Mobilne hišice v Medulinu

Medulin je majhno mesto na skrajnem jugu istrskega polotoka. Čeprav gre za manjše naselje, je Medulin ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij. Razlogov za to je več. Njegova bogata zgodovina, ki sega v čas dinozavrov, privablja ljubitelje zgodovine in radovedneže, zaradi številnih plaž, restavracij in bližine priljubljenega mesta Pula pa je idealna destinacija za družinske počitnice ali počitnice v dvoje.

Medulin je znan predvsem kot apartmajsko in hotelsko letovišče, vendar kampi v Medulinu niso nič manj pomembni. Vsi kampi se nahajajo neposredno ob morju, za območja, na katerih se nahajajo, pa je značilno bujno rastlinje. To pomeni veliko naravne sence in možnost, da uživate v hladu tudi sredi poletja. Vsem kampom so skupne mobilne hišice, v katerih se boste počutili kot doma. V kampih v Medulinu boste našli mobilne hišice za vso družino, z več posteljami in kopalnicami, kjer je poudarek na udobju. Na voljo so tudi manjše namestitvene enote za 2 ali 3 osebe. Na območju Medulina se nahaja tudi kamp, ki ponuja samo glamping šotore, kar je vse bolj priljubljena oblika kampiranja v naravi. Pričakujete lahko popolnoma opremljeno kuhinjo, klimatsko napravo, WiFi, prostorne terase z ležalniki in zunanji prostor za jedilnico, žar, parkirišče in - čisto uživanje.

Prikazano: 1 - 2 od 2 kampa

Pogled: Mreža

Razvrstitev: Ime ()

Kampi:

 • Dodaj med priljubljene

  Ocena obiskovalcev
  6,3 Oceni kamp

  Uradna kategorizacija: 2 od 5 zvezdic

  Kamp Arena Medulin

  Lokacija:

  • Država: HR
  • Regija: Istra
  • Kraj: Medulin

  Sezona: -

  Ugodnosti:

  • Popust Avtokampi.si kamping kartica
  • Za družine
  • Psi dobrodošli
  • Ob morju
  • Odlična senca

  Primerjalna cena: 2 osebi na parceli z elektriko - od 40 do 50 €

 • Dodaj med priljubljene

  Ocena obiskovalcev
  7,2 Oceni kamp

  Uradna kategorizacija: 4 od 5 zvezdic

  Kamp Arena Grand Kažela

  Lokacija:

  • Država: HR
  • Regija: Istra
  • Kraj: Medulin

  Sezona: -

  Ugodnosti:

  • Popust Avtokampi.si kamping kartica
  • Odprt celo leto
  • Za družine
  • Psi dobrodošli
  • Ob morju

  Primerjalna cena: 2 osebi na parceli z elektriko - nad 50 €

Napredno iskanje

Luksuzno kampiranje pod zvezdnatim nebom

Zakaj ne bi letos izkusili čarobnosti luksuznega kampiranja? In ko rečemo "luksuzno", mislimo resno. Glamping postaja vse bolj priljubljena vrsta kampiranja prav zato, ker je pri njem luksuz nepogrešljiv. V glamping šotorih vas bodo pozdravile udobne postelje, klimatska naprava, kuhinja, kopalnica, terasa ... Vse, kar mora imeti dobra obmorska nastanitev. Poleg tega boste deležni edinstvenega doživetja narave in spanja pod zvezdami ter neverjetnega pogleda na morje.

Mobilne hišice s pogledom na Medulinski zaliv

Mobilna hišica ali glamping šotor s pogledom na polotok Premantura ali otoke Medulinskega zaliva se sliši kot recept za sanjske počitnice, kajne? V kampih v Medulinu boste našli kamping vile in glamping šotore tik ob morju. Nekatere kamp vile imajo poleg pogleda na morje tudi lasten bazen in majhen vrt z neposrednim dostopom do plaže. Glamping šotori imajo razkošno urejeno notranjost, zunanje terase in mini lože, kjer lahko uživate v jutranji kavi.

Počitnice na istrski obali, prijazne do hišnih ljubljenčkov

Medulin je odlična destinacija za počitnice s hišnim ljubljenčkom. Zaradi številnih sprehajališč ob morju, hišnim ljubljenčkom prijaznih plaž in kampov, boste v Medulinu želeli preživeti svoj letni dopust. Dobra novica je, da večina namestitvenih enot v kampih v Medulinu dovoljuje hišne ljubljenčke. To pomeni, da ne boste edini, ki boste uživali v prednostih počitnic ob morju. V nastanitvenih enotah, ki so prijazne hišnim ljubljenčkom, lahko prenoči do 6 oseb, imajo klimatsko napravo, brezžični internet in veliko zunanjo teraso.

Priljubljeni kampi z mobilnimi hišicami v Meulinu

Kamp Arena Grand Kažela

Kamp Arena Grand Kažela se nahaja na zelenem območju nedaleč od središča Medulina. Ta kamp s 4 zvezdicami je tudi celoletni kamp, kar pomeni, da lahko v njegovih čarih uživate ne glede na letni čas. Znan je kot družinski kamp, ta naziv pa je zaslužen zaradi številnih vsebin in dejavnosti za vso družino. Kamp ima bazenski kompleks s tobogani, prostor za sončenje, športna igrišča, otroško igrišče, igralnico, restavracijo in bar. V kampu so na voljo tudi nove okolju prijazne vile, ki vam bodo omogočile posebno doživetje razkošnih počitnic.

Kamp Arena Medulin

Kamp se nahaja v zalivu Bijeca, nedaleč od središča mesta Medulin. Ima dostop do več plaž, vendar je najbolj priljubljena peščena plaža Bijeca, priljubljeno zbirališče domačinov in turistov. Dostopnost obale in bližina mesta sta vsekakor pomembna dejavnika pri izbiri nastanitve, vendar so še pomembnejše številne vsebine, ki bodo poskrbele za zabavo vas in vaših bližnjih. V kampu vas čakajo animacije, vodni športi, masaže ... Na voljo so tudi vsebine za hišne ljubljenčke, vključno s plažo in tuši zanje. V kampu boste našli tudi popolnoma opremljene mobilne hišice ob morju.

Medulin - kombinacija bogate zgodovine, zaščitene narave in čistega morja

Morda niste vedeli, da so na območju Medulina nekoč prebivali dinozavri. Na polotoku Premantura in nekaterih otočkih v Medulinskem zalivu so našli skoraj 200 odtisov dinozavrov! Danes je polotok Premantura eno najbolj priljubljenih območij za kopalce, ki iščejo lepe, nekoliko divje plaže in čisto morje. Na voljo so tudi številne promenade ob morju in neverjetno lepa narava, zaradi katere boste vsaj za trenutek pozabili na vsakdanje skrbi in težave. Ko boste na polotoku, ne zamudite sprehoda po Poti dinozavrov, ob koncu dneva pa se osvežite v baru Safari Beach.

Smo našteli dovolj razlogov za obisk Medulina? Pohitite, saj vas mobilne hišice in glamping šotori v kampih v Medulinu že čakajo.