Kateri kampi v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji omogočajo zimsko kampiraje

Datum objave
Kategorija
Statistika
94435 ogledov

Kampiranje ob morju je vse bolj priljubljeno tudi v zimskem času in na Hrvaškem imamo vsako leto več kampov, ki so odprti čez celo leto. Letos so tako novi celoletni kampi San Servolo v Bujah, dva manjša kampa v Banjolah, v Dalmaciji pa kampi Solaris v Šibeniku, Belveder pri Trogiru in Lavanda v Orebiću.

Zimsko kampiranje - Istra, Kvarner. Dalmacija

Zimsko kampiranje v Istri

Istra je nam najbližja regija, zato so tudi kampi tam najbolj priljubljeni za zimsko kampiranje, saj omogočajo tudi obisk samo za vikende. Objavljamo spisek kampov v Istri, ki so odprti čez celo leto:

Kamp Lighthouse, Savudrija - odprt do 9.1.

Kamp Lighthouse bo to zimo odprt predvidoma do 9. januarja 2022 in potem zopet od marca naprej, cena kampiranja za 2 osebi od 22 do 28 €, dodatno -5% popust na kamping kartico za min. 2 nočitvi

NOVO - Kamp San Servolo, Buje - odprt čez celo leto (izjema termini 29.11. – 12.12. in 17.1. – 23.01.)

V bližini kraja Buje so letos odprli odličen wellness kamp San Servolo, ki je odprt čez celo leto. Gre za manjši kamp z urejenimi parcelami in mobilnimi hišicami, posebnost pa je wellness del, ki vključuje zunanji ogrevan bazen, kjer je možno kopanje tudi pozimi. Tri kamping parcele in polovico mobilnih hišic so opremili z lastnimi jacuzziji, gostom pa je v sklopu wellnessa na voljo tudi savna, fitnes in prostor za sproščanje.

Cena kampiranja za 2 osebi od 62 € naprej, na parceli s privatnim jacuzzijem pa 96 €. Najem mobilne hišice za 2+2 osebi stane 165 / 198, hišice za 4+1 osebo pa 286 / 330 €. Višja cena velja za hišice z jacuzzijem. V zimskih terminih velja akcija na najem mobilnih hišic > bivate v hišic 3 noči, plačate samo 2 (ne velja v času praznikov).

Kamp Polidor, Funtana - odprt čez celo leto

Simpatičen družinski kamp, ki se je letos razširil in ima nove sončne parcele ter mobilne hišice z ogrevanimi bazeni ter jacuzziji.

Cena zimskega kampiranja za 2 osebi velja že tudi v oktobru in je samo 16 €, cena najema mobilnih hišic pa že od 48 €, za hišice z bazenom pa od 83 €. Če pa najame hiško za min 7 noči, je potem cena že od 35 €. Novoletni termin je prostih smao še nekaj mobilnih hišic (brez jacuzzija ali bazena) po ceni od 92 €.

Omogočajo tudi zimski pavšal na parceli za 900 € ali zimski mesečni najem mobilne hišice za 540 €.

Kamp Istra Premium, Funtana - odprt čez celo leto

Kamp Istra Premium je odprt čez celo leto in nudi obilico dodatne animacije ter aktivnosti tudi izven glavne sezone. Za otroke je urejena tudi notranja igralnica in kino dvorana. Predvidoma do konca novembra bo možno kopanje v zunanjem bazenu z ogrevano vodo, sicer pa omogočajo gostom kopanje v 5 km oddaljenem hotelu Diamant - Valamar (organizirajo transfer).

Cena kampiranja z Avtokampi kartico za 2 osebi in psa na parcelah Bella Vista Comfort Mare je 32 € - velja do 31.3. 2022. Otroci mlajši od 12 let kampirajo brezplačno.

Cena najema mobilnih hišic v zimskih terminih (tudi za novo leto) za 2 osebi že od 54 €, večje mobilne hišice za 4 - 6 oseb pa od 58 € naprej. Posebna akcija za 14 dnevni najem npr. od 24.12. do 7.1., ko vas najem pride že od 360 - 455 € (odvisno od tipa hišice)

Kamp Porto Sole, Vrsar - odprt čez celo leto

Kamp Porto Sole je urejen v neposredni bližini Vrsarja. Letos ima tudi nove sanitarije ob morju, kjer so v nadstropju na voljo tudi privatne wellness kopalnice z jacuzzijem in savno.

