NOVO - kampi Lijak v Vipavski dolini omogoča zimski pavšal

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Lijak, ki je urejen v vasi Ozeljan v Vipavski dolini, so se odločili, da bodo omogočili zimski pavšal, ki traja od oktobra do konca marca.

Kamp Lijak je sicer odprt čez celo leto. Lokacija je tudi izven poletne sezone zanimiva predvsem za izlete, kolesarjenje in pohodništvo, sem pa radi pridejo tudi jadralni padalci, saj je nad kampom na hribu Lijak urejeno vzletišišče, ob kampu pa je urejen velik kolesarski park - pump track.

V sklopu kampa Lijak deluje tudi gostilna Termika, kjer prisegajo na lokalno hrano in nudijo vinske degustacije z gurmansko večerjo.

Vipavska dolina je kot destinacija zelo atraktivna tudi v jesensko - zimskem času, saj je zaradi višjih temperatur možno uživati zunaj, se odpravit na sprehod ali s kolesom na izlet do katere od vinskih kleti ali osmice.

Letos so se odločili, da prvič omogočijo tudi zimski pavšal, ki bo trajal od 1. oktobra 2023 do 31. marca 2024. Tako vam ni potrebno peljati počitniške prikolice na zimovanje, ampak jo pripeljete kar v kamp Lijak in pridete potem še kakšen vikend uživat v Vipavsko dolino.

Cena zimskega pavšala je 200 €/mesec, doplača pa se potem elektrika 7 €/ dan v času bivanja in turistična taksa. Cena velja za 2 odrasli osebi in otroke. Dodatne odrasle osebe doplačajo po ceniku kampa.

Več informacij o zimskem pavšalu dobite na tel. št. 031 894 694 ali na mailu info@parklijak.com