Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1517 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Vrsar in kamp Porto Sole vabita na velikonočno kampiranje

  V Vrsarju se pripravljajo na veliko noč, ko bodo pripravili tudi nekaj dogajanja, pomlad pa prinaša tudi številne možnosti sprehodov ob morju in kolesarjenja. V Vrsarju je za veliko noč odprt kamp Porto Sole, kjer imajo akcijo na kampiranje, omogočajo pa tudi najem mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Polidor v Funtani v skupini najboljših evropskih kampov

  Kamp Polidor številni že zelo dobro poznate, saj gre za enega najboljših majhnih kampov na Hrvaškem in tudi v Evropi. Lani so ob nagradi Naj kamp Adria prejeli tudi nagrado kamping portala Camping.info. Številne novosti so uvedli v zadnjih letih, letos pa v ponudbo dodajajo še dve luksuzni mobilni hišic Adria z bazenom.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  M Caravaning dnevi odprtih vrat in nagradna igra - podarjajo šotor Outwell

  V Šenčurju pri Kranju je odlična trgovina s kamp opremo M Caravaning, kjer bodo od četrtka od sobote (30.3. – 1.4.) imeli dneve odprtih vrat. Pripravili bodo razstavo šotorov, akcijske ponudbe kamping opreme, v nagradni igri pa bodo podarili šotor Outwell za 6 oseb in druge lepe praktične nagrade. Pod novico objavljamo tudi prve fotografije predstavljenih šotorov in prikolic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kateri kampi omogočajo kopanje v ogrevanih bazenih

  Številni kampi imajo bazene, ker pa je vse bolj priljubljeno kampiranje tudi spomladi in jeseni, smo preverili, kateri kampi po Sloveniji in na Hrvaškem imajo bazene z ogrevano vodo.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Valamar vabi na spomladansko kampiranje v Istro in na otoka Krk ter Rab

  Valamar ima na Hrvaškem številne odlične kampe in zelo prepoznavno kvaliteto ponudbe. Z akcijsko ponudbo vabijo na spomladansko uživanje ob morju na kamping parcelah ali v mobilnih hišicah. Nekateri kampi imajo tudi ogrevane bazene, tako da se boste lahko tudi kopali.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Najem avtodoma v Bauer Caravan Centru v Zagrebu - dodaten popust na Avtokampi kartico

  Bližajo se prvomajske počitnice, potem pa kmalu tudi glavne poletne počitnice, ko je veliko povpraševanje po najemu avtodomov. Razveselili smo se novice, ki so nam jo poslali iz Bauer Caravan Centra Zagreb, da imajo na voljo kar 15 avtodom za 2 – 6 oseb, ki jih lahko najamete. Nudijo 10% popust na Avtokampi kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Planica 2023 - ogled poletov in prometni režim od četrtka do nedelje

  Planica bo tudi letos od 30. marca od 2. aprila gostila zaključek skakalne sezone s tremi tekmami v poletih. Zaradi odličnih rezultatov »slovenskih orlov« organizatorji vse dni pričakujejo veliko število obiskovalcev. Prednost na zadnjem delu poti do Planice bodo imeli avtobusi, ki bodo brezplačno vozili iz Kranjske Gore, za avtodome pa je predvideno parkiranje v kampu Špik.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Spisek kampov v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji odprtih v prvi polovici aprila 2023

  Bližajo se velikonočni prazniki, ki bodo od 7. do 10. aprila in ko imajo v številnih evropskih državah tudi šolske počitnice. V kampih na Hrvaškem pričakujejo porast gostov predvsem iz Avstrije in Nemčije, za praznični vikend pa tudi iz Slovenije, zato smo preverili, kateri kampi bodo že odprti.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kolesarska dirka Istria Gran Fondo v Umagu in družinsko kolesarjenje v Novigradu - 14. do 16. april

  Ljubitelji kolesarstva si morate letos zabeležiti datuma 14. - 15. april, ko bo v Umagu potekal mednarodni kolesarski maraton Istria Gran Fondo, v nedeljo 16. aprila pa organizirajo še družinsko kolesarjenje v Novigradu. Gre že za deveti maraton po vrsti, ko bodo obiskovalcem ponudil bogat program. Preverili smo, kateri kampi bodo v tistem času v okolici Umaga in Novigrada že odprti.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Juventusova otroška nogometna akademija od 10. do 15. aprila v Poreču

  Iz Valamarja so nas obvestili, da bodo sredi aprila v sodelovanju z italijanskim nogometnim klubom Juventus v Poreču organizirali nogometno akademijo za otroke stare od 7 do 12 let. Ob tem so pripravili akcijske ponudbe bivanja v kampu Lanterna Premiuum in Istra Premium.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Pomlad v kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar

