Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1428 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Mesec oblikovanja - predstavitev nagrajene mobilne hišice Adria XLine

  Mesec oblikovanja je festival znanja in ustvarjalnosti, ki promovira vlogo oblikovanja v družbi ter opozarja na ustvarjalni potencial Slovenije in regije. V četrtetk, 6. oktobra, bo v Ljubljani potekala Oblikovalska okuševalnica, na kateri bo predstavljena tudi mobilna hišica Adria XLine.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Baška Outdoor festival – vabimo na aktiven vikend na otok Krk 14. do 16. oktober

  Baška je znana po številnih možnostih aktivnega turizma od gorskega kolesarjenja do pohodništva, teka in plezanja. Sredi oktobra vabimo na Baška Outdoor Festival, ki združuje različne športe od kolesarjenja, teka, plezanja in pohodništva, organizirana bo tudi otroška športna animacija. Izkoristite ugodne cene kampiranja in najema mobilnih hišic, v soboto zvečer pa vabljeni na koncert skupine Cubismo.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Depo za počitniška vozila v kampu Velenje

  Letos poleti je bil ponovno odprt prenovljen kamp Velenje, ki je urejen tik ob Velenjskem jezeru. Ker je kamp odprt čez celo leto, so pripravili ponudbo depoja za avtodome in počitniške prikolice, ki je na voljo v zimskih mesecih.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Krompirjeve počitnice v Termah 3000 in Termah Ptuj

  Termalni kampi so odprti čez celo leto, tako da so priljubljena destinacija v času krompirjevih počitnic. V Termah 3000 in Termah Ptuj so pripravili družinske kamping pakete s kopanjem v termalnih bazenih in All inclusive paket s polpenzionom v hotelu.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kobarid vabi na Jestival - festival okusov in umetnosti Doline Soče

  V Dolini Soče se je turistični utrip malce umiril in v soboto, 1. oktobra, bo že tradicionalno potekal Jestival, kjer bodo predstavili lokalno kulinariko in ne bo manjkalo kobariških štrukljev, frike in ostalih dobrot. V Kobaridu imamo odprte še tri kampe, kjer lahko prenočitev v času Jestivala, ob vikend kampiranju pa priporočamo nedeljski kolesarski izlet.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kateri kampi omogočajo zimski pavšal in mesečni najem mobilne hišice

  V zadnjih dveh letih je bil v zimskih mesecih zelo priljubljen zimski pavšal in cenovno ugodnejši mesečni najem mobilnih hišic. Številni so se za mesec ali dva kar preselili ob morje, saj imajo v kampih tudi dobre internetne povezave, kar omogoča tudi delo.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Najem mobilne hišice v Sloveniji za krompirjeve počitnice

  Bližajo se krompirjeve počitnice, ki bodo letos potekale od 29. oktobra do 6. novembra. Izkoristite jih lahko za družinske počitnice v katerem od še odprtih slovenskih kampov, ki nudijo tudi najem mobilnih hišic. Med novostmi sta kamp Velenje in kamp v sklopu Term Banovci, ki imata od letos tudi hiške in sta odprta čez celo leto.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Nakup mobilne hišice Adria v kampu na Pelješcu

  Pelješac je z novim mostom postal še bolj priljubljena turistična destinacija. V kampu Dalmata - Orebić, ki bo letos dožive prenovo, podjetje Alpe Jadran Mobil omogoča nakup novih mobilnih hišic Adria.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Jesen je najlepša na morju - akcijska ponudba kampa Adria Ankaran

  V kampu Adria Ankaran so pripravili jesensko akcijo kampiranja in najema mobilnih hišic za imetnike Avtokampi kartice. Kamp bo odprt do zaključka krompirjevih počitnic, tako da lahko izkoristite nižje cene za družinske počitnice ob morju.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Hrvaško Zagorje – zeleni raj za kolesarje in ljubitelje kampiranja

  Ljubitelji kampiranja odlično poznajo hrvaško obalo, malo manj pa njeno notranjost. Ker je kampiranje v zadnjih letih vse bolj povezano s kolesarjenjem, tokrat predstavimo kolesarske poti v regiji Zagorje ob slovenski meji in možnosti kampiranje v termah Tuhelj in Termah Jezerčica.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kaj vse gre lahko narobe na počitnicah? Podelili smo celoletno zavarovanje NLB Vita Tujina Multitrip

