Zelo priljubljeno je tudi kolesarjenje, saj iz kampa Lucija poteka urejena kolesarska pot proti Sečovljam, kjer lahko pot nadaljujete čez slovenski del mejnega prehoda tudi do solin in uživate na toplem soncu.

Gostom kampa omogočajo tudi kopanje v notranjih bazenih hotela Histrion (lokacija Bernardin). Cena 4 urnega kopanja je 8 €, v primeru velikega števila kopalcev, pa imajo prednost gostje hotela.

Cena za zimski camper stop v kampu Lucija

Cena zimskega kampiranja je 25 € na avtodom / počitniško prikolico. Cena vključuje vse osebe, parcelo z elektriko in uporabo sanitarij. Zadnji dan je omogočen pozen odhod do 17. ure (plačilo na recepciji mora biti do 12. ure).

Doplačilo za psa je 5 €, turistična taksa je 2,50 €/ noč za odraslo osebo in za otroke 7 – 18 let 1,25 €, enkratna prijavnina pa 1 € (otroci do 13 let ne plačajo prijavnine).

Zimsko kampiranje je možno plačati tudi s turističnimi boni -  zaenkrat vsaj do konca letošnjega leta, lahko pa se še zgodi, da bodo veljavnost bonov podaljšali do pomladi.

Objavljamo cene kampiranja za sezono 2022

V kampu Lucija so že objavili cene kampiranja za naslednje leto. Gostom z Avtokampi kartico nudijo dodatnih 10% popust na ceno osebe.

Cene kampiranja na parcelah so se minimalno spremenile. Tako bosta v glavni sezoni dve osebi na parceli ob morju z elektriko plačali 55 €, na standardni parceli pa 48 €. Otroci do 7. leta bivajo brezplačno od 7- 14 leta pa plačajo 9 €.

Novost je doplačilo za prostor za postavitev šotora na terasah v osrednjem delu kampa in sicer bo cena v glavni sezoni 4 € za šotor, v predsezoni pa 2-3 €.

Cena pavšala v kampu Lucija je ostala nespremenjena in znaša od 2.850 do 3.150 na parcelah v coni B in 3.650 do 3.950 v coni A.

Celoten cenik kampiranja - kamp Lucija >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
14503 ogledov