  V Dalmaciji imajo ob začetku pomladi ob sončnih dnevih temperature okoli 20 °C, kar je prijetno za sprehode, ogled mest in tudi kolesarjenje ob morju. V kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar so pripravili akcijo na Avtokampi kartico in vabijo, da velikonočne praznike in prvomajske počitnice preživite v Zadru.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Podjetje Adria Dom iz Črnomlja je izdelalo že 20.000 mobilnih hiš

  Adria Dom letos praznuje 20. obletnico delovanja, ko so v bližini Črnomlja postavili proizvodnjo mobilnih hiš Adria. Še malo pred letošnjim slavnostnim praznovanjem, pa so že izdelali 20.000 mobilno hišo, ki bo šla v kamp v Italijo.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Adria Mobil prejela nagrado za inovativnost in najboljši promocijski video

  Slovenski proizvajalec avtodomov in počitniških prikolic je letošnji prejemnik Evropske nagrade za inovacije (EIA) na področju karavaninga za počitniško prikolico Adria Altea, sredi marca pa so prejeli še nagrado First Star - Golden Award za promocijski film in izjemno komunikacijo blagovne znamke v kategoriji Caravaning.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Cavallino vabi na peščene plaže v bližini Benetk

  Polotok Cavallino je znano turistično središče pred Benetkami, ki na 15 kilometrih peščenih plaž nudi veliko odličnih kampov. Med najboljše kampe v Italiji sodi tudi kamp Cavallino Village, ki se lahko pohvali tudi z nagrado ADAC Superplatz. Za imetnike naše kamping kartice so pripravili dodatne popuste na kampiranje.

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra dne

  Gaveia in Avtokampi.si združujeta moči in podarjata najem mobilne hišice

  Z novo kamping sezono prihaja tudi prava osvežitev in okrepitev. Avtokampi.si in podjetje Gaveia iz Novigrada sta združila moči. Verjamemo, da bomo na ta način ljubiteljem kampiranja in preživljanja aktivnih počitnic prinesli dodatne koristi, partnerskim kampom pa omogočili predstavitve na različnih tržiščih. V nagradni igri podarjamo prvomajske počitnice na otoku Krk.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Osrednja Istra postaja vse bolj prepoznavna destinacija za aktivne počitnice

  Istrsko obalo že dobro poznamo, sedaj pa vam želimo predstaviti še njeno notranjost, predvsem širšo okolico Pazina, kjer imamo nekaj manjših kampov, ki so odlična izhodišča za kolesarjenje in pohodniške izlete, oglede manjših krajev, adrenalinske dogodivščine in gastronomske užitke.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Caravan Center Ljubljani vabi na pomladanski sejem 23. - 25. marec

  Caravan Center Ljubljana tudi letos vabi, da kamping sezono pričnete kar pri njih obiskov v času pomladnega hišnega sejma, ki bo potekal od četrtka, 23.3., do sobote, 25.3. Na ogled bodo številni novi avtodomi in počitniške prikolice, pripravil pa bodo tudi akcijske ponudbe nakupa dodatne kamping opreme.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcijske ponudbe v kampu Čikat – Mali Lošinj

  Kamp Čikat je eden redkih kampov na Hrvaškem in edini na Lošinju, ki je odprt čez celo leto. Gre za vrhunski kamp, ki je v zadnjih letih doživel kar nekaj prenov in izboljšav ponudbe. Za sezono 2023 so pripravili zanimive akcijske ponudbe kampiranja, najema mobilnih hišic in glamping šotorov. prva bo že za velikonočne praznike.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kakšne novosti pripravljajo v odličnem kampu Istra Premium v Funtani

  Kamp Istra Premium, ki je urejen ob robu Funtane v osrednjem delu Istre, sodi med najbolj moderno urejene hrvaške kampe. Namenjen je predvsem družinam in gostom, ki si želijo bogate dodatne ponudbe od bazenov s tobogani, animacije, športa in restavracij. Preverili smo novosti, ki jih pripravljajo za letos, in akcijske ponudbe kampiranja.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Rožac vabi na kampiranje na otok Čiovo pri Trogiru

  Kamp Rožac letos odpira kamping sezono že v sredo, 29. marca in tudi v sezoni 2023 omogoča ugodno kampiranje z Avtokampi kamping kartico. Zaradi dobre sence in peščene plaže kamp priporočamo družinam z otroki. Lani so v ponudbo dodali še nove mobilne hišice Premium, ki navdušijo s prostornostjo in lokacijo v bližini morja.

Prikazano: 1 - 24 od 1517 novic