Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 28 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  AKCIJA - Predprodaja smučarskih kart za smučišča po Sloveniji

  Poletje se je zaključilo in že so se pričele priprave na smučarsko sezono. Cene smučarskih kart za smučišča po Sloveniji bodo letos večinoma višje, zaenkrat je izjema smučišče Kanin, kjer se cene niso spreminjale. Smučišča so za čas predprodaje pripravila akcijske ponudbe dnevnih in sezonskih smučarskih vozovnic.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Sanke Jerančič – odlično praznično darilo za celo družino

  Sankanje je v Sloveniji lani postalo zelo priljubljeno, saj so bila smučišča velik del sezone zaprta, tako da je sank že okoli novega leta dobesedno zmanjkalo. Predstavljamo odlične sanke domačega proizvajalca Mizarstvo Jerančič iz Ljubljane, ki bodo razveselile otroke, še bolj pa adrenalinske starše.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Nakup sezonske smučarske karte za italijanska smučišča Višarje, Sella Nevea, Zoncolan, Piancavallo

  Smučišča v Italiji se pripravljajo na novo smučarsko sezono. Lanskoletno so krojili covid ukrepi, letošnja pa bo potekala brez omejitev. Pri slovenskih smučarjih so zaradi bližine zelo priljubljena smučišča v severovzhodni Italiji npr. Trbiž - Višarje in pri Skipass Travel so objavili cene sezonske smučarske karte Carta Neve, ki pa se letos niso podražile.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Nakup sezonske smučarske karte TOPSKIPASS Koroška in Vzhodna Tirolska 2022 - 2023

  Na avstrijskem Koroškem se smučarska sezona običajno pričenja že konec oktobra, ko odprejo žičnice in smučarske proge na ledeniku Mölltal. Letos je zaradi izredno tople jeseni odprtje prestavljeno na 10. november. Preverili smo datume predvidenega odprtja ostalih smučišč in cene sezonske smučarske karte TOPskipass, ki omogoča smučanje na 31 smučiščih na avstrijskem Koroškem in vzhodno Tirolskem.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišče Kronplatz – 120 km vrhunsko urejenih smučarskih prog in snežnih parkov

  Smučarski navdušenci že dobro poznate smučišče Kronplatz, ki slovi kot eno najbolje urejenih smučišč v Dolomitih. Obiskali smo ga v začetku februarja in preverili ponudbo smučišča in tudi možnosti zimskega kampiranja v tem delu Južne Tirolske. pred smučarsko sezono 2022 - 2023 so uredili novo črno progo.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Skipass travel smučarski dnevi in cenejše karte za smučišča v Avstriji in Italiji v sezoni 2022 / 2023

  Skipass Travel iz Kranjske Gora bo tudi letošnjo zimo omogočal nakup cenejših smučarskih vozovnic za smučišča na avstrijskem Koroškem in v Italiji. Izkoristite akcijske cene in smučajte ceneje na smučiščih Mokrine - Nassfeld, Osojščica - Gerlitzen, Trbiž - Svete Višarje, Tromeja, Bad Kleinkirchheim, Katscberg in Heiligenblut,

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučanje v Italiji - informacije glede covid potrdil in zavarovanja odgovornosti

  Smučišča v Italiji so priljubljena destinacija slovenskih smučarjev. Med vikendi se radi odpravimo do smučišč v bližini npr. Trbiž – Višarje, Zoncolan, Sella Nevea ali Pinacavallo, za daljše obdobje pa so najbolj priljubljena smučišča v Dolomitih npr. Kronplatz, Arraba, 3 Zinnen, Civetta... Italija je s 1. aprilom ukinila covid potrdila za smučanje, so pa še vedno obvezne zaščitne maske na zaprtih žičnicah.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučanje v Avstriji brez covid potrdil, od 24.3. ponovno potrebne zaščitne maske

  Avstrija je 5. marca ukinila večino covid ukrepov glede cepljenja, prebolelosti ali testiranja za storitve po državi. To velja tudi za smučanje, obisk restavracij in turističnih namestitev, še vedno pa ostaja 3G pravilo oz. PCT potrdila pri vstopu v državo. Od 24.3. pa so na zaprtih žičnicah in v kolonah pred njimi ponovno obvezne FFP2 zaščitne maske

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Obiskali smo smučišče Alta Badia - Corvara in preverili zimsko ponudbo

  Smučišče Alta Badia - Corvara leži v samem osrčju Dolomitov, kjer je ljubiteljem smučanja na voljo 130 kilometrov raznolikih smučarskih prog na nadmorski višini od 1300 do 2800 metrov in direktna povezana na progo Sella Ronda. Smučišče navduši s prekrasnimi razgledi na nazobčane Dolomite, bogato ponudbo za otroke in vrhunsko kulinariko. Preverili smo tudi možnosti zimskega kampiranja v bližini smučišča.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Se odpravljate na smučanje? Kaj morate vedeti glede zavarovanja

  Smuči, palice, smučarska čelada in oblačila, izbrano smučišče … Ste že poskrbeli za vse, kar potrebujete za varno in brezskrbno smuko? Poleg čelade in druge smučarske opreme, ki mora biti ustrezno vzdrževana, in upoštevanja mednarodnih FIS pravil, ki veljajo na vseh smučiščih, ne pozabite še na ustrezno zavarovanje za smučarje. Pri Zavarovalnici Triglav pojasnjujejo, katero potrebujete.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišče Rogla vabi na obisk z avtodomom in uživaje na snegu!

