Kamp Vita, Terme Tuhelj – jesenska akcija kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika
6297 ogledov

Terme Tuhelj so zelo znane hrvaške terme, ki ležijo v neposredni bližini Slovenije. Do konca oktobra nudijo akcijske cene na kampiranje z neomejenim kopanjem v notranjih bazenih, v ceni najema mobilnih hišic pa so dodatne tudi hotelske savne in gratis zaključno čiščenje.

Terme Tuhelj - kampiranje ob termalnih bazenih

Pridite uživat v prenovljen kamp Vita - Terme Tuhelj, ki je urejen tik ob zunanjih in notranjih termalnih bazenih in vrhunskemu wellnessu s savnami in masažami.

Kampiranju so namenjene urejene parcele (elektrika, voda, odtok), omogočajo pa tudi najem mobilnih hišic ob katerih so dodatno uredili tudi bazene in wellness.

V sklopu kampa je tudi moderno urejen ogrevan sanitarni objekt, prostor za pomivanje posode in pranje perila, otroško igrišče in skupen prostor z velikim žarom, mizami in klopmi. Ob kampu so tudi igrišča za tenis, nogomet, košarko in odbojko na mivki.

V termah nudijo tudi obilico dobre hrane, na bazenih so za otroke tudi vodna igrala in tobogani, okolica Tuhelja pa je primerna tudi za kolesarske izlete.

Akcija kampiranja na Avtokampi kartico

Izkoristite akcijo kampiranja, ko imetnikom naše kamping kartice nudijo 15% popust na kampiranje (na ceno osebe in parcele). Popust velja v času nizke sezone od septembra do junija.

Cena kampiranja z neomejenim kopanjem za 2 osebi na parceli z elektriko dobite že od 36 € na noč (doplačilo turistična taksa).

Omogočajo tudi kampiranje z obroki v bližnjem hotelu npr. zajtrk,kosilo ali večerja.

Rezervacije parcel > www.terme-tuhelj.hr

Najem mobilne hišice Terme Tuhelj​

Ob kampu je tudi urejeno naselje modernih mobilnih hišic. Na voljo so hišice za 2 osebi z eno spalnico, za 4 osebe z dvema spalnicama in za 6 oseb s tremi spalnicami.

Gostom v mobilnih hišicah je ob kopanju v bazenih na voljo tudi uporaba manjšega wellnessa (jacuzzi, savna, masaža) v sklopu naselja hišic. Ob doplačilu nudijo tudi 2 urno privatno uporabo wellnessa.

Akcija najema mobilnih hišic + gratis hotelske savne do 28.10.

Izkoristite ugodnost najema mobilne hišice po nižji ceni, ki velja do 28. oktobra in vključuje kopanje v bazenih, uporabo manjšega wellnessa v naselju hišice (savna, jacuzzi, masaže) in samo za goste Avtokampi.si tudi gratis hotelske savne (ob rezervaciji povejte, da prihajate preko nas) in zaključno čiščenje hišice:

- Mobilna hišica za 2 osebi – 99 €

- Mobilna hišic za 4 osebe – 149 €

- Mobilna hišica za 6 oseb – 179 €

Akcijska cena velja ob min. 2 nočitvah, možnost doplačila za zajtrk 15 € po osebi .

Rezervacije mobilnih hišic v Termah Tuhelj >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
6297 ogledov