Vremenska napoved za kampiste

Datum objave
Kategorija
Statistika
167375 ogledov

Kamping sezona se počasi pričenja in tudi letos vas bomo občasno obveščali o vremenu, vetru in temperaturah morja. Ob koncu tega tedna bo veliko sonca in v soboto bodo temperature marsikje presegle 30 °C. Morje se je v zadnjih dneh že ogrelo na 20 - 21 °C, tako da bo tudi kopanje bolj prijetno.

Vremenska napoved Slovenija - 18. do 24. maj

Sreda bo jasna, čez dan bo ponekod nekaj več oblakov, na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 24, na Primorskem okoli 27 °C.

Od četrtka do sobote bo sončno in vroče. predvsem v soboto popoldne ter zvečer so možne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28, v soboto predvsem v južni in vzhodni Sloveniji tudi od 31 do 34 °C.

Za nedeljo kaže na sončno vreme, vendar se bo zaradi hladne fronte malce ohladilo in dnevne temperature bodo od 22 do 27 °C.

V ponedeljek bo sončno vreme z možnostjo popoldanskih neviht, v torek in sredo pa kaže na več oblačnosti in tudi možnost padavin je večja.

Butan Plin - kamp oprema

Vremenska napoved Hrvaška - 18. do 24. maj

V sredo dopoldne bo nekaj več oblakov v Istri in Kvarnerju, čez dan pa se bo povsod razjasnilo. Pihala bo burja, predvsem pod Velebitom tudi v močnejših sunkih, tako da bo nekaj ovir v prometu predvsem na Jadranski magistrali mimo Senja - stanje na hrvaških cestah. Proti večeru se bo burja okrepila tudi v srednji in južni Dalmaciji. Najvišje temperature bodo od 24 do 28 °C.

Četrtek bo sončen, burja ob morju bo dopoldne pričela slabeti. Jutranje temperature ob morju od 14 do 18, čez dan od 25 do 27 °C.

Od petka do nedelje bo ob hrvaški obali sončno vreme, pihal bo severozahodni veter, dnevne temperature pa bodo zaradi hladnejšega morja bolj prijetno kot v notranjosti in sicer od 25 do 28 °C.

Od ponedeljka do torka kaže na sončno vremen, vendar se bo malce ohladilo, dnevne temperature pa bodo od 22 do 25 °C

Temperatura morja

Ob slovenski obali ima morje od 20 - 21°C, ob hrvaški obali pa so temperature morja od 18 do 21 °C.

Spletne povezave do vremenskih napovedi:

Datum objave
Kategorija
Statistika
167375 ogledov