AKCIJA - Terme Tuhelj vabijo na praznovanje ob 20. obletnici - ugodne cene kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Termah Tuhelj je letos praznično vzdušje, saj praznujejo 20 let delovanja, zato so za vikend od 19. do 21. maja 2023 pripravili posebno akcijo na kampiranje z bogatim družinskim animacijskim programom. Cena kampiranja za 2 osebi s kopanjem samo 20 €, najem mobilne hišice že od 85 €.

Terme Tuhelj so od leta 2003 v upravljanju slovenskega podjetja Terme Olimia in v zadnjih 20 letih je bilo veliko vloženega v prenovo term, hotelov, popolnoma so tudi prenovili kamp Vita, ki deluje v okviru term in sodi med najboljše kontinentalne kampe na Hrvaškem.

Kamp Vita ima lepo urejene kamping parcele, omogoča tudi bivanje v modernih mobilnih hišic, kjer je gostom dodatno na voljo manjši wellness z jacuzzijem in zunanji bazeni.

V sklopu Term Tuhelj so urejenimi notranjimi in zunanjimi bazeni Vodni planet. Pričakujejo, da bodo zunaj tisti vikend že odprti otroški bazen in bazen z valovi, bodo pa seveda odprti notranji bazeni, kjer so prav tako otroška vodna igrala in tudi eden večji tobogan.

Gostom term je na voljo tudi moderno urejen wellness center s savnami in masažami (doplačilo), otroška igralnica ter zunanja otroška igrala, v sklopu kampa je prostor z žarom za pripravo hrane, športni center z igrišči za košarko, nogomet, tenis, odbojko, mini golf in namizni tenis.

Terme Tuhelj so znane po odlični ponudbi za družine in tudi za pare, gostje pa pohvalijo tudi zelo dobro in okusno hrano, ki jo nudijo v sklopu hotela oz. v restavraciji Dvorac Mihanović.

Akcijska ponudba 20 let Term Tuhelj – 19. do 21. maj 2023

Pridite na praznovanje Term Tuhelj, ko bo čez cel vikend organizirana zanimiva družinska animacija s kreativnimi delavnicami, zabavo na bazenih, organiziranim pohodom in večernim programom.

Kampiranje že za 20 €

Vikend akcija s ceno 20 € na noč za 2 osebi s kopalno karto, pes, parcelo z elektriko in pijačo dobrodošlice. Otroci od 5 – 12 let doplačajo 7,50 € na noč, dodatna odrasla oseba pa 10 €. Doplača se samo turistična taksa, akcijska cena pa velja v primeru min. 2 nočitev.

Rezervacije parcel po akcijskih cenah s kodo CAMPERS na www.terme-tuhelj.hr

Akcija najema mobilnih hišic - 15% dodaten popust

Uživajte v modernih mobilnih hišicah Adria, ki so postavljene ob robu kampa, kjer so tudi manjši bazeni in wellness namenjen samo gostov v hišicah. Do 30.6. veljajo akcijske cene s 15% dodatnim popustom na spletne rezervacije za min. 2 nočitvi.

Cena najema mobilne hišice v Termah Tuhelj vključuje posteljnino, brisače, zaključno čiščenje, uporabo wellnessa v sklopu naselja, kopanje v bazenih v naselju in v Vodnem parku. Omogočajo tudi najem mobilne hišice z zajtrkom (15 € na osebo), ki ga dostavijo na teraso hišice.

Termin 2.5. - 30.6. 2023, cene najema hišice na noč:

- Mobilna hišica za 2 osebi – redna cena 99 €, akcijska cena od 85 €

- Mobilna hišic za 4 osebe – redna cena 149 €, akcijska cena od 127 €

- Mobilna hišica za 6 oseb – redna cena 179 €, akcijska cena od 152 €

Rezervacije mobilnih hišic v Termah Tuhelj po akcijskih cenah >>