Cena zimskega kampiranja za 2 osebi na parceli Standard z elektriko je 16,50 €. Cena najema mobilnih hišic za 4+2 osebi pa od 50 € na dan.

Kamp Centinera resort, Banjole - odprt čez celo leto

Gre za manjši kamp ob prodnati plaži v Banjolah, ki ob kampiranju omogoča tudi najem mobilnih hišic.

Cena kampiranja za 2 osebi +  2 otroka je od 20 €, cena najema mobilnih hišic v zimskih mesecih pa od 69 €.

Kamp Volme, Banjole - odprt čez celo leto

Manjši kamp na meji med Banjolami in Premanturo - na voljo 7 kamping parcele in urejene manjše sanitarije. Cena kampiranja v nizki sezoni 20 € za avtodom ali prikolico + osebe.

Kamp Arena Kažela, Medulin - odprt čez celo leto

Kamp Arena Kažela bo tudi letos odprt čez celo leto. Veliko sončni parcel, prav tako možnost najema mobilne parcele na sončnem delu ob morju. Za otroke je urejena notranja igralnica.

Cena kampiranja za 2 osebi pa od 23 – 25 € (cene veljajo tudi za novoletni termin), za daljše bivanje od 7 noči dodaten 10% popust.

Cena najema mobilnih hišic za 4 – 5 oseb za krompirjeve počitnice je od 57 do 90 €, v novoletnem terminu od 68 € - 114 € odvisno od lokacije in tipa hišice. Dodaten 30% popust v primeru najema mobilne hišice za min. 14 dni.

Black Friday ponudba velja do 1.12. > rezervirajte parcelo ali mobilno hišico v kampu Arena Kažela za min. 5 noči in prejeli boste dodaten 15% popust na kampiranje in 30% popust na mobilno hišico.

Zima v kampih na Kvarnerju

Kamp Omišalj – otok Krk - odprt čez celo leto

Prvi kamp po prihodu na otok Krk, ki je moderno urejen in nudi veliko sončnih parcel. Odprt je čez celo leto in ob kampiranju omogoča tudi najem mobilnih hišic. V zimskem času je v kampu odprt en sanitarni objekt, gostom so na voljo igrala, otroci lahko uživajo v družbi domačih živali v mini ZOO, odprta je tudi konoba.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico za 2 osebi že od 20 €. Doplačilo za prvo vrsto je od 4 – 6,70 €. Dodatno velja akcija bivate 7, plačate samo 6 nočitev.

Najem mobilne hišice Omišalj za 4+2 osebi v zimskih mesecih stane od 50 do 88 € - te cene veljajo tudi za novoletne termine. Omogočajo tudi dodatne popuste npr. za min. 3 dnevne ali mesečne najema mobilnih hišic.

Kamp Ježevac, Krk - odprt čez celo leto

Kamp Ježevac bo tudi letos odprt čez celo leto. Lokacija je zanimiva zaradi bližine mesta, urejenih sprehajalnih poti ob morju ter tudi številnih kolesarskih potek po otoku Krku.

Cena kampiranja za 2 osebi in psa na parceli z elektriko že od 20 € - akcija na Avtokampi kamping kartico).

Najem mobilne hišice v zimskih mesecih stane od 48 € za 4+2 osebi, hišice s tremi spalnicami za 6+2 osebi od 68 €, za 2 osebi pa od 54€. Posebna akcija za 14 dnevni najem npr. od 24.12. do 6.1., ko vas najem pride že od 360 - 390 € (odvisno od tipa hišice).

Kamp Bor, Krk - odprt čez celo leto

Nad mestom Krk leži kamp Bor, ki je odprt tudi pozimi, ko gostom ob urejenih parcelah nudi tudi ogrevane sanitarije.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico je za 2 osebi 18 €.

