V kampu Adria Ankaran z zanimivo animacijo, pikniki in koncertom vabijo za prvomajske počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Adria Ankaran, ki je odprt že od začetka aprila, bodo za prvomajske počitnice pripravili počitniško animacijo, koncert bo imel pevec Challe Salle, odprt je wellness, organizirali bodo piknike morju. Vabijo na urejene parcele ob morju in v mobilne hišice.

Kamp Adria Ankaran leži tik ob morju in je prava izbira za vso družino. Je odlično izhodišče za odkrivanje naravnih lepot slovenske Istre.

V bližini lahko obiščete naravni rezervata Škocjanski zatok ali pa se s kolesom zapeljete po kolesarski poti do Kopra in Izole. Lahko se odpravite tudi na odlično kavico v bližnji Trst.

Kamp ima tik ob morju urejene kamping parcele z dobro senco borovcev, omogoča pa tudi najem raznolikih mobilnih hišic. Na voljo so klasične hišice z dvema ali tremi spalnicami za 4 – 6 oseb, v bližini morja pa so postavljene Premium hišice za 2, 4 ali 6 oseb.

Vse mobilne hišice v Ankaranu so opremljene s klimo (omogočeno tudi ogrevanje), ob doplačilu pa so psi dovoljeni v klasičnih hišicah.

Za kužke imajo posebej urejeno in označeno pasjo plažo.

V sklopu kampa deluje tudi wellness z notranjim bazenom z ogrevano morsko vodo, imajo pa tudi savne in bogato ponudbo masaž.

Za otroke so ob morju uredili otroška igrala, igrišča za košarko, mini golf, tenis in odbojko, odprta je restavracija pri morju.

Prvomajske počitnice

Za letošnje prvomajske počitnice bodo v sklopu celotnega turističnega naselja med 28.4. in 5.5. pripravili kar nekaj animacije:

- ustvarjalne otroške delavnice

- kuharsko delavnico

- igralni park na prostem

- vodno aerobiko v sklopu wellnessa

- ob večerih bo potekal mini disko

- v torek 30. aprila pa tudi koncert pevca Challeta Salleta.

Del animacije bodo tudi pikniki ob morju:

- 2. in 4. maja pedočejada med 13. in 16. uro

- 3. in 5. maja okusi Istre med 13.- in 16. uro.

Kampiranje in najem mobilnih hišic

Za prvomajske počitnice (27.4. - 5.5.) so pripravili posebno ponudbo kampiranja na parcelah v coni 2  - cena za 2 osebi v primeru min 2 nočitev je namesto 51 € samo 36 €. Cena vključuje dve osebi, parcelo in elektriko, doplača še turistična taksa in prijava.

Cene najema mobilnih hišic so od 80 € naprej in veljajo ob min. 2 nočitvah.

Pridite za počitnice v kamp Adria v Ankaranu in si zagotovite nepozabne prvomajske počitnice ob morju.