Kamp Šimuni z akcijsko ponudbo vabi na jesensko kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Šimuni na otoku Pag je poznam predvsem po svoji lepi peščeni plaži in odlični dodatni ponudbi za otroke in odrasle, saj ob animaciji nudijo tudi številne športne aktivnosti in odlično gostinsko ponudbo. V septembru imajo nekaj odličnih akcij, ki veljajo za kampiranje in tudi najem mobilnih hišic. Organizirajo tudi teden potapljanja in družinski vikend z lego kockami.

September in oktober sta meseca, ko lahko na Pagu uživate v toplem morju, dnevne temperature pa so primernejše tudi za kolesarjenje in pohodništvo.

Kamp Šimuni sodi med najbolje urejene hrvaške kampe, ima pa tudi eno najlepših plaž, odličen športni center in tudi številne možnosti izletov po otoku Pag in vse tja do Zadra.

Akcijske ponudbe kampiranje in najema mobilnih hiši Šimuni

Kampiranje za 2 osebi že od 18 €

Imetniki Avtokampi kartice lahko izkoristite akcijo na kampiranje že vse od 3. septembra do zaprtja kampa sredi novembra. Cena kampiranja za 2 osebi in psa na parceli v coni B je samo 18 € (doplačilo takse in prijava).

Kamp Šimuni pa v terminu od 17.9. do 1.10. omogočajo kampiranje po paketni ceni tudi na parcelah bliže morja, ob tem pa je možno v paket dodati tudi enega otroka:

- 18 € parcela v coni B z elektriko + 2 osebi in 1 otrok do 12 let ali pes
- 22 € parcela v coni A z elektriko + 2 osebi in 1 otrok do 12 let ali pes

Doplačilo taksa in prijava. Možnost doplačila za zajtrk po ceni 8 € na osebo.

Najem mobilne hišice z vključenim zajtrkom – 10.9. do 1.10.

V kampu Šimuni imajo v ponudbi moderne mobilne hišice za 2, 4 ali 6 oseb, da pa ne boste skrbeli za hrano, so v ceno najema dodali še zajtrk v njihovi restavraciji Mali raj.

Akcijske cene mobilnih hišic veljajo v primeru min. najema za 2 noči, doplačilo taksa in prijava.

Termin 10. – 17.9.

Najem mobilne hišice za 2 osebi z zajtrkom 77 € / noč
Najem mobilne hišice za 4 osebe z zajtrkom 104 € / noč
Najem mobilne hišice za 6 oseb z zajtrkom 119 € / noč

Termin 17.9. – 1.10.

Najem mobilne hišice za 2 osebi z zajtrkom 56 € / noč
Najem mobilne hišice za 4 osebe z zajtrkom 77 € / noč
Najem mobilne hišice za 6 oseb z zajtrkom 89 € / noč

Družinski lego kocke vikend – 16. do 18. september (odpovedano zaradi slabe vremenske napovedi)

Če ste ljubitelji sestavljanja lego kock, potem bo to vikend za vas, saj bodo v kampu Šimuni pripravili veliko pustolovščino. Tri dni ustvarjalnih delavnic s kockami, zabavnih iger in nepozabne zabave za najmlajše za katere bodo pripravili tudi mini duplo kotiček.

Naj ne bo pot do Paga in nazaj predolga, ker program je resnično pester. V petek po 16. uri se že pričnejo ustvarjalne delavnice, ob 20. uri pa še zabava dobrodošlice. Sobota bo namenjena samo kockam, igram s kockami, mini tekmovanju in večerni zabavi. V nedeljo bo potekalo družinsko tekmovanje v gradnji z lego kockami in druženje z maskoto Šimijem.

Teden potapljanja v kampu Šimuni - 10. do 17.9.

Jesensko kampiranje lahko izkoristite tudi za spoznavanje s potapljanja, saj bodo v potapljaškem centru Foka v kampu Šimuni pripravili tečaje potapljanja po ugodnrjših cenah.

> Spoznavni potop – Discovery scuba diver, en potop, cena 60 € na osebo

> Začetni tečaj – Openwater scuba diver, trajanje 3 – 5 dni, cena 300 € na osebo.

> Tečaj – Scuba diver, trajanje 2 – 3 dni, cena 150 € na osebo

Obvezne predhodne rezervacije potapljaških tečajev direktno na kontaktih potapljaškega centra – mail: fokadive@gmail.com ali na telefonski številki +385 91 5302 072.

Več o ponudbi kampa Šimuni > www.camping-simuni.hr