Kamp Čikat, Mali Lošinj - otok Lošinj - odprt čez celo leto

Odličen v bližini centra Malega Lošinja je odprt čez celo leto. Lokacija je zanimiva zaradi mile zime in številnih možnosti sprehodov ob morju. Ob urejenih parcelah imajo tudi moderne mobilne hišice, dva sanitarna objekta pa sta ogrevana. Dodatna ponudba je tudi možnost kopanja v bazenih dveh hotelov, ki pa sta od kampa oddaljena 5 minute vožnje.

V Malem Lošinju priporočamo obisk muzeja Apoksiomena, kjer je na ogled skorajda 2.000 let star bronast kipu mladega atleta Apoksiomena, ki so ga leta 1997 našli na morskem dnu pred Lošinjem.

V kampu Čikat imajo posebno ceno zimskega kampiranja, ki veljala od 21. oktobra 2021  do 9. aprila 2022. 2 osebi bosta na parceli kampirali že za 15 €, za psa pa je doplačilo 2 €.

Cena najema manjših mobilnih hišic (24m2) v kampu Čikat v zimskih mesecih je od 37 - 47 €, za večje hišice (34m2) je cena 50 - 65 €, največje mobilne hišice (40m2), ki so postavljene tik nad osrednjim zalivom, pa stanejo 70 oz. 105 €. Višje cene veljajo za božično - novoletne termine 23.12. do 6.1. V ceni je tudi zaključno čiščenje.

Kamp Čikat omogoča tudi mesečni najem mobilne hišice po ceni 444 €, vendar pa ta cena ne velja v terminih božiča in novega leta (23.12. - 6.1.), ko se najem obračuna po rednih cenah.

NOVO LETO - uživajte za novo leto v kampu Čikat na otoku Lošinj - cena novoletnega menija v restavraciji v kampu z živo glasbo in ognjemetom je 63 € na osebo. Otroci od 3. do 12. leta plačajo 50%, mlajši od 3. let pa imajo brezplačno.

Dalmacija - kampi odprti čez celo leto

Kamp Odmoree, Rtina – Zadar - odprt čez celo leto

Manjši kamp, ki je odlično opremljen s pogledom na morje in prodnato plažo pod kampom. Na voljo je 11 parcel in 3 mobilne hišice – cena kampiranja s kamping kartico za 2 osebi od 20 €, cena najema mobilne hišice od 46 – 53€.

Kamp Falkensteiner Zadar - odprt čez celo leto

Pred nekaj leti prenovljen kamp nudi peščene parcele in ogrevane sanitarije. Lokacija odlična za ogled starega dela Zadra. Gostom kampa v zimskem času omogočajo uporabo Acquapura Thalasso & SPA centra v sosednjem hotelu Club Funimation Borik - ogrevan manjši bazen, savne, fitnes, relax cona).

Cena kampiranja na kamping kartico je za 2 osebi na parceli z elektriko do 26.12. samo 20 €, v terminih novega leta pa je redna cena za 2 osebi od 32 do 52 € (odvisno od tipa parcele).

Cena najema mobilne hišice v zimskem času pa je za 2 osebi od 50 €, za 4 osebe od 71 € in za 6 od 81 €. Za novo letne termine je višja cena samo za nočitev iz 31.12. na 1.1., ko je cena mobilne hišice za 2 osebi 104 €, za 4 oseba 123 € in za 6 oseb 139 €. Posebna akcija za min 21 dnevni najem mobilnih hišic - do 50% popust, tako da npr. hišica za 4 osebe stane 35,50 € na noč.

Kamp Solaris Resort - Šibenik - odprt čez celo leto

V kampu Solaris resort v Šibeniku so se odločili, da bo letos kamp prvič odprt tudi v zimskem času. Lokacija je zanimiva za ogled starega dela Šibenika in slapov reke Krke. Gostom kampa je ob doplačilo (otroci do 12 let brezplačno) na voljo wellness z notranjim bazenom v bližnjem hotelu Ivan.

V kampu imajo veliko sončnih parcel ob morju, cena kampiranja za 2 osebi pa je 26 € oz. 31 € za parcele tik ob morju

Najem mobilne hišice Solaris za 4 osebe stane že od 45 €, za 6 oseb s tremi spalnicami 55 €, hišice za 4 osebe ob morju pa 67 €, cena najema Luxury mobilnih hišic pa je od 75 do 85 €. Enake cene so tudi za novoletni termin. Imajo tudi poseben adventni paket, ko omogočajo zgodnjo prijavo, pozno odjavo in jutranjo jogo, sobotno animacijo - doplačilo ob prvi nočitvi od 8 - 12 €.

