Fotogalerija > CARAVAN CENTER – Dnevi odprtih vrat - osvoji najem avtodoma za 4 osebe

Datum objave
Kategorija
Statistika
17004 ogledov

V Caravan Centru Ljubljana so tudi letos pripravili tradicionalne jesenske dneve odprtih vrat, ki smo jih obiskali in pripravili fotogalerijo. Do ponedeljka, 18. oktobra, pa lahko sodelujete v nagradni igri za najem avtodoma za 4 osebe.

Caravan Center Ljubljana - nakup avtodoma, počitniške prikolice

V Caravan Centru Ljubljana so prejšnji teden poskrbeli za ogled novih avtodomov in počitniških prikolic. Za obiskovalce naše spletni strani so pripravili tudi nagradno igro:

NAGRADA NAJEM AVTODOMA > odgovorite na spodnje nagradno vprašanje in sodelujte v žrebanju za najem avtodoma za 4 osebe za podaljšan vikend.

Nakup avtodoma ali počitniške prikolice

Sedaj je zadnji čas, da naročite počitniško vozilo po vaši izbiri in da ga boste dobili še pred poletjem 2022. Caravan center je zastopnik za avtodome in prikolice znamk Adria, Sun Living, Knaus, Laika, Weinsberg, Sunlight in Dethleffs.

V času dnevov odprtih vrat bodo na ogledu tudi novi modeli avtodomi za leto 2022 npr. Adria Matrix Plus 650, Adria Sonic Plus 700, družinski van Adria Twin Supreme 640 narejen na osnovi prenovljenega Fiat Ducata in avtodom Weinsberg carabus 600.

Med počitniškimi prikolicami bo zagotovo zanimiva prikolica Weinsberg Caracito, kjer so plinske naprave zamenjale električne, na ogled pa bo tudi nov model prikolice Adria Adora 613.

Caravan Center Ljubljana - nakup avtodoma, počitniške prikolice

Najem avtodoma in počitniške prikolice

Pri Caravan Centru omogočajo tudi najem avtodomov za 4 – 6 oseb in dveh počitniških prikolic za 4 osebe.

Prednost najema počitniškega vozila pri njih je v temu, da imajo v Caravan centru tudi lasten servis, tako da so vsi avtodomi in prikolice pred oddajo pregledani, imajo pa tudi veliko dodatne kamping opreme.

Ker imajo s potovanji veliko izkušenj, bodo z veseljem tudi svetovali, katere kraje obiskati, kjer parkirati avtodom ali kateri kamp izbrati na vašem popotovanju.

Seveda imajo vsi avtodomi tudi urejeno asistenco za pomoč v primeru okvare po celotni Evropi.

Več o ponudbi Caravan Centra Ljubljana > www.caravan.si

Predstavitev električnih koles Malaguti

V času dnevov odprtih vrat pa so na ogled vse bolj priljubljena električna kolesa Malaguti, katerih zastopnik je podjetje Elpec. Vse več avtodomarjev uporablja električna kolesaza za prevoz po kampu ali pa za izlete na popotovanjih do mest in naravnih znamenitosti ali pa samo za obisk trgovine.

V podjetju Elpec pa omogočajo tudi nakup rabljenih električnih koles, ki jih pred prodajo pregledajo in obnovijo, kupec pa dobit tudi enoletno garancijo. Več o električnih kolesih >>

Fotogalerija - Caravan Center jesenski dnevi odprtih vrat 2021

Datum objave
Kategorija
Statistika
17004 ogledov