Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1245 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Omišalj vabi z božično zgodbo in drsališčem

  V Omišlju na otoku Krku so za praznični december okrasili kraj, uredili edino drsališče na otoku in pripravili pester program. V bližini je čez celo leto odprt kamp Omišalj, kjer bo pestro predvsem med vikendi. Pridite na zimsko kampiranje in uživajte v praznični ponudbi otoka Krk.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje

  Datumi odprtja smučišč po Sloveniji

  Lanska smučarska sezona je bila polna vzponov in padcev, saj smo bila smučišča po Sloveniji zaradi covid ukrepov več tednov zaprta. Konec novembra je sneg že pobelil smučišča, na Kaninu ga imajo meter in pol, zato smo preveril, kdaj slovenska smučišča predvidevajo odpreti smučarsko sezono in kakšna covid potrdila bodo potrebna za smučanje

 • Objavljeno v kategoriji Akcija

  Akcija zimskega kampiranja v kampu Kamp Porto Sole – Vrsar

  Kamp Porto Sole je bil pred leti eden prvih na Hrvaškem, ki je bil odprt čez celo leto. Kamp leži ob južnem robu Vrsarja, kjer so na dveh travnikih urejene parcele, ob robu kampa pa tudi mobilne hišice. Gre za odlično lokacijo za ljubitelje sprehodov in kolesarjenja ob morju.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Katero vinjeto kupiti za avtodom?

  V letu 2022 je Slovenija uvedla elektronske vinjete za vožnjo po avtocestah, ki jih ne bo več potrebno lepiti na vetrobransko steklo vozila. Kupec bo prejel le potrdilo o nakupu, vinjeta pa bo vezana na registrsko številko vozila. Cena vinjet ostaja enaka, nakup pa je sedaj možen tudi preko spleta.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Mesto Krk vabi na adventno tržnico in zimsko kampiranje

  Mesto Krk se je konec novembra odelo v praznične barve, odprli so stojnice, ob vikendih do božiča pa organizirajo različne prireditve. Lokacija je zanimiva za obisk v decembru, saj sta tik ob mestu čez celo leto odprta kampa Ježevac in Bor.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Zimski camper stop v kampu Lucija - zaprt do 24.12.

  Kamp Lucija letošnjo zimo ne bo zaprl vrat, ampak bo v določenih terminih omogočal zimsko kampiranje na parcelah ob morju. Ob doplačilu bo gostom kampa omogočeno tudi kopanje v notranjih bazenih hotela Histrion. Plačilo zimskega camper stopa je možno tudi s turističnimi boni.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Smučišče Obertauern - odlično smučišče za celotno družino

  Smučišče Obertauern je odlično avstrijsko smučišče, ki vabi ljubitelje smučanja na 100 kilometrov vrhunsko urjenih prog, odlično gastronomsko ponudbo in doživetje zime v pravem pomenu - v nagradni igri podarjamo paket smučarskih vozovnic.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Kamp Adria Ankaran zapira zimski camper stop

  Iz kampa Adria v Ankaranu so nas obvestili, da bodo zaradi investicijskih in vzdrževalni del od 1.12. naprej zaprli možnost zimskega kampiranja na parcelah ob morju.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Black Friday akcije na kampiranje, najem mobilnih hišic in kamp opremo

  Prišel je črni petek ali Black Friday, kot mu pravijo v tujini. Zbrali smo ponudbe naših partnerjev, ki so pripravili akcije na kampiranje in najem mobilnih hišic za sezono 2022. Dodajamo tudi akcijske ponudbe trgovin s kamping opremo ter dodatno opremo za avtodome in počitniške prikolice.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Kakšna covid potrdila so potrebna za smučanje v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Franciji, Švici in BiH

  Bliža se smučarska sezona in kot kaže bodo tudi letos pri obisku smučišč zelo pomembne informacije glede covid ukrepov in potrebnih PCT potrdil. V zadnjih tednih razmere glede koronavirusa niso najbolj vzpodbudne, zato so nekatere države že zaostrile pogoje, ki bodo veljali na smučiščih. Avstrija je sprejela predpis, po katerem so smučišča v času zaprtja države lahko odprta. V Italiji pripravljajo sistem preverjanja covid potrdil, ki naj bi omogočil varno smučanje.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Aktualne informacije o prestopu meja po Evropi

  Covid razmere se stalno spreminjajo in na zadnjem covid zemljevidu Evrope je celotna osrednja Evropa temnordeča, prav tako tudi Belgija, Nizozemska, Danska, Baltske države in Grčija. V naši bližini so še najboljše razmere v Italiji. Preverite pogoje, ki veljajo za potovanja v države v bližini Slovenije in kakšna covid potrdila so potrebna.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Nakup sezonske smučarske karte za italijanska smučišča Višarje, Sella Nevea, Zoncolan, Piancavallo

  Smučišča v Italiji se pripravljajo na novo smučarsko sezono, ki bo po lanskoletnem zaprtju zagotovo privabila veliko smučarjev tudi iz Slovenije. Za tiste, ki se na smučanje odpravite večkrat, pa je zanimiv nakup sezonske smučarske karte Carta Neve za italijanska smučišča v naši bližini npr. smučišča Trbiž - Višarje, Zoncolan, Piancavallo, Sella Nevea, Forni di Sopra ...

