Zimski camper stop v kamp Adria Ankaran ponovno odprt od 16. februarja

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Adria Ankaran bodo v petek, 16. februarja, ponovno odprli zimski camper stop, ki bo potem ostal odprt vse do konca marca, saj se za veliko noč že odpira tudi kamp. Na parcele ob morju vabijo goste z avtodomi in počitniškimi prikolicami, ki lahko uživajo tudi v njihovem wellnessu z notranjim bazenom.

Zima se no počasi poslovila in ob morju bo že možno uživati v toplejših dneh. Kamp Adria Ankaran je v zimskem času zaprt, bo pa od 16. februarja naprej ponovno odprt zimski camper stop za avtodome in tudi počitniške prikolice na parcelah ob morju, kjer je omogočen priklop na elektriko.

Lokacija kampa je zanimiva za sprehode ob morju ali pa kolesarjenje, obiščete lahko naravni rezervat Škocjanski zatok, se s kolesom zapeljete po ravninski poti do Kopra in Izole, po tem pa še skočite v bazen v sklopu wellnessa v kampu.

Najem mobilnih hišic v Ankaranu >

Gostom so na camper stop na voljo ogrevane sanitarije SB 4 s tuši, wc-ji in prostorom za pomivanje posode, na voljo je tudi CamperClean avtomat, kjer lahko za 3 € sistem sam očisti kaseto in napolni z novo tekočino, prav tako je na voljo sveža voda.

Prijava oseb za camper stop poteka na recepciji kampa.​

Cena za camper stop je 25 € na avtodom in za vse osebe.

Doplačilo za elektriko je 5 €, pes 3 €, turistična taksa pa je 2,50 € na osebo oz. 1,25 € za otroke 7 – 18 let.

Gostje camper stop imajo 10% popust na uporabo wellnessa z notranjim bazenom z ogrevano morsko vodo npr. za vikend je cena za 4 ure kopanja za odraslo osebo 16 €, za seniorje in invalidne osebe je 15 €, za otroke 4 – 12 let pa 11 €. Na te cene wellnessa velja še popust, so pa nižje cene potem med tednom.

Več o kampu Adria Ankaran - www.adria-ankaran.si