Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1507 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Gaveia in Avtokampi.si združujeta moči in podarjata najem mobilne hišice

  Z novo kamping sezono prihaja tudi prava osvežitev in okrepitev. Avtokampi.si in podjetje Gaveia iz Novigrada sta združila moči. Verjamemo, da bomo na ta način ljubiteljem kampiranja in preživljanja aktivnih počitnic prinesli dodatne koristi, partnerskim kampom pa omogočili predstavitve na različnih tržiščih. V nagradni igri podarjamo prvomajske počitnice na otoku Krk.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Osrednja Istra postaja vse bolj prepoznavna destinacija za aktivne počitnice

  Istrsko obalo že dobro poznamo, sedaj pa vam želimo predstaviti še njeno notranjost, predvsem širšo okolico Pazina, kjer imamo nekaj manjših kampov, ki so odlična izhodišča za kolesarjenje in pohodniške izlete, oglede manjših krajev, adrenalinske dogodivščine in gastronomske užitke.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Caravan Center Ljubljani vabi na pomladanski sejem 23. - 25. marec

  Caravan Center Ljubljana tudi letos vabi, da kamping sezono pričnete kar pri njih obiskov v času pomladnega hišnega sejma, ki bo potekal od četrtka, 23.3., do sobote, 25.3. Na ogled bodo številni novi avtodomi in počitniške prikolice, pripravil pa bodo tudi akcijske ponudbe nakupa dodatne kamping opreme.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcijske ponudbe v kampu Čikat – Mali Lošinj

  Kamp Čikat je eden redkih kampov na Hrvaškem in edini na Lošinju, ki je odprt čez celo leto. Gre za vrhunski kamp, ki je v zadnjih letih doživel kar nekaj prenov in izboljšav ponudbe. Za sezono 2023 so pripravili zanimive akcijske ponudbe kampiranja, najema mobilnih hišic in glamping šotorov. prva bo že za velikonočne praznike.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kakšne novosti pripravljajo v odličnem kampu Istra Premium v Funtani

  Kamp Istra Premium, ki je urejen ob robu Funtane v osrednjem delu Istre, sodi med najbolj moderno urejene hrvaške kampe. Namenjen je predvsem družinam in gostom, ki si želijo bogate dodatne ponudbe od bazenov s tobogani, animacije, športa in restavracij. Preverili smo novosti, ki jih pripravljajo za letos, in akcijske ponudbe kampiranja.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Rožac vabi na kampiranje na otok Čiovo pri Trogiru

  Kamp Rožac letos odpira kamping sezono že v soboto, 25. marca in tudi v sezoni 2023 omogoča ugodno kampiranje z Avtokampi kamping kartico. Zaradi dobre sence in peščene plaže kamp priporočamo družinam z otroki. Lani so v ponudbo dodali še nove mobilne hišice Premium, ki navdušijo s prostornostjo in lokacijo v bližini morja.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Otok Krk vabi na kolesarski vikend Krk Bike Story – 15. in 16. april 2023

  Otok Krk je znan tudi pod imenom otok skritih zakladov in 15. ter 16. aprila bo potekal prvi letošnji kolesarski vikend Krk Bike Story, ki združuje kolesarjenje, naravo in lokalno gastronomsko ponudbo. Prijavite se na kolesarjenje v Baški, Punatu in mestu Krk ter izkoristite spomladanski vikend za prvo letošnje kampiranje.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Adria Ankaran nudi dodatne parcele za pavšal

  Pavšal v kampu Adria v Ankaranu je zanimiv predvsem zaradi bližine, saj so gostje iz osrednje Slovenije v uri vožnje že na morju. V kampu so se odločili, da za pavšal ponudijo še nekaj novih parcel v osrednjem delu kampa.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučiše Obertauern ima do 170 cm snega in ugodne cene smučarskih kart

  Smučišče Obertauern je odlično avstrijsko smučišče v bližini Slovenije, ki vabi ljubitelje smučanja na 100 kilometrov vrhunsko urejenih smučarskih prog. V začetku marca imajo od 110 do 170 cm snega in večina modernih sedežnic in gondol je odprtih. Pripravili so ugodno ceno smučarskih kart, ki jih uvršča med cenejša smučišča v Avstriji.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Dalmaland – novi vodni park v sklopu Fun Parka Biograd

