S Halcomovim certifikatom hitro in enostavno do portala zVEM

Datum objave
Kategorija
Statistika

Počitnice so pred vrati in vedno več vprašanj dobivamo na temo prehoda mej. V večini držav zahtevajo potrdila o covid testu, prebolelosti ali cepljenju, ki jih dobite na portalu zVem, do katerega lahko dostopate samo s kvalificiranim digitalnim potrdilom. Na upravnih enotah je čakalna doba več dni, lahko pa si hitro uredite digitalno potrdilo Halcom in brez težav dostopate do portala zVem.

Kako do Halcomovega kvalificiranega digitalnega potrdila ?

Opažamo, da v zadnjih dneh skoraj ni informativne oddaje, v kateri se ne bi omenjalo čakalnih vrst za pridobitev digitalnega potrdila na upravnih enotah.

Podjetje Halcom je za vse, ki odhajate na dopust, pa digitalnega potrdila še nimate, omogočilo posebno poletno hitro izdajanje digitalnih potrdil P12 za fizične osebe.

Kaj morate storiti?

Postopek pridobitve Halcomovega certifikata je hiter in enostaven. Poteka preko spletne strani https://p12.halcom.com/

• Izberite P12
• Oddate naročilnico (po oddaji na el. naslov prejmete izpolnjene obrazce ter predračun) in
• Plačate priloženi predračun.
• Prejeta dokumenta natisnete, podpišete in jih prinesete na Halcom d.d., Tržaška 118, Ljubljana (8-16h) ali na drugo prijavno službo

Kaj še potrebujete?

Da lahko uslužbenec podjetja Halcom d.d. preveri vašo identiteto, potrebujete veljavni osebni dokument (osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje – izdano po 13.7.2009).

Veljavnost Halcomovega potrdila?

3 leta.

Cena potrdila?

10,16 € za fizično osebo.

Kje vse še lahko Halcomovo kvalificirano digitalno potrdilo uporabljam?

Halcomovo kvalificirano digitalno potrdilo lahko uporabljanje na mnogih državnih ter privatnih portalih - kot so npr. zVEM, e-Uprava, e-davki, Ajpes… .

S HALCOMOM BREZ SKRBI NA DOPUST >>