Nakup mobilne hišice Adria v kampu v Rovinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Rovinj je za številne najlepše mesto v Istri in ob hrvaški obali. Če bi imeli radi lastno mobilno hišico v kampu v neposredni bližini starega dela Rovinja, potem imate sedaj odlično priložnost za nakup.

Podjetje Mobilne kučice, ki ima več letne izkušnje pri prodaji in postavljanju mobilnih hišic Adria (npr. kampi Njivice, Straško, Park Soline, Jezera Village Murter, Pašman…) je za kupce mobilnih hišic pridobilo nekaj prostih parcel v kampu Porton Biondi v Rovinju.

Gre za srednje velik kamp, ki je najbližji staremu delu mesta od katerega je oddaljen le 700 metrov. Pred kampom je urejena plaža, ki je kombinacija peska, proda in betoniranega dela. V kampu imajo urejeno otroško igrišče, restavracijo in pekarno, najbližja trgovina pa je oddaljena 5 minut hoje.

Rovinj je zanimiva lokacija, saj se v poletnih mesecih stalno nekaj dogaja, v zadnjih letih pa so veliko vložili v ureditev okolice npr. imajo novo marino, številne urejene kolesarske poti in prekrasen park na južni strani mesta.

Nakup mobilne hišice Adria v Rovinju

V kampu Porto Biondi lahko kupite mobilno hišico Adria – tip MLine, ki navdušujejo z modernim dizajnom in veliko leseno teraso.

Izbirate lahko med modelom mobilne hišice z dvema ali tremi spalnicama (ena z zakonsko posteljo, druga oz. tretja z dvema ločenima posteljama), ki omogočajo udobne počitnice za 4 – 6 oseb.

Notranjost obeh tipov mobilnih hišk si lahko ogledate na spodnjih povezavah:

MLine 754-B22 Porton Biondi Rovinj – 2 spalnici

MLine 854-B32 Porton Biondi - Rovinj – 3 spalnice

Podjetje Mobilne kučice zagotavlja večletno pavšalno pogodbo. Strošek je nakup nove mobilne hišice Adria MLine in za ceno se je najbolje obrniti direktno na podjetje, saj je cena odvisna od tipa hišice in opremljenosti.

S kampom so se dogovorili pogodbo za hišice za 10 let, cena pavšala pa znaša 4.500 €. Cena vključuje vse stroške (elektrika, voda…) in neomejeno število oseb.

Več informacij na - www.mobilnekucice.com ali po mailu prodaja@mobilnekucice.com.