  Zabaviščni park Fun Park Biograd številni obiskovalci tega dela hrvaške obale že poznate, saj gre za zanimiv tematski park s številnimi atrakcijami. Letos sredi junija bodo odprli še vodni del s tobogani, bazeni in vodnimi igrali, celoten park pa se bo po novem imenoval Dalmaland.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Najem avtodoma Carthago pri RENT na OFF

  Najem avtodoma in raziskovanje zanimivih krajev z njim je prijetna počitniška izkušnja, ki jo priporočamo tudi vsem tistim, ki še razmišljajo o nakupu avtodoma. Izberite najem modernega avtodoma Carthago pri podjetju RENT na OFF in se zapeljite na ogled lepih krajev, plaž in zabaviščnih ter naravnih parkov v bližini Slovenije.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Skipass travel smučarski dnevi in cenejše karte za smučišča v Avstriji in Italiji v sezoni 2023

  Skipass Travel iz Kranjske Gora bo tudi letošnjo zimo omogočal nakup cenejših smučarskih vozovnic za smučišča na avstrijskem Koroškem in v Italiji. Izkoristite akcijske cene in smučajte ceneje na smučiščih Mokrine - Nassfeld, Osojščica - Gerlitzen, Trbiž - Svete Višarje, Tromeja, Bad Kleinkirchheim, Katscberg in Heiligenblut,

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Mon Perin z nagrado Superplatz in številnimi novostmi v sezono 2023

  Kampi na Hrvaškem sodijo med najbolje urejene kampe v Evropi in letos je z nazivom ADAC Superplatz bil nagrajen tudi kamp Mon Perin v Balah, kjer so v zadnjih letih postorili veliko na prenovi kampa in dodatni ponudbi. Lansko leto so v kampu zabeležili 290.922 nočitve, kar je 16% več kot v predhodnem letu.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kakšne novosti pripravljajo v kampih Valkanela, Amarin in Veštar

  Kampi v Vrsarju in Rovinju so zelo priljubljeni, saj gre za dve turistično zanimivi destinaciji v Istri. V podjetju Maistra so za novo kamping sezono pripravili številne novosti, tudi letos pa bo omogočeno cenejše kampiranje z Avtokampi kartico, ko bosta dve osebi lahko kampirali že za 19 - 23 € na noč.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Cene pavšalov na Hrvaškem za kamping sezono 2023

  Po odlični lanski kamping sezoni smo pričeli zbirati informacije o cenah pavšalov v kampih na Hrvaškem za sezono 2023. Glede na to, da se vse zadeve dražijo, poskočile so tudi cene elektrike, bodo tudi cene pavšalnega najema kamping parcel višje.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Najem mobilne hišice v kampih Ježevac in Istra Premium za 14 ali 30 dni

  V Valamarju so se odločili, da tudi letos spomladi omogočijo cenovno ugoden daljši najem mobilnih hišic v dveh odličnih kampih Istra Premium v Funtani in Ježevac na otoku Krk. Izkoristite ugodnosti, ki so aktualne tudi v času velikonočnih praznikov in prvomajskih počitnic.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  V kampu Velenje se odpira nova restavracija

  Kamp Velenje je lani prevzel nov lastnik in v samo nekaj mesecih so poskrbeli, da je bilo urejeno vse potrebno za odprtje kampa ob Velenjskem jezeru. V teh dneh zaključujejo še s prenovo restavracije, ki bo vrata odprla v petek, 24. februarja 2023.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Banki Green Istrian Village - nov kamp z wellnessom v notranjosti Istre

  Notranjost Istre je zanimiva predvsem za ljubitelje mirnih lokacij, brez gneče na ulicah, ki radi uživajo v lokalnih gastronomskih dobrotah, kolesarjenju, sprehajanju ... V bližini Tinjana bodo letos predvidoma že v začetku maja odprli povsem nov kamp, ki bo s kategorizacijo štirih zvezdic sodil med modernejše kampe z wellness ponudbo. Gre za kamp Banki Green Istrian Village, ki bo ob kampiranju omogočal tudi najem mobilnih hišic in glamping šotorov slovenskega proizvajalca Adria Dom.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Prvomajski SKIFUN SeaOpening v kampu Omišalj – otok Krk

  Zima se poslavlja in hitro bo potrebno urediti rezervacijo za prvomajske počitnice. Tokrat vas od 27.4. do 1.5. vabimo na SeaOpening v kamp Omišalj na otoku Krk, kjer vam turistična agencija SKIFUN pripravlja ugoden najem mobilnih hišic in pester program družinske animacije, otoške kulinarike in ogleda znamenitosti.

Prikazano: 1 - 24 od 1507 novic