Vremenska napoved za krompirjeve počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika
341761 ogledov

Bližajo se jesenske - krompirjeve počitnice, zato smo preverili, kakšno vreme nas čaka v Sloveniji, na Hrvaškem in tudi v širši regiji. Kot kažejo vremenska karte bo zelo toplo in večji del tudi lepo vreme, v četrtek pa lahko pričakujemo tudi nekaj padavin in ohladitev.

Vremenska napoved za Slovenijo

Od petka naprej vremenska napoved kaže na pretežno jasno vreme z dokaj visokimi temperaturami za konec oktobra, saj bo za vikend čez dan od 18 do 21 °C, na Primorskem tudi kakšno stopinjo več. V dopoldanskih urah bo po nižinah možna megla.

Tudi še v ponedeljek kaže na zelo lepo vreme s podobnimi temperaturami, ko bo zjutraj v notranjosti nekje med 6 in 11 °C, ob morju pa 12 – 14 °C, čez dan pa se bo ogrelo na 19 – 24 °C.

V torek bo še sončno z dopoldansko meglo po nižinah.

Od torka do srede je vremenska napoved še lepa in tudi zelo toplo bo, v sredo pa bo več oblakov, vendar še brez padavin.

V četrtek bo od zahoda prišlo nekaj padavin. Ohladilo se bo, tako da bodo dnevne temperature okoli 15  °C.

Za petek kaže na pretežno oblačno vreme, več sonca pa bo ponovno v soboto in nedeljo, vendar bodo temperature jesenske in čez dan nekje med 12 in 15 °C.

Spisek odprtih kampov na Hrvaškem za krompirjeve počitnice s cenami kampiranja in najema mobilnih hišic >

Butan Plin - kamp oprema

Vremenska napoved za Hrvaško

Vreme ob hrvaški obali bo za letošnje krompirjeve počitnice odlično. V prvem delu bo ob celotnem Jadranu sončno in zelo toplo, tudi ne kaže, da bi bil kakšen veter.

Od sobote pa vse tja do torka bodo temperature v krajih ob morju zjutraj med 12 in 14 °C, čez dan pa se bo ogrelo na 21 do 23 °C.

V sredo bo ob hrvaški obali nekaj več oblakov, vendar brez padavin in s podobnimi temperaturami kot prejšnje dni.

V noči na četrtek se bo povsod pooblačilo, padavine pa so možne predvsem na severnem Jadranu. Ohladilo se bo, tako da bodo dnevne temperature med 17 in 19 °C.

Od petka naprej bo ponovno več sonca, predvsem v petek bo tudi nekaj burje, tako da bodo dnevne temperature ob morju med 15 in 17 °C.

Naroči Diners Club kartico in osvoji otroško smučarsko opremo >

Temperature Jadranskega morja

Morje ima 26.10. ob slovenski obali 20 – 21 °C, kar je še dovolj za kopanje.

Ob hrvaški obali ima morje v Istri 20 -21 °C, na Kvarnerju večinoma 19 – 20 °C, v Dalmaciji pa zopet med 20 – 21 °C.

Spletne povezave do vremenskih napovedi:

Datum objave
Kategorija
Statistika
341761 ogledov