Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1368 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Zeleni kras – krasen svet čudes vabi na aktivne počitnice

  Destinacija kjer dejstva presenečajo! Zeleni kras je destinacija s svetovno pomembnimi zakladi naravnih čudes in zajema Primorsko notranjsko regijo, ter znotraj te občine Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka in Postojna. Preverili smo ponudbo in možnosti kampiranja ter obiska destinacije z avtodomom.

 • Objavljeno v kategoriji Info

  Dolina Soče vabi na ogled slovenskega dela Gira – kje parkirati, kampirati in kdaj bodo zapore ceste

  V petek, 27. maja, bodo Giro d'Italia z najboljšimi kolesarji prišel tudi v dolino Soče. Po slovenskih cestah bodo kolesarji prevozili 35 km in organizatorji pričakujejo tudi do 50 tisoč navijačev. Največ jih bo ob cesti na vzponu na Kolovrat, ki velja za enega najtežjih odsekov na letošnji trasi Gira. Kolesarski praznik se bo potem nadaljeval še čez cel vikend, zato smo preverili najboljše možnosti za kampiranje in zbrali vse dodatne informacije za gledalce.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  ACSI podelil nagrade najboljšim kampom v Sloveniji in na Hrvaškem

  Nizozemski ACSI, ki je eden največjih specialistov za kampiranje, je letos spomladi pripravil spletno glasovanje za najboljše kampe po Evropi. Več kot 50.000 glasov ljubiteljev kampiranja so zbrali in podelili nagrade najboljšim v posameznih kategorijah.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Adria Supersonic – nov integriran avtodom na osnovi Mercedes-Benz

  V Adria Mobil so odkrili tančico nad glavno letošnjo novostjo - avtodom Supersonic narejen na osnovnem vozilu Mercedes-Benz. Gre za nov integriran avtodom Adria, ki pomeni vrhunec ponudbe, prefinjen dizajn, inovativnost, zmogljivost in izkušnje.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Polidor - kaj novega so pripravili v tem odličnem kampu v Funtani

  Kamp Polidor v Funtani zagotovo sodi med najboljše manjše kampe na Hrvaškem in tudi v celotni regiji. Vsako zimo pripravijo kakšno novost in tudi letos je tako, saj so uredili še ene manjše sanitarije, dodali vrhunsko urejen skupen prostor z žarom ter izboljšali dostopnost za invalidne osebe.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Park Umag vabi na družinsko kampiranje

  Obiskali smo kamp Park Umag, ki sodi v skupino kampov Istra Camping - Plava Laguna, v katero sodijo tudi kampi v Savudriji in okolici Poreča npr. Bijela Uvala, Zelena Laguna in FKK Ulika. V zadnjih letih so kamp deloma prenovili, pohvali se lahko z odlično ponudbo bazenov, športa in otroške animacije.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Terme Tuhelj vabijo na družinski kamp vikend

  Zadnji vikend v mesecu maju (27. - 30. maja) si rezervirajte za družinsko kampiranje s polno animacije, zabave in uživanja na bazenih v Termah Tuhelj. Veljale bodo akcijske cene kampiranja.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  CampMap – digitalnih zemljevidi kamping parcel

  Ljubitelji kampiranja dobro vemo, kako pomemben je zemljevid kampa z vrisanimi in oštevilčenimi parcelami. Do sedaj smo poznali klasične zemljevide in potem njihove elektronske oblike za uporabo na spletnih straneh.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Straško za vse, ki iščete senco na parceli in plaži

  Kamp Straško iz Novalje sodi med najboljše kampe za družinske počitnice, saj nudi obilico zabave in animacije za otroke. Čez celo sezono nudi popuste na na Avtokampi kamping kartico, do konca junija in od septembra naprej pa lahko 2 osebi kampirata že za 22€, ob tedenskem bivanju pa podarijo eno nočitev!

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Svobodni pod zvezdnim nebom – kampiranje v Nemčiji

  Kampiranje je v zadnjih letih postalo priljubljen način potovanja. Mi to popolnoma razumemo. Kaj je namreč lepšega kot zbuditi se na čudovitem in nekoliko odmaknjenem kraju v objemu narave? Le ena stvar, in sicer na takšnem kraju zaspati!