Kamp Belvedere, Seget Vranjica – Trogir - odprt čez celo leto

Kamp Belvedere bo letos prvič odprt čez celo leto. V terasah urejen kamp s pogledom na Čiovo in Šolto, lokacija je zanimiva za ogled starega dela Trogira, priporočamo tudi izlet na otok Čiovo.

Cena kampiranja v zimskih mesecih je za 2 osebi od 26 – 31 €, cena najema mobilnih hišic za 4 - 6 oseb je od 55 do 65 €, mobilne hišice s tremi spalnicami za 6 oseb stanejo 65 €, mobilne hišice za 4 - 6 oseb v prvi vrsti ob morju pa 75 €.

Kamp Stobreč, Split - odprt čez celo leto

Če želite kampirati v bližini večjega mesta, potem bo kamp Stobreč prava lokacija. Zelena oaza v Splitu je priljubljena lokacija kampistov na poti proti južni Dalmaciji. V terminu božično - novoletnih počitnic bo odprt tudi wellness s savnami, jacuzzijem in fitnesom.

Cena kampiranja za 2 osebi s kamping kartico je 18 € - če boste v kampu ostali vsaj 3 noči, je cena 13 € na noč. Mobilna hišica za 2 osebi stane 34 €, za 4 - 6 oseb pa od 49 do 76 € (odvisno od lokacije in tipa hišice).

Kamp Galeb, Omiš - odprt čez celo leto

Lepo urejen kamp Galeb leži ob robu mesta Omiš bo odprt čez celo leto. Odlična lokacija za sprehode, pohodništvo, ogled izvira reke Cetine. Za bolj adrenalinske navdušence je čez celo leto odprt tudi zipline nad reko Cetino.

Cena za 2 osebi s kamping kartico že od 18 €, če prenočite vsaj 3 noči, je cena 12 €. otroci do 12 let so gratis.

Mobilne hišice v kampu Galeb – 25% popust do 15.12. na redne cene za hišice za 4 - 6 oseb brez jacuzzija. Cene najema že od 26 do 36 €, po 15.12. od 34 do 60 € cene mobilnih hišic z jacuzzijem od 60 do 65 € - cene veljajo tudi za novo leto.

Kamp Riviera - Makarska - odprt čez celo leto

Edini kamp v neposredni bližini Makarske je odprt čez celo leto. urejene parcele v borovem gozdiču, direktno na začetku promenade, ki pelje v Makarsko.

Cene kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko od 27 €.

Kamp Lavanda, Orebić - Pelješec - odprt čez celo leto

Odličen in moderno urejen kamp nudi sončne terasaste parcele. Letos bo kamp prvič odprt čez celo zimo. Cena kampiranja z Avtokampi kartico že od 18 € na noč za 2 osebi na parcelah Standard, Comfort ali Premium. Omogočajo tudi zimski pavšal od 15.11. - 1.1. za 750 €.

Cena najema mobilne hišice (40m2) za 4 osebe je 62 €, za mobilne hišice z jacuzzijem pa 87 - 90 €. Mesečni najem mobilne hišice že od 600 €.

Kamp Palme, orebić, Pelješec - odprt čez celo leto

Kampirajte pod palmami in na parcelah v neposredni bližini lepe plaže. Kamp Palme je odprt čez celo leto in nudi posebno ceno na kartico – 18 € za 2 osebi na parceli z elektriko.

Kamp Lupis, Lovište – Pelješac - odprt čez celo leto

Kampiranje pri Mariji in Đaniju lahko rečemo, ki poskrbita, da se ima vsak gost lepo in podaljša predvideno bivanje v Lovištu še za kakšen dan, dva ali pa kar cel teden. Kamping parcele urejene med oljkami, vrhunske sanitarije, predvsem pa mir in lepo naravno okolje.

Cena kampiranja s kamping kartico je samo 18 € za 2 osebi.

Datum objave
Kategorija
Statistika
94435 ogledov