Zimski camper stop v Ankaranu odprt do 23. decembra

Datum objave
Kategorija
Statistika
2850 ogledov

Kamp Adria Ankaran je že zaprl vrata, omogočajo pa v novembru in potem še do 23. decembra zimski camper stop na parcelah ob morju in uživanje v wellnessu.

Izkoristite lepe jesenske dneve za uživanje ob morju. V terminu od 6.11. do 23.12. je v kamp Adria Ankaran odprt zimski camper stop za avtodome in tudi za počitniške prikolice na parcelah ob morju, kjer je omogočen priklop na elektriko.

Lokacija je zanimiva za sprehode ob morju ali pa kolesarjenje, obiščete lahko naravni rezervat Škocjanski zatok, se s kolesom zapeljete po ravninski poti do Kopra in Izole, po tem pa še skočite v bazen v sklopu wellnessa v kampu.

Gostom so na camper stop na voljo ogrevane sanitarije SB 4 s tuši, wc-ji in prostorom za pomivanje posode, na voljo je tudi CamperClean avtomat, kjer lahko za 3 € sistem sam očisti kaseto in napolni z novo tekočino, prav tako je na voljo sveža voda.

Prijava oseb za camper stop poteka na recepciji wellnessa.

Cena za camper stop je 25 € na avtodom in za vse osebe.

Doplačilo za elektriko je 5 €, pes 3 €, turistična taksa pa je 2,50 € na osebo oz. 1,25 € za otroke 7 – 18 let.

Gostje camper stop imajo 10% popust na uporabo wellnessa z notranjim bazenom z ogrevano morsko vodo npr. za vikend je cena za 4 ure kopanja za odraslo osebo 15 €, za dijake, študente in seniorje je 14 €, za otroke 4 – 12 let pa 10 €. Na te cene velja še popust, so pa nižje cene potem med tednom.

Več o kampu Adria Ankaran - www.adria-ankaran.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
2850 ogledov