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Baška vabi na festival Crna ovca – 20. do 22. maj

  V Baški na otoku Krku vsako leto konec maja pripravijo festival Crna ovca (Črna ovca), ko se od petka do nedelje veliko dogaja, lahko uživate v odlični hrani in vinu, ob večerih pa se zabavate na koncertih. Izkoristite ugodne cene kampiranja v treh kampih v Baški in pridite ta vikend na otok Krk.

 • Objavljeno v kategoriji Vreme dne

  Vremenska napoved za kampiste

  Kamping sezona se počasi pričenja in tudi letos vas bomo občasno obveščali o vremenu, vetru in temperaturah morja. Ob koncu tega tedna bo veliko sonca in v soboto bodo temperature marsikje presegle 30 °C. Morje se je v zadnjih dneh že ogrelo na 20 - 21 °C, tako da bo tudi kopanje bolj prijetno.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Po dveh letih zaključena dela na mostu na otok Krk

  Dve leti so na Krškem mostu potekala večja obnovitven dela, zaradi kateri so bile pogosto daljše kolone, saj je bil na mostu postavljen semafor. Dela so sedaj zaključena in promet zopet poteka dvosmerno.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Lovšin vabi v Belo krajino na 40. Vinsko vigred

  Vikend med 20 in 22. majem si rezervirajte za največji vinski festival v Sloveniji. V Metliki bo potekala že 40. Vinska vigred. V kampu Lovšin so pripravili posebno ponudbo in akcijo vikend ceno kampiranja - 20 € za 2 osebi in parcelo z elektriko.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Butan Plin – akcijska ponudba paketov plinske opreme za kampiranje

  Butan plin v svoji trgovini in na spletu omogoča nakup dodatne plinske opreme za kampiranje. Novost v ponudbi so paketi, ki so jih pripravili in vključujejo turistično jeklenko napolnjeno s plinom ter gorilnik ali pa večjo zeleno jeklenko in žar.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Najem avtodoma Carthago pri RENT na OFF

  Počitnice ali pa vsaj kratek dopust z avtodomom je želja vsakega ljubitelja popotovanj in kampiranja. Izberite najem modernega avtodoma Carthago pri RENT na OFF in se zapeljite na ogled lepih krajev, plaž in zabaviščnih parkov - omogočajo plačilo najema tudi s turističnimi boni.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Aktualne informacije o prestopu meja po Evropi

  Do sredine maja so številne evropske države že ukinile preverjanje covid potrdil na mejah. Zadnja med njimi je Avstrija, ki covid potrdil ne zahteva od 16. maja naprej. Na spisku držav brez covid potrdil so še Slovenija, Hrvaška, Avstrija, Madžarska, Češka, Slovaška, Švica, Nizozemska, Danska, Norveška, Švedska, Islandija, Velika Britanija, Irska, Latvija, Poljska, Srbija, Severna Makedonija, Grčija, Albanija, Črna gora in Romunija.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Matsport trgovina vabi na dan odprtih vrat – sobota, 21.5.

  V trgovini Matsport, kjer so ob prodaji pnevmatik, platišč in dodatkov za vozila specializirani tudi za ponudbo avtomobilskih nosilcev koles, strešnih kovčkov in strešnih šotorov, bodo v soboto, 21. maja, pripravili dan odprtih vrat.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Velenje bo prenovljen in odprt že v začetku julija

  Rudnik Velenje je v začetku maja sporočil, da je za nekaj več kot milijon evrov prodal kamp Jezero ob Velenjskem jezeru, Hitro smo stopili v stik z novim lastnikom in pridobili prve informacije o planih za kamping sezono 2022.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  ELPEC eBikes vabi na preizkus električnih koles

  Električna kolesa niso več samo hit, ampak jih vsako leto uporablja več ljubitelj kolesarjenja. V centru električnih koles Elpec eBikes za imetnike Avtokampi kartice nudijo posebne popuste. V soboto, 14. maja, bodo imeli v trgovini v Ljubljani dan odprtih vrat, ko vas vabijo na predstavitev in preizkus električnih koles.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Vozni red trajektov na Hrvaškem in cene za leto 2022

  Kampiranje na hrvaških otokih je zelo priljubljeno, saj kampisti vedo, da so na tam najlepše plaže, dopust pa je nekoliko bolj umirjen. Objavljamo vozni red trajektov na Hrvaškem za leto 2022 in nove cene trajektnih kart, ki so se konec aprila povišale, kar je posledica višjih cen goriva v zadnjih mesecih.

Prikazano: 1 - 24 od 1368 novic