  Roglo smučarji zelo dobro poznajo, saj sodi med odlična smučišča za družine. Za otroke je veliko dogajanja, na voljo je šola smučanja in teka na smučeh, otroški smučarski poligon s trakom in igrali, sankališče ter seveda lepo urejene smučarske proge. Tik ob smučišču pa je urejeno parkirišče za avtodome, tako da lahko parkirate "svoj dom" in uživate v ponudbi Rogle.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Oranžne regije v Italiji uvedle dnevno omejitev števila smučarjev

  Italija je omejitev število smučarjev na smučiščih v oranžnih regijah Furlanija – Julijska Krajina, Aosta in Piemont, kar pomeni manjše število smučarjev tudi na smučiščih Trbiž - Višarje, Sella Nevea, Zoncolan, Piancavallo, Forni di Sopra... Smučišča v Dolomitih so še na rumenem seznamu in brez omejitve števila smučarjev.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišča na Pohorju predstavljajo skupno 4-dnevno smučarsko vozovnico

  Ob pričetku glavne smučarske sezone je dobrodošla informacija o povezovanju smučarskih centrov na Pohorju. Od četrtka, 23.12. 2021, bo na voljo 4 dnevna smučarska karta, ko boste en dan lahko smučali tudi na enem od preostalih pohorskih smučišč.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Datumi odprtja smučišč po Sloveniji

  Lanska smučarska sezona je bila polna vzponov in padcev, saj smo bila smučišča po Sloveniji zaradi covid ukrepov več tednov zaprta. Sneg je že pobelil večji del Slovenije, zato smo preverili, kako te dni obratujejo slovenska smučišča.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Kranjska Gora z urejenimi progami za tek na smučeh vabi na sneg

  Obilen sneg je pripomogel, da so v Kranjski Gori že v začetku decembra uredili skorajda 30 kilometrov prog za tek na smučeh. Letošnja novost bo dnevno urejanje prog na območju Planice in Rateč ter enotna tekaška vstopnica.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  V Planici že 18. novembra odprtje sezone teka na smučeh

  V Planici so lani shranili velik kup snega, ki so ga za čas poletja pokrili in ga sredi novembra že razgrnili po osrednjem delu nordijskega centra. Na takšen način bodo že od 18. novembra omogočii kakovostno smučino za smučarski tek.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Schladming odpira smučarsko sezono

  Zaradi nizkih temperatur in s tem tudi možnostjo umetnega zasneževanja so se na Schaldminu odločili, da pohitijo z odprtje smučarske sezone in prvo sedežnico zagnali že za vikend sredi novembra. Preverite tudi cene sezonskih smučarskih kart Ski amadé, ki vključuje kar 25 smučišč tej regiji.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Tek na smučeh je hit letošnje zimske sezone

  Za ljubitelje kampiranja je znano, da so aktivni ljudje, ki tudi pozimi ne počivajo. Smučišča po Sloveniji so zopet odprta, vendar le za osebe z opravljenim negativnim hitrim testom. tek na smučeh je zato letos še bolj priljubljena zimska aktivnost, ki je do smučanja tudi cenejša in tudi testiranje ni potrebno.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišče 3 Zinnen in odličen kamp Caravan Park Sexten

  Smučišče 3 Zinnen sodi med najbolj moderno urejena smučišča v Dolomitih, ki je predvsem zaradi bližine, modernih žičniških naprav in garancije snega priljubljeno tudi pri slovenskih smučarjih. V bližini deluje eden najboljših zimskih kampov Caravan Park Sexten, ki navduši z urejenostjo in odličnim wellnessom.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišče Civetta - prijetno družinsko smučišče z možnostjo zimskega kampiranja

  Smučišče Civetta je za slovenske smučarje najlažje dostopno smučišče sistema Dolomiti Superski, ki je iz osrednje Slovenije oddaljeno 300 km oz. tri ure in pol vožnje. Pohvali se lahko s širokimi progami in modernimi žičniškimi napravami, ob smučišču pa so tudi trije kampi in nekaj dodatnih možnosti parkiranja avtodomov.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišče Kanin bo odprto do začetka maja

  Smučarska sezona se počasi zaključuje, na Kaninu pa imajo še vedno 4 metre debelo snežno odejo. Smučišče bo odprto od petka, 23. aprila, do nedelje 2. maja.

Prikazano: 1 - 24 od 28 novic