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Do 35% popusta na najem mobilne hišice na otoku Krk in Rab

  Valamar je pripravil Black Friday akcijo na najem mobilnih hišic v kampih Krk premium in Baška Beach na otoku Krku ter kampu San Marino Resort na otoku Rab. Do 35% popusta na rezervacije do vključno 29. novembra!

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  CEWE nudi lepa praznična foto darila - akcija na fotokoledarje

  Z uporabo mobitelov vsako leto naredimo veliko lepih fotografij, na katere pa potem hitro pozabimo. CEWE omogoča, da naredite unikatna praznična foto darila in jih podarite svojim najbližjim. Izbirate lahko med fotočestitko, fotokoledarjem, fotoknjigo, fotoalbumom, z lepo fotografijo pa lahko okrasite skodelico ali ovitek za mobitel. Do konca novembra tudi akcija na personalizirane fotokoledarje.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  AKCIJA - Predprodaja smučarskih kart za smučišča po Sloveniji

  Poletje se je zaključilo in že so se pričele priprave na smučarsko sezono. Slovenska smučišča imajo akcijske ponudbe nakupa dnevnih in sezonskih smučarskih vozovnic, ki jih lahko kupite tudi z letošnjimi turističnimi boni – BON 21.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Mixi Caravaning - akcijska ponudba opreme za kampiranje, avtodome in prikolice

  Zimski meseci so tisti čas, ko se da dobiti opremo za kampiranje ali pa dodatno opremo za avtodome in počitniške prikolice po ugodnejših cenah. V trgovini Mixi Caravaning, kjer imajo akcijske ponudbe kar čez celo leto, so pripravili nekaj zanimivih izdelkov, ki so jim znižali cene tudi do 40 %.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kateri kampi v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji omogočajo zimsko kampiraje

  Kampiranje ob morju je vse bolj priljubljeno tudi v zimskem času in na Hrvaškem imamo vsako leto več kampov, ki so odprti čez celo leto. Letos so tako novi celoletni kampi San Servolo v Bujah, dva manjša kampa v Banjolah, v Dalmaciji pa kampi Solaris v Šibeniku, Belveder pri Trogiru in Lavanda v Orebiću.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Podaljšana veljavnost turističnih bonov do konca junija 2022

  Slovenija je lani sprejela odločitev, da turizmu pomaga z uvedbo turističnih bonov in z njimi omogočila plačilo prenočevanja v namestitvah po Sloveniji. Danes pa je prišla informacija, da se veljavnost turističnih bonov podaljšuje do konca junija 2022.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Avstrija v ponedeljek zapira državo za minimalno 10 dni

  V Avstriji se v zadnjih tednih soočajo z velikim povečanjem covid primerov, kar niso najboljši obeti pred zimsko turistično sezono. Od ponedeljka naprej zapirajo vse regije, zaprti bodo tudi hoteli, kampi, restavracije, strožja bodo pravila vstopa v državo, bodo pa uradno lahko odprta smučišča.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Planik pri Zadru vabi nove pavšaliste

  Iz kampa Planik so nam javili, da so uredili nove kamping parcele, ki so primerne tudi za pavšal oz. postavitev počitniške prikolice ali privatne mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Odlična sezona v kampu Jezero Kočevsko

  Kočevje že nekaj let beleži zelo dobre turistične rezultate na območju celotne destinacije, ki so posledica vse bolj razvite turistične ponudbe, kamor sodi tudi kamp Jezero Kočevsko.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Elektronske vinjete v Sloveniji že od 1. decembra 2021

  Slovenija bo decembra za vožnjo po avtocestah podobno kot Avstrija, Madžarska, Češka, Romunija in Bolgarija uvedla elektronske vinjete, ki bodo vezane na registrsko številko vozila in jih ne bo potrebno lepiti na vetrobranska stekla. V elektronski obliki bodo v decembru in januarju samo letna vinjeta za vozila in polletna vinjeta za motoriste, tedenske in mesečne vinjete pa bodo v elektronski obliki od februarja naprej.

Prikazano: 1 - 24 od 1245 novic