Page 1 of 1

Albanija

Posted: Mon Aug 22, 2011 12:48 pm
by davidson
Nedavno sem se vrnil iz potovanja z motorjem, v Albaniji ni veliko kampov tako, da informacija o dveh mogoče komu prav pride.

Prvi dan sem spal v mestecu-vasi Lukova, to je na jugu Albanije, ob obali, samo sledite smerokazom Lukova plazha-beach in 100m pred obalo je na desni strani privat kamp, kjer lahko postavite šotor, camper ali si sposodite njihov šotor. Zraven je njihova gostilna, kjer vam po želji kaj spečejo, imajo pijačo, spodaj na plaži pa je polno lokalčkov in prečudovita plaža in morje. WCji so bolj taki zasilni, ne pričakovat luksuza, ampak potrebo lahko opraviš, stuširaš se pa tud lahko, kar je končno najbolj pomembno. Računajo 5eur na noč.

Drugi kamp pa je v mestecu Dhermi, Camping Paradiso in je namenjen bolj mladim parom ali največ tričlanski družini, saj so na voljo le njihovi šotori in dva prostora za šotor, prostora za prikolico ali camper ni. Je pa lepo urejen mini kamp, lastnik je grk Nikos in računa 7eur na šotor. Plaža je čudovita in prav tako na njej dosti lokalov in restavracij.

Cene piva se gibljejo okoli 1 eur, kava 0,50-0,70, pizze, lignji, špageti tam okoli 3-4 eur

Albanija

Posted: Mon Aug 22, 2011 12:56 pm
by davidson
Lukova, plaža in kamp


Albanija

Posted: Mon Aug 22, 2011 1:01 pm
by davidson
Plaža in kamp v Dhermiju

Albanija

Posted: Sat Oct 06, 2012 1:50 pm
by Ogi
Pozdrav,
Albanijo sva z ženo prevozila letos, ko sva potovala proti Peloponezu. Spala sva le eno noč in to v kampu Paradise. Kot je napisal Davidson. Cena ugodna (7 EUR), lastnik prijazen. Plaža fascinantna. Je pa res, da imamo malo različne standarde. In če to zaneariš (saj veš, da greš v Albanijo), je bilo prav prijetno.
Poleg se nahaja tudi kamp Totoreto. Osebno ga globo odsvetujem. Od morja je dalj kot prvi. Cena pa je 20 EUR (par+motor+šotor). Malo visoka cena za Albanijo. Dostop do njega pa je katastrofalen. Ne vem, če je prevozen z osebnim avtom in camp prikolico.
Če pa kdo potrebuje kaj dodatnih informacij, naj vpraša..
..

Albanija

Posted: Mon Aug 14, 2017 1:56 pm
by vlady
Pohvali bi kamp v Skadru (mestu z istoimenskim jezerom),pod gradom.Izredno urejen,sanitarije moderno urejene z vsem potrebnim,kamp ima lep bazen in poceni in dobro restavracijo,cistoca na visku,izredno prijazni in ustrezljivi lastniki,skoraj nekaj nenavadnega za Albanijo.Ce ste na tem koncu ga priporocam,ob mojem obisku je bilo v njem kar nekaj slovencev.Kamp se imenuje Legjenda,tudi cena je ugodna.