Oglasi:

Kateri kamp v GRČIJI PRIPOROČATE

Informacije o kampih v ostalih državah npr. Italija, Avstrija, Nemčija, francija, Španija

Post Reply

Post by: jura

Brez avatarja
jura je odsoten
jura
Posts: 24
Joined: Fri Feb 01, 2019 2:04 pm

Kateri kamp v GRČIJI PRIPOROČATE

Posted: Wed Oct 04, 2017 6:54 am

Naslednjo leto se kot družina nameravamo odpraviti v Grčijo na kampiranje s kamp prikolico-PROSIM ZA POMOČ PRI IZBIRI KAMPA-kaj priporočate-KATERI KAMP, imate kaj izkušenj? Je kakšen kamp kjer je delni ali divji FKK.
HVALA-

Post by: avtokampi.si

User avatar
avtokampi.si je odsoten
avtokampi.si
Posts: 2166
Joined: Fri Feb 01, 2019 1:59 pm

Kateri kamp v GRČIJI PRIPOROČATE

Posted: Wed Oct 04, 2017 7:56 am

Se da dobiti kakšno informacijo več o željah npr. kakšna plaža in vsaj regijo ali bolj na sever ali bolj na jug Grčije oz. ali pridejo v poštev tudi otoki. Grčija je namreč velika in težko kar na splošno pišemo vse kampe.

Ali planirate, da bi šli s prikolico po cesti do Grčije, ker potem so najbolj primerni kampi na tiste delu okoli Soluna ali pa na Lefkadi, če si želite tudi kaj od športnih aktivnosti na vodi (deskanje, kajtanje).

Post by: vlady

Brez avatarja
vlady je odsoten
vlady
Posts: 152
Joined: Fri Feb 01, 2019 1:59 pm

Kateri kamp v GRČIJI PRIPOROČATE

Posted: Thu Oct 12, 2017 9:09 am

Mi smo bili letos v Grciji z avtom (+ sotor na strehi ), Beograd, Nis, Skopje, Ohrid (vreden ogleda) in Grcija.Kot je ze omenil administrator je tezko nekaj reci na splosno, trba si je naredit "marsuto",kje in kam in potem poglobit zadevo.Grcija z vsemi otoki je res zelo velika..Mi smo se potem ustavili na polotoku Calcidica (upam da sem prav napisal),blizu kraja Sarti (kamp Armenistis),z lepo prodnato plazo in kristalno vodo, Potem v kampu Vrachos (Kastrakis- Meteore) z bazenom in lepim pogledom na samostane na vrhu skal , in na koncu na koncu otoka Lefkada kamp v kraju Vasiliki.Bili smo povsod zadovoljni in vse te kampe priporocam.Vracali smo se nazaj skozi Albanijo (pohvalil bi kamp Legjenda, izredno lep z bazenom in odlicno restavracijo pod gradom v Skadru in poceni) ,bili smo se v enem kampu v Albaniji v kraju Himare,v glavnem vse za pohvalit in vse nad pricakovanji.Potem smo sli v Crno Goro (lep majhen druzinski kamp v kraju Morinj) in po hrvaski obali nazaj domov.Nabavite si tudi primerno literaturo in malo interneta in zadeva rata super.Ce vas zanima se kaksna informacija pa vprasajte.LP

Post by: kampura

Brez avatarja
kampura je odsoten
kampura
Posts: 5
Joined: Fri Feb 01, 2019 2:16 pm

Kateri kamp v GRČIJI PRIPOROČATE

Posted: Wed Jun 13, 2018 10:41 am

Smo kampirali na Kreti, Peloponezu, Lfkadi, Kefaloniji, Halkidiki, Thasosu, po SZ delu celnske Grčije... Povsod smo bili zadovoljni, gužve ni nikjer pretirane, plaže so krasne, cene ugodne. Skratka, priporočam.

Post by: bizmbazm

Brez avatarja
bizmbazm je odsoten
bizmbazm
Posts: 33
Joined: Fri Feb 01, 2019 2:01 pm

Kateri kamp v GRČIJI PRIPOROČATE

Posted: Mon Jan 28, 2019 7:42 am

Letos nameravamo it tudi mi v Grčijo s prikolico. Zanima me JURA, če ste potovali in kako je bilo?

Post Reply