Kamp Galeb v Omišu omogoča počitnice ob lepi peščeni plaži

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ob robu dalmatinskega kraja Omiš leži kamp Galeb, ki je znan po lepi peščeni plaži, ki predvsem otrokom nudi veliko možnosti za igro. Ob kampiranju omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic tik ob morju in z jacuzzijem na terasi.

Kamp Galeb je zelo zanimiv kamp za družine. Lokacija je dokaj blizu dalmatinske avtoceste, ko pa pridete v kamp in otroci zagledajo peščeno - mivkasto plažo polno majhnih školjk, potem pa se prične uživanje. Kamp je odprt čez celo leto, letos tudi sredi julija, ko je običajno zaprt zaradi glasbenega festivala, ki pa ga letos ne bo.

Kamping parcele so urejene na levem delu kampa pod visokimi drevesi, tako da ima večina parcel dobro senco. Nekaj parcel je urejenih na sami plaži, kar daje poseben občutek. Osrednji sanitarni objekt so lani prenovili in zgradili manjši bazen ob lokalu za dodatno otroško zabavo.

Odločite se lahko za najem modernih mobilnih hišic - najboljše so tiste v prvih dveh vrstah ob morju, ki so opremljene s tremi spalnicami, na terasi pa imajo tudi masažno kad. V zadnjih vrstah, vendar še vedno samo 100 - 150 m od morja, pa so na voljo tudi manjše mobilne hiške za 4 osebe.

Za otroke je urejeno otroško igrišče, poleti deluje center za surfanje. Ob lokalu na plaži je tudi manjši bazen, namenjen predvsem otroški zabavi.

Samo 10 minut hoje je kamp Galeb oddaljen od starega dela mesta Omiš. Priporočamo sprehod po starih ulicah, ob reki Cetini, obisk tržnice in ogled trdnjave nad mestom. Z ladjico se lahko odpeljete po reki, ljuditelji pohodništva pa se lahko povzpnete do druge trnjave na vrhu hriba nad Omišem, od koder je prekrasen pogled na morje.

S kolesi se lahko odpeljete proti izviru Cetine, se odpravite na rafting po reki ali pa plezanje.

Kampiranje 2 oseb že za 18€ na noč

AKCIJA na kamping kartico - 18 € za 2 osebi + psa na parceli v coni B z elektriko v terminih 1.1. - 7.7. & 1.9. - 31.12. Za kampiranje v coni A je doplačilo 7 – 8 €, za parcele L v prvi vrsti ob morju pa doplačilo ni možno.

V terminih 7.7. - 31.8. je popust 5% na ceno osebe.

Najem mobilne hišice za 4 ali 6 oseb

AKCIJA najema mobilnih hipic:

> Vse mobilne hišice v juniju 2020 - 40% popust na vse najeme

> Mobilne hišice Relax za 6+2 osebi - fiksen termin 14.7. - 20.7. - akcija bivate 6, plačate samo 4 nočitve

Imetnikom naše kamping kartice čez celo sezono nudijo 5% popust pri direktni rezervaciji.

Več informacij o akciji in samem kampu Galeb v Omišu dobite na www.kamp.galeb.hr