  Ne glede na to, ali se odpravljate na dopust v kamp, v apartma ali v hotel, nezgoda nikoli ne počiva. Sproščeno okolje in z mislimi na odklop velikokrat pozabimo na previdnost, čeprav nezgode prežijo na nas morda celo bolj kot doma. Preberite, kaj vse se vam lahko pripeti na počitnicah in kaj je v vaši moči, da se nezgodam izognete oz. jih rešite brez dodatnih skrbi in stroškov.

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra dne

  Nagradna igra – kamp Straško podarja tedensko kampiranje

  Kamp Straško je eden najbolj priljubljenih kampov za družinsko kampiranje in pripravili so nagradno igro, v kateri podarjajo tedenske počitnice v Novalji na otoku Pag. Odgovorite na nagradno vprašanje in sodelujte v nagradnem žrebanju.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Vita, Terme Tuhelj – jesenska akcija kampiranja in najema mobilnih hišic

  Terme Tuhelj so zelo znane hrvaške terme, ki ležijo v neposredni bližini Slovenije. Do konca oktobra nudijo akcijske cene na kampiranje z neomejenim kopanjem v notranjih bazenih, v ceni najema mobilnih hišic pa so dodatne tudi hotelske savne in gratis zaključno čiščenje.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Nakup mobilne hišice Kvadra v Holiday Village Twins – Pakoštane

  Slovensko podjetje Kvadra, ki izdeluje moderne mobilne hišice, vam omogoča, da boste že naslednje poletje lahko uživali na vašem vikendu na morju. Ob robu kraja Pakoštane gradijo počitniško naselje mobilnih hišic, ki so na voljo za prodajo. V petek in soboto (7. in 8. oktober) vabijo na dneve odprtih vrat in predstavitev mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Reka Kolpa prestopila bregove in poplavila tudi kampe

  V petek, 16. septembra, je deževje zajelo tudi južni del Slovenije in sredi dneva se je vodostaj reke Kolpe pričel hitro dvigovati in tako poplavil kar nekaj cest in tudi nižje dele kampov ob reki.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kako z avtom ali avtodomom na festival piva Oktoberfest?

  München bo tudi letos od 17. septembra do 3. oktobra prestolnica piva. V tem času poteka največji festival piva - Oktobefest. Pripravili smo koristne podatke, kako Oktoberfest obiskati z avtomobilom ali avtodomom.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Mare Pineta – ogled jadralske regate Barcolana

  Kamp Mare Pineta iz Sesljana oz. Sistiane vabi drugi oktobrski vikend kampiranje in ogled jadralske regate Barcolana, ki bo potekala v nedeljo, 9. oktobra. Pripravili so akcijsko ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Vreme dne

  Vremenska napoved za kampiste

  Vsako poletje pri Avtokampi.si spremljamo vremensko napoved, saj se zavedamo, da je ta podatek za kampiste zelo pomemben podatek. Nevihte in močna burja so zelo neprijetne, zato se je dobro pripraviti nanje.

 • Objavljeno v kategoriji Kamping kartica dne

  Z Avtokampi kartico do ugodnosti pri Butan plinu

  Avtokampi kartica vam nudi številne popuste v kampih, po novem pa tudi pri nakupu plina in avtoplina, brezplačno dostavo Zelene jeklenke ter pri 10% popust nakupu izbranih izdelkov v njihovi trgovini npr. plinskih kuhalnikov, žarov, turistične plinske jeklenke ...

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Punat vabi na aktivno jesensko kampiranje na otok Krk

  Punat na otoku Krk poznamo po dveh raznolikih kampih – kamp Pila leži tik ob mestu, FKK Konobe, pa je oddaljen nekaj kilometrov. Jeseni so zelo primerne temperature za športne aktivnosti od kolesarjenje do pohodništva, lahko greste na zipline ali pa na podvodni ogled morskega dna. V kampih pa veljajo akcijske cene na Avtokampi kartico.

Prikazano: 1 - 24 od 1428 novic