Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 19 od 19 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje

  Kranjska Gora z urejenimi progami za tek na smučeh vabi na sneg

  Obilen sneg je pripomogel, da so v Kranjski Gori že v začetku decembra uredili skorajda 30 kilometrov prog za tek na smučeh. Letošnja novost bo dnevno urejanje prog na območju Planice in Rateč ter enotna tekaška vstopnica.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje

  Kakšna covid potrdila so potrebna za smučanje v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Franciji, Švici in BiH

  Pričela se je smučarska sezona in kot kaže bodo tudi letos pri obisku smučišč zelo pomembne informacije glede covid ukrepov in potrebnih PCT potrdil. V zadnjih tednih razmere glede koronavirusa niso najbolj vzpodbudne, zato so nekatere države že zaostrile pogoje, ki bodo veljali na smučiščih. V Avstriji smučišča lahko delujejo, hoteli in apartmaji pa se bodo odpirali odvisno od regije. V Italiji so pripravili sistem povezave smučarske karte in covid potrdila, v Švici pa so spremenili pogoje vstopa v državo.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Nakup sezonske smučarske karte TOPSKIPASS Koroška in Vzhodna Tirolska 2021/22

  Na avstrijskem Koroškem se smučarska sezona pričenja že sredi oktobra, ko odprejo žičnice in smučarske proge na ledeniku Mölltal. Preverili smo cene sezonske smučarske karte TOPskipass, ki omogoča smučanje na 31 smučiščih na avstrijskem Koroškem in vzhodno Tirolskem.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Datumi odprtja smučišč po Sloveniji

  Lanska smučarska sezona je bila polna vzponov in padcev, saj smo bila smučišča po Sloveniji zaradi covid ukrepov več tednov zaprta. Konec novembra je sneg že pobelil smučišča, na Kaninu ga imajo meter in pol, zato smo preveril, kdaj slovenska smučišča predvidevajo odpreti smučarsko sezono in kakšna covid potrdila bodo potrebna za smučanje

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Sanke Jerančič – odlično praznično darilo za celo družino

  Sankanje je v Sloveniji lani postalo zelo priljubljeno, saj so bila smučišča velik del sezone zaprta, tako da je sank že okoli novega leta dobesedno zmanjkalo. Predstavljamo odlične sanke domačega proizvajalca Mizarstvo Jerančič iz Ljubljane, ki bodo razveselile otroke, še bolj pa adrenalinske starše.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Nakup sezonske smučarske karte za italijanska smučišča Višarje, Sella Nevea, Zoncolan, Piancavallo

  Smučišča v Italiji se pripravljajo na novo smučarsko sezono, ki bo po lanskoletnem zaprtju zagotovo privabila veliko smučarjev tudi iz Slovenije. Za tiste, ki se na smučanje odpravite večkrat, pa je zanimiv nakup sezonske smučarske karte Carta Neve za italijanska smučišča v naši bližini npr. smučišča Trbiž - Višarje, Zoncolan, Piancavallo, Sella Nevea, Forni di Sopra ...

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  AKCIJA - Predprodaja smučarskih kart za smučišča po Sloveniji

  Poletje se je zaključilo in že so se pričele priprave na smučarsko sezono. Slovenska smučišča imajo akcijske ponudbe nakupa dnevnih in sezonskih smučarskih vozovnic, ki jih lahko kupite tudi z letošnjimi turističnimi boni – BON 21.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  V Planici že 18. novembra odprtje sezone teka na smučeh

  V Planici so lani shranili velik kup snega, ki so ga za čas poletja pokrili in ga sredi novembra že razgrnili po osrednjem delu nordijskega centra. Na takšen način bodo že od 18. novembra omogočii kakovostno smučino za smučarski tek.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Schladming odpira smučarsko sezono

  Zaradi nizkih temperatur in s tem tudi možnostjo umetnega zasneževanja so se na Schaldminu odločili, da pohitijo z odprtje smučarske sezone in prvo sedežnico zagnali že za vikend sredi novembra. Preverite tudi cene sezonskih smučarskih kart Ski amadé, ki vključuje kar 25 smučišč tej regiji.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Tek na smučeh je hit letošnje zimske sezone

  Za ljubitelje kampiranja je znano, da so aktivni ljudje, ki tudi pozimi ne počivajo. Smučišča po Sloveniji so zopet odprta, vendar le za osebe z opravljenim negativnim hitrim testom. tek na smučeh je zato letos še bolj priljubljena zimska aktivnost, ki je do smučanja tudi cenejša in tudi testiranje ni potrebno.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišče 3 Zinnen in odličen kamp Caravan Park Sexten

  Smučišče 3 Zinnen sodi med najbolj moderno urejena smučišča v Dolomitih, ki je predvsem zaradi bližine, modernih žičniških naprav in garancije snega priljubljeno tudi pri slovenskih smučarjih. V bližini deluje eden najboljših zimskih kampov Caravan Park Sexten, ki navduši z urejenostjo in odličnim wellnessom.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišče Civetta - prijetno družinsko smučišče z možnostjo zimskega kampiranja

  Smučišče Civetta je za slovenske smučarje najlažje dostopno smučišče sistema Dolomiti Superski, ki je iz osrednje Slovenije oddaljeno 300 km oz. tri ure in pol vožnje. Pohvali se lahko s širokimi progami in modernimi žičniškimi napravami, ob smučišču pa so tudi trije kampi in nekaj dodatnih možnosti parkiranja avtodomov.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišče Kanin bo odprto do začetka maja

  Smučarska sezona se počasi zaključuje, na Kaninu pa imajo še vedno 4 metre debelo snežno odejo. Smučišče bo odprto od petka, 23. aprila, do nedelje 2. maja.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  V As Sport Outlet po smuči in športno opremo

  Kampisti nismo nikoli pri miru. Poleti kolesarimo, tečemo, hodimo v planine, pozimi pa radi smučamo in uživamo na snegu. Za vse aktivnosti pa je potrebno nakupiti športno opremo in oblačila, kar pomeni precejšen strošek, še posebej, če je potrebno opremiti vse družinske člane. Ker sami že nekaj let kupujemo v trgovini As Sport Outlet, vam z veseljem predstavljamo njihovo ponudbo, kjer boste za vaš denar dobili najboljšo opremo.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Nakup smučarskih kart preko spleta na Skipass Travel

  Smučanje je priljubljena zimska rekreacija številnih ljubiteljev kampiranja. Letošnja smučarska sezona je zaradi koronavirusa precej drugačna in prava smuka se pričenja šele konec februarja. Pri Skipass Travel po novem omogočajo spletni nakup cenejših smučarskih vozovnic in ekskluzivni 5 % popust za smučišče Kranjska Gora.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Italijanska smučišča ostajajo zaprta do 5. marca

  Italijanska vlada je samo 12 ur pred privedenim odprtjem smučišč v nekaterih regijah sporočila, da bodo morala biti smučišča v Italiji zaprta vsaj še do 5. marca

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišča na avstrijskem Koroškem vabijo na bele strmine in zimsko kampiranje

  Smučišča na avstrijskem Koroškem so se odprla konec decembra, vendar zaradi razmer le za domače smučarje. Avstrija planira po 7. februarju ponovno odprtje države za turiste, ko naj bi odprli tudi hotele, apartmaje in kampe, seveda pa je vse odvisno od situacije in števila pozitivnih oseb na koronavirus.