Črni petek v trgovini Matsport - do konca novembra do 40% popusta

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovino Matsport poznamo po odlični ponudbi dodatne opreme za avtomobile in overland opreme. Do konca novembra imajo akcijsko ponudbo in do 40% nižje cene na določene izdelke npr. nosilce koles, strešne kovčke, snežne verige, strešne šotore ..

V akcijski ponudbi Matsport nudi cenejše strešne šotore, strešne kovčke, nosilce za kolesa, torbe za prevoz prtljage, snežne verige, kompresorske hladilnike, kamp stole in mize, prenosne baterije, solarne panele …

Pred pričetkom smučarske sezone je super ponudba strešnih kovčkov Thule in G3, ki omogočajo, da vso smučarsko opremo zložite v kvaliteten kovček, prostor v vozilu pa vam ostane za preostale stvari. Na voljo pa so strešni kovčki prostornine od 300 do 500l, cene pa so nižje za 15%.

Če boste letos več na smučiščih, ne glede na vremensko napoved, potem preverite ponudbo snežnih verig, saj nudijo do 25% popusta. V akciji so tudi snežne verige za avtodome proizvajalca veriga Lesce - Verige Professional NT.

Za do 40% so znižali cene nosilcev koles znamke Peruzzo in sicer modelov za 2 ali 4 kolesa in tudi za modelov za prevoz električnih koles.

Od 15 do 25% so nižje cene strešnih šotorov znamk iKamper, Alu-Cam. Sheepie in Front Runner.

Do 20% so nižje cene tudi prenosnih baterij in solarnih panelov EcoFlow, ki omogočajo večjo neodvisnost od električne energije.

Več na www.matsport.si